Sztártetoválások és jelentéseik
2013. február 26. 16:55
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Van néhány érdekes.
2013. február 26. 16:58
Justiné a legegyártelműbb.
Ed-é nagyon kedves hisz tényleg segítette a karrierjét a RED album. Harry és Ashley tetoválása is nagyon tetszik, egyszerű és mégis sok mondani valója van. De szerintem Professor Greennek biztos sokat jelent, olyan szomorú.
2013. február 26. 17:12
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
A legtöbbnek mind "szép" jelentése van.Nekem Harryé és Ashleyé tetszik a legjobban.
2013. február 26. 17:15
Nekem Ashley Tisdale tetoválása tetszik a legjobban, a többi szerintem nem olyan szép. Nem is tudtam, hogy Ashley-nek már ilyen sok tetoválása van.
2013. február 26. 17:20
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Komolyan miért menő hogy hülye unott dumákat varratnak magukra? -.-' Tetováltak szégyenei. Főleg Bieber. http://www.youtube.com/watch?v=7MXbBRyATNw
2013. február 26. 18:46
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Harry-é és Ashley-é tetoválása a legszebb, Ed-é is tetszik. Szép jelentésük van.
2013. február 26. 18:51
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Justinak nagyon jó az a tetkó és tudom hogy mennyire fontos a számára az a szó hogy Believe
2013. február 26. 18:53
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Justin tetoválása jelentése oké, de szerintem csúnya. Ed pedig legalább értelmes tetoválást csináltatott ami nem mindenkiről mondható el, kár, hogy Taylornak is köze van hozzá... Harry meg hát nem csalódtam, csodálatos:') és szép is a tetoválása, mondjuk eddig is tudtam, h valószínűleg ezt jelenti:D az utolsó meg elég durva, részvétem mindenért mondjuk nem sokat tud vele kezdeni... rossz lehet neki, de ha egy tetoválással emlékezteti magát rá folyamatosan annak semmi értelme... amúgy ezeknek a cikkeknek mindig ugyanez a címe, már sokszor azthiszem hogy elolvastam a cikket de közbe másik... legalább valami sorszámot írhatnának oda... mindegy
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: