A Lenyűgöző teremtmények és a Ringer – A vér kötelez sztárja, Zoey Deutch főszerepet kapott a Vámpírakadémia-könyvsorozat filmváltozatában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zoey Deutch főszerepet kapott a Vámpírakadémiában
2013. február 27. 13:35
Nagyon felkapottak lettek a vámpíros filmek...remélem ez nem lesz olyan nyálas, mint az Alkonyat. Ettől a filmtől sok akciót és kalandot várok.
2013. február 27. 13:48
Ne még több vámpír lassan már szivárvány helyett is vámpírt hányok...
2013. február 27. 15:20
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Rose talán az egyik legjobb jellemvonásokkal ellátott karakter, akiről könyvben olvastam, ezért sokat várok a színésznőtől, aki sajnos nem teljesen egyezik az elképzeléseimmel, de kíváncsian várom, mit hoz ki a szerepből
Az tetszett ebben a könyvben, hogy annak ellenére, hogy a vámpírokról már a lehető összes bőrt lehúzták, EZ egyedi. De komolyan. Rengeteg minden megfogott benne, többek között a hangulata, ami szintén nagyon egyedi.
Már csak Dimitrij miatt kell aggódni, mert róla aztán eléggé nehéz felülmúlni az elképzeléseimet...
Már csak Dimitrij miatt kell aggódni, mert róla aztán eléggé nehéz felülmúlni az elképzeléseimet...
2013. február 27. 15:30
|
|
ancsiii0114új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.29. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 164569 offline
|
basszus dejó úgy szeretem ezt a könyvet és most megfilmesítik ahw*-* már várom:))
2013. február 27. 15:42
Wow,nekem nagyon tetszik 'eddig.Kíváncsian várom mi lesz belőle.
2013. február 27. 16:18
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Imádom a könyvsorozatot, és örülök, hogy megfilmesítik, de ez a színésznő nem épp olyan, ahogy Rose-t elképzeltem... Ettől persze még lehet jó, de én nem őt választottam volna a szerepre. Mindegy, sok sikert hozzá!
2013. február 27. 18:54
|
|
bohemiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 169263 offline
|
Véégreeee! De nem ajánlom, hogy elcsesszék. Az egyik kedvenc könyvsorozatom.
Mondjuk ez a csajszi nem sokat nyújtott az én szememben, remélem tartja Rose karakterének színvonalát.
Egyébként akad 1-2 hiba a cikkben a könyvet illetőleg. pl.*a strigák nemcsak az akadémián kívül levő vámpírok-lényegük, hogy halott vámpírok, míg a morák élnek ÉS Lissa nem az egyetlen mora leszármazott, csak a Dragomirok egyetlen leszármazottja.
Mondjuk ez a csajszi nem sokat nyújtott az én szememben, remélem tartja Rose karakterének színvonalát.
Egyébként akad 1-2 hiba a cikkben a könyvet illetőleg. pl.*a strigák nemcsak az akadémián kívül levő vámpírok-lényegük, hogy halott vámpírok, míg a morák élnek ÉS Lissa nem az egyetlen mora leszármazott, csak a Dragomirok egyetlen leszármazottja.
2013. február 28. 20:34
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Háát, nem is tudom. Én szerettem a VA-t, de ez a lány. Ahj már. o.O
Egyáltalán nem érzem úgy, hogy ő hitelesen el tudná játszani Rose-t. Remélem Gyimka szerepére megfelelő férfit találnak.
Egyáltalán nem érzem úgy, hogy ő hitelesen el tudná játszani Rose-t. Remélem Gyimka szerepére megfelelő férfit találnak.
2013. július 04. 00:22
Régi nagy kedvenc, imádtam első betűtől az utolsóig! A cikkben azért vannak tévesztések, de a lényeg a lényeg, hogy olyan film lesz amit mindenképp megnézek majd. Zoeynak sok sikert kívánok, Rose nem kis kihívás. Viszont bármennyire ügyesek is lesznek a szereplők, azért ha eszembe jut a könyv mindig az általam elképzelt karakterek fognak beugrani! :-)
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: