Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika… mind ismerjük a Walt Disney által megálmodott „boldogan éltek, amíg meg haltak” meséjüket. Pedig az eredeti történetek sokkal régebbre nyúlnak vissza, és korántsem ennyire happy end a befejezésük.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az eredeti Disney-hercegnők I.
2013. március 01. 16:38
Na végre egy cikk, ami megmutatja, milyen is a VALÓDI Disney!
Köszönöm! Nagyon jó lett!
Ők az igazi Disney-hercegnők, nem pedig azok a tehetségtelen kis fruskák, akiket agyonsztárolnak!
2013. március 01. 16:41
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Kis Hableány az nem Andersen?
2013. március 01. 16:43
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Hóferhérke történetét nekem kiskoromban úgy mesélték, ahogy a cikkben is írják, hogy azért kel fel, mert kiesik az alma a szájából. Kishableányból is az "etedetit" láttam először rajzfilmben, amiben a hableány meghal a végén, nekem az a mese a mai napig jobban tetszik, mint a Disney féle... Amúgy jó cikk lett
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. március 01. 16:45
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
a Hófehérkéből nekem annyi megvolt,hogy leejtik a koporsót és így repül ki a torkából az alma.vagy mesefilmben láttam,vagy csak olvastam,de én alapból így tudtam a végét
2013. március 01. 16:46
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
elképesztően jó cikk!
a Disny-ről annyit, hogy nincs alig, sőt talán egyáltalán nincsenek eredeti ötletei... szánalmas.
nekem személy szerint jobban tetszik az összes eredeti történet, mint a Disney féle f*sok.. régen, 6 évesen imádtam az összeset, de már beleuntam a Disney-be, ahol mindig ugyanaz a vége... és azt utálom benne a legjobban, hogy rosszra tanítja a gyerekeket.. igen, rosszra, mégpedig arra, hogy a belsőségek nem számítanak, legyél gyönyörű vagy gazdag, és máris boldog életet élsz, ha pedig csúnya vagy, a szépen leszorítanak..
kösz szépen Disney, hogy megtanítod a kölköket a 21. században élni! -.-"
a Disny-ről annyit, hogy nincs alig, sőt talán egyáltalán nincsenek eredeti ötletei... szánalmas.
nekem személy szerint jobban tetszik az összes eredeti történet, mint a Disney féle f*sok.. régen, 6 évesen imádtam az összeset, de már beleuntam a Disney-be, ahol mindig ugyanaz a vége... és azt utálom benne a legjobban, hogy rosszra tanítja a gyerekeket.. igen, rosszra, mégpedig arra, hogy a belsőségek nem számítanak, legyél gyönyörű vagy gazdag, és máris boldog életet élsz, ha pedig csúnya vagy, a szépen leszorítanak..
kösz szépen Disney, hogy megtanítod a kölköket a 21. században élni! -.-"
2013. március 01. 16:48
Nagyon jó cikk lett! Szerintem a legdurvább a Csipkerózsika eredeti változata volt. Emberevő ogre?! o.O
2013. március 01. 16:51
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
érdekes
))))))
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.