Az eredeti Disney-hercegnők I.
2013. március 01. 18:54
Szörnyű belegondolni, hogy én ezeket kicsi kislány koromban szerettem.
2013. március 01. 19:07
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Nagyon jó lett a cikk<3
2013. március 01. 19:08
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
én akkor is megnéztem volna így is
2013. március 01. 19:10
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Jesszusom de nagyon jó cikk lett
2013. március 01. 19:28
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Milyen furcsák az igazi változatok. A Disney meséket imádom, ezek pedig... Ezek sem rosszak, de nagyon furcsák, nem éppen gyerekeknek íródtak. Disney.
2013. március 01. 19:41
Nagyon jó cikk, csak a csipkerózsikás sztorinál maradt le a legpikánsabb rész. Az eredetiben nem megcsókolja a lányt a herceg, hanem meg.... erőszakolja? (nem hiszem, hogy egy alvó, tehetetlen embernél erőszaknak lehet nevezni, de szerintem mindenki érti, miről van szó
)
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. március 01. 19:48
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ez egy nagyon jó cikk lett, tök érdekes ezeket nem is tudtam:DDDD a grimm mesék elég durvák, így már értem a grimm című sorozatot mert eddig nem tudtam pontosan miért ilyen de attól még szeretem:D bár nekem a disney változatok jobban tetszenek, azért egyszer megnézném a korábbi történeteket is vagy elolvasnám :DDDD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.