Az eredeti Disney-hercegnők I.
2013. március 02. 15:53
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Nagyon jó cikk lett!!
2013. március 02. 18:19
Idézet (L.Evuss.. @ 2013.03.02. 15:52)
Aki nem a mostani világba nőtt fel az szerintem ezeket ismerte:)) ÉS őket tarjta az igazi hercegnőknek nem ilyen pl.: Aranyhaj meg nem tudom mik vannak még:S
Őket fogom omádni mindörökké*.*Ł
Őket fogom omádni mindörökké*.*Ł
Az Aranyhaj is régi történet. Aranyhaj másik neve Galambbegy, így ismerősebb lehet. Bár annak az eredeti történetében a királyfi, mikor felmászik a toronyba, a lány már nincs ott, mert elmenekült. A gonosz boszorkány viszont levágta a lány haját, és mikor a királyfi felér, a boszorkány lelöki őt, a herceg pedig egy tövisbokorba esik, és megvakul.
Ezt az új CGI-os Aranyhajat én sem bírom. Szerintem rém pocsék.
2013. március 02. 18:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Én nagyon szeretem a Disney mesèket,de az eredetit is megnèznèm/elolvasnám. A kishableány Andersen változatát èn règebben mèg a Minimaxon láttam mesében,igaz mindig sírtam rajta amikor meghalt,de jó törtènet az is! Gratulálok a cikkhez is!
2013. március 02. 22:14
|
|
HelenaTimJohnnyAlanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187607 offline
|
WoW ,nagyon jó cikk!
2013. március 03. 11:11
|
|
criticadelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 168202 offline
|
nagyon jó cikk lett:)
2013. március 03. 12:01
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.03.02. 18:19)
Az Aranyhaj is régi történet. Aranyhaj másik neve Galambbegy, így ismerősebb lehet. Bár annak az eredeti történetében a királyfi, mikor felmászik a toronyba, a lány már nincs ott, mert elmenekült. A gonosz boszorkány viszont levágta a lány haját, és mikor a királyfi felér, a boszorkány lelöki őt, a herceg pedig egy tövisbokorba esik, és megvakul.
Én az Aranyhaj című mesét/animációs filmet inkább Rapunzelként ismertem már gyermekkoromban, hiszen őt zárta be a gonosz boszorka a magas toronyba, míg a királyfi a haján keresztül ment fel mindig, olyan hosszú volt. Lehet, hogy a legelső mesében Galambbegyként emlegették, de szerintem többen ismerik Rapunzel történetét már csak a Barbie-s mese által is. Egyébként nem tudom mi volt vele a baj, nekem nagyon tetszett az Aranyhaj. Aranyos kis történet, megtűzdelve egy kis romantikával, értelmes, tanulságos történettel és egy csipetnyi humorral. Sokkal értékelhetőbb, mint a Minimaxon lévő műsorra tűzött mesék, amik egyszerűen borzalmasak mostanában.
2013. március 04. 14:16
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Néhány utólag kommentelő elolvashatná az előzményeket is és akkor megkímélné magát a billentyűzet koptatásától... (= többen pontosítottak már a cikkben leírtakon)
Amúgy ez egy cikksorozat része, szóval még több hercegnőről tudjuk meg az igazságot. (csak mert volt, aki másokat is felemlegetett és leírt) Várjuk meg, amíg mindenki sorra kerül. Vagy ha nem, akkor...
Egyébként mikor jön a következő rész?
Amúgy ez egy cikksorozat része, szóval még több hercegnőről tudjuk meg az igazságot. (csak mert volt, aki másokat is felemlegetett és leírt) Várjuk meg, amíg mindenki sorra kerül. Vagy ha nem, akkor...
Egyébként mikor jön a következő rész?
2013. március 05. 17:22
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Összeset láttam,és mindegyiket még a mai napig is meg tudom nézni.Sokkal jobban és szebbek,na meg értelmesebbek is ezek a mesék,mint a mostaniak..Pl.Dóra meg az ilyesmi félék.
2013. március 05. 17:35
|
|
elena gomezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 40 Csatolások: 34 Azonosító: 133436 offline
|
A hófehérkének én egy keverék változatát láttam. Csak a törpék modora különbözött, az olyan közepes volt.A csókos Hófehérkét még nem is láttam, de nem is tervezem megnézni. Szerintem amit láttam jobb
2013. március 05. 18:42
|
|
Katicaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 166381 offline
|
én csak a kishableányost tudtam hogy igazábol nem happy endes.De a többi változtatásról nem hallottam. Még azt tudtam hogy a Bambi sem túl vidám ha azt vesszük hogy a végén Bambi mindenkije meghal és egyedül marad meg undok lesz.....
2013. március 05. 18:51
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
emlékszem még újra,és újra nézegettem ezeket kiskoromba! :')
2013. március 05. 20:17
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
ImádTAM az ősszeset
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: