Paul Wesley-t kirúgták az iskolából
2013. március 02. 15:12
Szerintem ez a cikk nem csak a rajongóknak lett kirakva, szóval nem kell a másikat lehurrogni. Én is szeretem Pault, mint színészt, mert a Vámpírnaplók az egyik kedvenc sorozatom, azonban a tényeket még az ő kedvéért sem ferdítem el. Mégis milyen duma az, hogy a lényeg, hogy elvégezte a középiskolát? Emberek... éppen csak elvégezte... erre legyen olyan büszke? És most nem is az okot firtatom, de mégis milyen példát mutat így a többi fiatalnak, akik rajonganak érte? Ma már az érettségi alap, kb. mint régen a 8 általános, de ezzel a példával csak ront a helyzeten. És aki van annyira elfogult, hogy ezt nem ismeri be, akkor hajrá. Én inkább tanulok, mert belőlem nem lesz sztár. -.-" És őszintén szólva Paul-t sem láttam más filmben jól szerepelni, szóval örülhet, hogy Stefan karaktere miatt kapott hírnevet.
2013. március 02. 15:14
|
paula18visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 242 Csatolások: 33 Azonosító: 192418 offline
|
Idézet (Kaina @ 2013.03.02. 15:12)
Szerintem ez a cikk nem csak a rajongóknak lett kirakva, szóval nem kell a másikat lehurrogni. Én is szeretem Pault, mint színészt, mert a Vámpírnaplók az egyik kedvenc sorozatom, azonban a tényeket még az ő kedvéért sem ferdítem el. Mégis milyen duma az, hogy a lényeg, hogy elvégezte a középiskolát? Emberek... éppen csak elvégezte... erre legyen olyan büszke? És most nem is az okot firtatom, de mégis milyen példát mutat így a többi fiatalnak, akik rajonganak érte? Ma már az érettségi alap, kb. mint régen a 8 általános, de ezzel a példával csak ront a helyzeten. És aki van annyira elfogult, hogy ezt nem ismeri be, akkor hajrá. Én inkább tanulok, mert belőlem nem lesz sztár. -.-" És őszintén szólva Paul-t sem láttam más filmben jól szerepelni, szóval örülhet, hogy Stefan karaktere miatt kapott hírnevet.
akkor néázd meg az összes filmjét
2013. március 02. 16:40
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Ahogy itt olvastam a hozzászólásokat az egyiknél eléggé kiakadtam. Attől szánalmas h szeressük Wesleyt mert NEM VOLT IDEJE A TANULÁSLA????? Ennek ellenére nagyszerű színész lett belőle!
2013. március 02. 18:26
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Nembaj jó helyen volt jó időben ez a lényeg és híres így is a sztároknak am se kell nagyon az iskolázottság
2013. március 02. 18:57
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
b.vicike010 egyet értek veled
2013. március 03. 08:32
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
én akk is imádom
2013. március 03. 09:59
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Nem nagy baj ez szerintem
2013. március 03. 10:29
Hát igen... A színészetnek ez az ára. De ettől nem lesz rosszabb színész.
2013. március 04. 15:54
jah hát ez tök logikus egyes hozzászólóknak
majd ő tizenévesen arra gondolt miközben színészkedett és tanult, hogy híres lesz így jó példát kell mutatnia, és gyönyörű teljesítményt elérnie a suliban.... nem azért de engem nem befolyásol még ha nagyon is kedvelem őt , mert eszméletlen jó fej
hogy hányas tanuló volt, mindenki magának tanul
majd ő tizenévesen arra gondolt miközben színészkedett és tanult, hogy híres lesz így jó példát kell mutatnia, és gyönyörű teljesítményt elérnie a suliban.... nem azért de engem nem befolyásol még ha nagyon is kedvelem őt , mert eszméletlen jó fej
2013. március 04. 16:46
|
|
Reka1126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.04. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 197178 offline
|
Nem mondanám azt,hogy ez semmit sem jelent.De most komolyan!Hol van az már????Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy senkinek sem kell tanulnia.Én is tanulok.De azért ha ő egy csöppnyit sem tanult volna,akkor nagyon hülye lenne.És valljuk be őszintén,Paul egyátalán nem hülye!!! <3
2013. március 16. 19:03
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
végülis jó helyen kötött ki. sok híres ember, színész, énekes életlében nem játszott nagy szerepet az iskola mert a karrierjük miatt hamar ott kellett hagyniuk, vagy utólag bepótolták vagy nem, végülis nem sokat veszíthetett Paul sem, az iskolában tényleg hasznos dolgokat tanítanak de azért túl lehet élni nélküle (már akinek):DDDDDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: