Mentor lesz Tóth Gabi
2013. február 27. 21:08
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nyilván Gabika is összetörne, ha kimondanám tehetségéről(?) szóló nyers igazságot. Gondolom azokat fogja előnyben részesíteni, akik ordibálásukkal kiszaggatják a dobhártyát. Nem baj, még egy ok, amiért nem fogom nézni ez az amcsi-faktort se.
2013. február 27. 21:16
Gabi tényleg jó választás lenne,végre kicsit "felpezsdülne" a műsor.
2013. február 27. 21:21
Adjuk csak alá a lovat! Már így is akkora arca van, hogy egy 80 inches TV az vissza sem képes adni. Vak vezet majd világtalant. Idegesítő médiaripacs.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. február 27. 21:33
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Eddig sem néztem, de ezek után meg pláne nem fogom...
Utálom ezt a nőt, beképzelt, még viselkedni sem tud!
És pont Malek helyére? Hol van ez a nő hozzá képest...
"tapasztaltabb énekes" aki elsősorban idióta műsorokkal, valóságshow-kal lett híres/hírhedt!
Utálom ezt a nőt, beképzelt, még viselkedni sem tud!
És pont Malek helyére? Hol van ez a nő hozzá képest...
"tapasztaltabb énekes" aki elsősorban idióta műsorokkal, valóságshow-kal lett híres/hírhedt!
2013. február 27. 21:39
|
|
zsófi tóthúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 5 Azonosító: 193269 offline
|
Hát nm tom.jobbat is lehetett volna Malek helyére
2013. február 27. 21:39
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Hát be is tenné a kiskaput. Igaz, már a tavalyi szériát sem néztem, annyira lement a színvonal a béka ama bizonyos testrésze alá...
Egyébként régen én is bírtam, de mostanában már csak beképzeltnek tűnik. Különben is, milyen pofátlanság már az, ha egy Megasztáros elmegy X-Faktoros zsűrinek?
Akkor is TV2-s volt! Meg amúgy se ő mondja már meg a 40 éves, talán még tapasztaltabbnak is, hogy hogyan kéne énekelni!
2013. február 27. 21:44
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Volt itt ez a cirkusz anno Alekosz átment a TV2-höz, ez meg onnam jött a retekhez akkor most hogy is van ez a pereskedés a csatornák szereplői közt?
2013. február 27. 23:54
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Arról lehetne vitatkozni, hogy ez tud énekelni mert hangja sincsen. Ordítani tud, de azt is minek.
2013. február 28. 06:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Tegyük fel Ő lesz az új mentor, akkor az élményeiről fog mesélni amit a TV2-nél élt át, és szerintetek az RTL hagyná ezt? Mert szerintem nem. Ebből nem lesz semmi, ha mégis lenne az Ő versenyzői esnének ki a leghamarabb. Ráadásul azt sem értem, hogy miért kell még egy magyar X-Faktor.. hülyeség.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.