Simon Cowell még törődik a One Directionnel
2013. február 27. 17:43
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Igen, el kell ismerni, nem ők a legjobb együttes."
Szerintem meg a 1D a legjobb együttes és semmilyen banda nem lesz olyan sikeres mint ők
Szerintem meg a 1D a legjobb együttes és semmilyen banda nem lesz olyan sikeres mint ők
2013. február 27. 17:45
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Simon mellé lő, ha fiúbandát akar befuttatni, mert manapság azok nem tudnának a 1D árnyékából kilépni.
Lehet, hogy nem az 1D a legjobb fiúcsapat, de kétség kívül a legnépszerűbb és a műfajt is ők hozták vissza, hiszen előttük a 90-es években kihaltak a fiúbandák.
Jelenleg viszont olyan egyeduralkodók a mezőnyben, hogy akárki hasonló próbál majd befutni, mindenképpen hozzájuk lesz hasonlítva, és a bukás borítékolva.
Lehet, hogy nem az 1D a legjobb fiúcsapat, de kétség kívül a legnépszerűbb és a műfajt is ők hozták vissza, hiszen előttük a 90-es években kihaltak a fiúbandák.
Jelenleg viszont olyan egyeduralkodók a mezőnyben, hogy akárki hasonló próbál majd befutni, mindenképpen hozzájuk lesz hasonlítva, és a bukás borítékolva.
2013. február 27. 17:52
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Candy_attack: Teljes mértékben egyetértek!
2013. február 27. 17:53
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Simonnak sosem fogom megbocsátani ezt az izét, amit ránk szabadított. És hogy meri őket művésznek nevezni?
És a világnak tényleg szüksége lenne egy igazi fiúbandára, hisz mostanában a lánycsapatok uralkodnak, élen a One Directionnel.
És a világnak tényleg szüksége lenne egy igazi fiúbandára, hisz mostanában a lánycsapatok uralkodnak, élen a One Directionnel.
2013. február 27. 17:58
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Directioner fever @ 2013.02.27. 17:43)
Igen, el kell ismerni, nem ők a legjobb együttes."
Backstreet Boys, 'N Sync, stb. Ezek is fiúbandák voltak, még is 1 év alatt többet értek el, mint amennyit ezek a fiúk(?) valaha is fognak. Pedig akkor, mikor azok a bandák uralkodtak képzeld, még internet se volt.
2013. február 27. 18:15
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Aranyos és kedves,amit nyilatkozott.
2013. február 27. 18:25
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Im a SlaveForBritney: "...1 év alatt többet értek el, mint amennyit ezek a fiúk(?) valaha is fognak."
Őőőő, ezt a "többet értek el"-t mire érted? Mert lemezeladásokban, rajongók számában, körülöttük kialakult hisztériában a 1D 2 év alatt lealázta a kategóriáját.
Mellesleg ezt a 'N Sync-et sem kell isteníteni, ismerem őket még kisgyerekkoromból, akkor sem szerettem őket, mikor meg már tudtam angolul, majdnem hánytam a nyáltól, ami a dalaikban van. A Backstreet Boys-t szerettem, bár ők is csöpögnek. A nyál és a tinibugyik lerángatása alapkövetelmény a fiúcsapatoknál, az általad felsoroltak sem többek a 1D-nél, maximum az évek számában és tapasztalatban.
Őőőő, ezt a "többet értek el"-t mire érted? Mert lemezeladásokban, rajongók számában, körülöttük kialakult hisztériában a 1D 2 év alatt lealázta a kategóriáját.
Mellesleg ezt a 'N Sync-et sem kell isteníteni, ismerem őket még kisgyerekkoromból, akkor sem szerettem őket, mikor meg már tudtam angolul, majdnem hánytam a nyáltól, ami a dalaikban van. A Backstreet Boys-t szerettem, bár ők is csöpögnek. A nyál és a tinibugyik lerángatása alapkövetelmény a fiúcsapatoknál, az általad felsoroltak sem többek a 1D-nél, maximum az évek számában és tapasztalatban.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. február 27. 18:28
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem hisztiznek és művészek xD ez aranyos
2013. február 27. 18:33
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Az ő ötletük .. Nikolé volt az ötlet bocsi Simon bácsi
2013. február 27. 19:01
|
|
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.27. 18:25)
az általad felsoroltak sem többek a 1D-nél, maximum az évek számában és tapasztalatban.
Na meg hát beléjük valamicske kis tehetség is szorult.
2013. február 27. 19:07
|
|
Im Directionervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 309 Csatolások: 0 Azonosító: 186702 offline
|
nagyon imásom Simon-t és A 1D -t is
♥ és nagyon kedves tőle ,hogy még mindig törődik velük
♥
2013. február 27. 19:15
|
|
Candy_attackMonster |
|
Im a SlaveForBritney: "Na meg hát beléjük valamicske kis tehetség is szorult."
Épp úgy, ahogy a 1D-be. Mert igenis mindegyik TUD énekelni. Ajánlom mondjuk a More Than This akusztikus verzióját, ha nem hiszed.
Épp úgy, ahogy a 1D-be. Mert igenis mindegyik TUD énekelni. Ajánlom mondjuk a More Than This akusztikus verzióját, ha nem hiszed.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.