Nyilván nem kell ezt felfújni. Ha tényleg bemutatott, az sem nagy szám amellett, hogy most kapta meg 22 évesen a legjobb női főszereplőnek járó Oscart. Ez a hatalmas hájp meg imádat vele kapcsolatban az oldalon, viszont kezd irritálóvá válni. Főleg azoktól, akik kizárólag Az éhezők viadalából ismerik. Egyértelmű, hogy most Jennifert a ”legmenőbb” imádni, és én ettől még ugyanúgy bírom is őt, csak egy kicsit idegesítő pár ember hozzáállása.
Kristent meg nem értem miért kell megint ide keverni. Még ha riválisok lennének, de szerencsétlen csajt az Alkonyat miatt egy jó ideig nem fogják még komolyabb díjakra jelölni, Lawrence-nél jobb helyzetben, pedig jelenleg egy fiatal színésznő sincs.
Bemutatott a fotósoknak Jennifer Lawrence
2013. február 26. 18:52
Látom DarkEagle a kinevezett védője a fent említett színésznőnek, gratula. De azért nem kell mindenkit kevesebbnek nézned (direkt ezt írtam, mert konkrétan nem hülyéztél le senkit rajtam és judie94en kívül!, bár nem írtad, de azért én érzem amit), csak mert a cikkíró nem írta ide a háttérsztorit és sokan nem hajlandók utána olvasni, mert nem fanatikusok! Mellesleg nem vagyok 13 éves idióta alkonyat fangirl (valami ilyesmi volt a kategóriába sorolásod), ezt kikérem magamnak (elmúltam 21), több tiszteletet is adhatnál az embereknek (és a fiatalabbak védelmében szólva: ők is emberek, és van és lehet is saját véleményük!), ha többek között ez nem nekem szólt, akkor mindegy! És ennyiből meg te is becsmérled más, általad nem ismert színészek tehetségét, és személyiségét, holott lehetséges, hogy a valóságban azok is normálisak (nem alkonyatosokra gondolok itt csak, mert nem is értem, hogy jött ide, de gondolom ezek szerint mégis csak egy kategóriás ennek a hölgyeménynek a tehetsége az általad útáltakkal, ha csak hozzájuk mered hasonlítgatni!) És mi több, attól, hogy a nicknevem az ami, és néztem pár részt a vámpírnaplókból, az nem jelenti azt, hogy azokat a színészeket tartom valamire! Az én kedvenc színészem Tom Hiddleston (tudom, hogy senki nem kérdezte), akit egyesek így-úgy ítélnek meg, mégsem érdekel, nem kelek a védelmére, és nem érvelek olyan dolog mellett amit nem tudhatok biztosra! Te is olyanokat mondogatsz, amit máshol láttál, hiszen nem állsz a kedvenced mellett. Szerintem nem kell minden cikknek hinni, de ahogy gondolod! Más hozzáfűznivalóm nincs...
2013. február 26. 18:54
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nem véletlen imádom ezt a nőt:DDDDD biztos volt valami oka bemutatni valakinek, és az az arckifejezés tényleg hatalmas, büszke lehet magára, fel tudja hívni a figyelmet:D
2013. február 26. 19:21
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Imádom ezt a nőt! Jen fantasztikus.
Először is a díjat tényleg megérdemelte, az esésről meg csak annyit hogy más sztárok is estek már el. Jennek meg igaza volt xd nagggyon bírom!
2013. február 26. 19:49
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Szerintem nagyon bájosan esett el!!!!!!
Nagyon bírom Jennifer stílusát, és megérdemelte a díjat remek színsésznő!!!!
Nagyon bírom Jennifer stílusát, és megérdemelte a díjat remek színsésznő!!!!
2013. február 26. 19:59
|
|
Ronnie95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 715 Csatolások: 59 Azonosító: 133924 offline
|
Világi forma ez a csaj.
Még az esése is olyan aranyos volt. A meglepődött feje szintén, mikor kimondták a nevét. Nagyon örülök, hogy ő nyert. R*hadtul megérdemelte!!! Jen
2013. február 26. 21:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Oscart személy szerint nem adtam volna neki, ne haragudjatok, de még van mit tanulnia a szakmáját illetően. Tapasztalata hiányában már elsőre imádtam őt, egyszerűen tetszett az, amit művel a filmvásznon, de úgy gondolom, hogy volt olyan a listán, aki tapasztaltabb, érettebb és jobban megérdemelte volna az Oscart, de ettől még Jennifer nem pocsék színésznő! Sőt fényévekkel übereli a mai Miley Cyrus, Kristen Stewart féle tehetségtelen izéket, akik még köszönőviszonyban sincsenek a szakmájukkal, mégis a legimádottabb sztárok közé vannak rangsorolva - mire fel? Jenn nem csak, hogy baromi jól mutat a filmvásznon, de számomra nagyon szimpatikussá vált az elmúlt időben. Sosem akartam megnézni az Éhezők Viadalát, mert azt hittem valami nyállájt féle trágya lesz, és nagyon kellemesen csalódtam. Jó volt a történet, jó volt a script és a rendezés is, mindemellett a színészek játéka élvezhető volt, amit a mai kedvenceitek kreálmányairól aligha tudnék elmondani. Ott van a tvájlájt vagy éppen májlika über nagy filmes karrierje.
Úgy gondolom, hogyha Jennifer fejlődik még egy kicsit, akkor igen is felérhet a nagyokhoz, és fel is fog érni, csak eléggé kell akarnia. Tény, az Oscar valóban korán jött neki, de ez még nem változtat azon, hogy pár évnyi melóval a háta mögött avanzsálódott olyan színésznővé, amely Kristen Stweartnak 5-6 éve fele annyira sem sikerült, míg mások évtizedeket dolgoztak ezért.
Úgy gondolom, hogyha Jennifer fejlődik még egy kicsit, akkor igen is felérhet a nagyokhoz, és fel is fog érni, csak eléggé kell akarnia. Tény, az Oscar valóban korán jött neki, de ez még nem változtat azon, hogy pár évnyi melóval a háta mögött avanzsálódott olyan színésznővé, amely Kristen Stweartnak 5-6 éve fele annyira sem sikerült, míg mások évtizedeket dolgoztak ezért.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

1 felhasználónak tetszik: