Cikksorozatunk minden részében öt-öt sztárt veszünk alanyként és elemezzük ki őket, pontosabban testük díszeit, a tetoválásokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztártetoválások és jelentéseik
2013. február 26. 14:08
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Az utolsó azért szerintem egy kicsit genyóság.:/ Oké,hogy rossz volt a kapcsolatuk,de azért mégis.
2013. február 26. 14:11
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
"A One Direction énekesének testét több mint 40 különböző tetoválás díszíti.."
Basszus Harry most már leállhatnál! Az oké, hogy az ő teste és azt csinál vele amit akar, de már túlzásokba esett! Egy két tetkó oké, de negyven!
És ráadásul még jelentésük sincsen...
Basszus Harry most már leállhatnál! Az oké, hogy az ő teste és azt csinál vele amit akar, de már túlzásokba esett! Egy két tetkó oké, de negyven!
2013. február 26. 14:15
Természetesen engem a legjobban Professor Green tetoválása érintett meg. Mivel kb. 9 gigantikus tetoválás van a testén ezért nagyjából tudtam, hogy melyik mit ábrázol, de erre még soha nem tudtam rájönni. Szerintem nagyon elszomorító az ő története, de ez a tetoválása nekem kicsit olyan depressziós jellegű.
2013. február 26. 14:19
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Professor Green tetoválása eléggé ijesztő,és gonosz. Oké értem,hogy nem ápolt túl jó kapcsolatot az apjával,de miatta (is) született meg. Annyit még hozzá tenk,hogy Ed még azért is csináltatta azt a tetkót,mert ha letakarja az R betűt,akkor a RED-ből ED lesz
2013. február 26. 14:42
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó lett a cikk!!!!
2013. február 26. 14:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Tetszik a cikk!
mondjuk a tetkók nem...
mondjuk a tetkók nem...
2013. február 26. 14:47
Harrynek komoly 40 tetkója van???
19 évesen? Ashley-é a legjobb. Ha én tetkót csináltatnék valami szép szöveg vagy cuki kis rajzocska lenne.
:$
2013. február 26. 14:50
Nagyon jó lett a cikk, nekem mindegyik tetkó tetszik, de főleg a jelentésük.
2013. február 26. 14:51
A Professor-é tényleg nem semmi (mármint a jelentése), az a Harry meg tetkók helyett a hajával kezdjen valamit , borzalmas...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

2 felhasználónak tetszik: