Ennyi. Azért az sokat elmond hogy MINDENKI ÁLLVA TAPSOLTA ŐT!!!
Bemutatott a fotósoknak Jennifer Lawrence
2013. február 26. 15:05
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
"mse90: gyönyörűen kivágta magát, a terem pedig konkrétan vastapssal jutalmazta, ahogy felkelt és vitte tovább a dolgokat. "
2013. február 26. 15:06
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
judie94: Ne az Éhezőket nézd meg kérlek az túl hájpolt film. Nem szar de nem a legjobb. Nézd meg a Winters Bone-t igaz feliratos ed az csak jobbá teszi. Bár lehet van szinkron is. Nem is kerestem mert én csak feliratosan vagy simán angolul nézek filmet.
Vagy nézd meg azt amiért Oscart kapott most a Napos Oldalt.
Azok tette oda magát de nagyon.
2013. február 26. 15:08
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
a Napos oldalról a napokban hallottam először,és alapból rajta volt a "megnézendő filmek" listánom,úgy hogy holnap meg is nézem akkor,úgy is betegállományban vagyok itthon mandulagyulladással..
2013. február 26. 15:11
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
hááát ez a nő egy hatalmas nagy arc :DDD
2013. február 26. 15:13
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Huuuuuuu röhög a vak belem hahahaha ezt a cikket meg sem kellett volna jelentetni.XD o_O
2013. február 26. 15:15
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Akkora arc ez a nő.
2013. február 26. 15:15
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Jennifer Lawrence egy szabad ember, ennyi! Így kell ezt csinálni.
Lehet emiatt utálni, de a tehetségét senki sem vonhatja kétségbe!
Gratulálok neki!
Lehet emiatt utálni, de a tehetségét senki sem vonhatja kétségbe!
Gratulálok neki!
2013. február 26. 15:18
Egyáltalán nem fiús lány.Szerintem így tökéletes,ahogy van.És igenis tehetséges!Inkább legyen egy plasztikcica,aki mindig megjátssza az eszét?Ne,mert talán...nem biztosan tudom,de akiket eddig megismertem színésznőket,mind majdnem csontkollekció.Ő pont így jó,nem kell.Nem értem,aki nem szeret valamilyen énekest/színészt,akkor minek olvassa el róla a cikket?Na mindegy.Abból meg nem kell nagyon ügyet csinálni,hogy elesett.Ez bárkivel megtörténhetett volna.Humoros és mindig önmagát adja,mint itt is.
2013. február 26. 15:22
Az annyi. :'D
Nem csodálom, engem is idegesítene egy idő után ez a sok hülye fotós.
Nem csodálom, engem is idegesítene egy idő után ez a sok hülye fotós.
2013. február 26. 15:28
Istenem, annyira imádom Őt! A stílusát, a színjátszó tehetségét, meg úgy MINDENT!
Szerintem Ő az egyik legtehetségesebb, és legkiemelkedőbb a szakmában! Nagyon tisztelem Őt...
2013. február 26. 15:28
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Nekem nincs semmi bajom Jen-nel , sőt. De ez azèrt elég furcsa ha Kristen csinálná ezt, egészen más vélemények lennének.... :/
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 26. 15:30
|
|
|
Ez a videó mindent elmond róla TESSÉK MEGNÉZNI SRÁCOK!!! http://www.youtube.com/watch?v=B_2u4WNm2BQ
2013. február 26. 15:30
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Ezt a képet láttam már tegnap, nekem nagyon tetszett.
Persze, gondoltam, hogy ezért sokan majd támadni fogják, de azért gondoljunk csak bele... szerintem a többség mutogatta már a középső ujját olyan helyeken is, ahol nem illett volna, mégsem halt bele a szégyenbe.
Gondolom ezzel nem akart senkit megsérteni, csak valahogy így jött ki rajta a sok stressz, meg egyebek, elvégre az elmúlt hetekben folyton csak díjátadókra járt...
Különben meg pont, hogy nem fiús lány, hanem inkább egy nőies nő, aki a természetes valójában olyan, amilyen, és nem akar lefogyni, csak hogy beleférjen az aktuális trendekbe... Attól még, hogy volt egy apró bakija a díjért, még nőies maradt.
Persze, gondoltam, hogy ezért sokan majd támadni fogják, de azért gondoljunk csak bele... szerintem a többség mutogatta már a középső ujját olyan helyeken is, ahol nem illett volna, mégsem halt bele a szégyenbe.
Gondolom ezzel nem akart senkit megsérteni, csak valahogy így jött ki rajta a sok stressz, meg egyebek, elvégre az elmúlt hetekben folyton csak díjátadókra járt...
Különben meg pont, hogy nem fiús lány, hanem inkább egy nőies nő, aki a természetes valójában olyan, amilyen, és nem akar lefogyni, csak hogy beleférjen az aktuális trendekbe... Attól még, hogy volt egy apró bakija a díjért, még nőies maradt.
2013. február 26. 15:32
|
|
|
"doggirl:
Nekem nincs semmi bajom Jen-nel , sőt. De ez azèrt elég furcsa ha Kristen csinálná ezt, egészen más vélemények lennének.... :/"
Ha kamu bemutatás lenne mint az övé akkor nem.
Véletlen maradtak így az ujjai ez a videóból ki is derül amit a cikk író okosan nem is tett bele.
De ezt már írták előttem párszor. ^^ Ráadásul a drága Kristen flegma és bunkó ri..nc mindig. És látszik rajta hogy utálja az egészet mégis csinálja. Egyértelműen a pénzért. Jen viszont vicces tehetséges és nem utálja amit csinál. Azért kettejük közt óriási a különbség. Nem véletlen hogy Jen-t már nem egyszer díjazták hatalmas díjakkal addig Kristent még egyszer sem.
Nekem nincs semmi bajom Jen-nel , sőt. De ez azèrt elég furcsa ha Kristen csinálná ezt, egészen más vélemények lennének.... :/"
Véletlen maradtak így az ujjai ez a videóból ki is derül amit a cikk író okosan nem is tett bele.
2013. február 26. 15:40
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (DarkEagle @ 2013.02.26. 15:32)
"doggirl:
Nekem nincs semmi bajom Jen-nel , sőt. De ez azèrt elég furcsa ha Kristen csinálná ezt, egészen más vélemények lennének.. :/"
De ezt már írták előttem párszor. ^^ Ráadásul a drága Kristen flegma és bunkó ri..nc mindig. És látszik rajta hogy utálja az egészet mégis csinálja. Egyértelműen a pénzért. Jen viszont vicces tehetséges és nem utálja amit csinál. Azért kettejük közt óriási a különbség. Nem véletlen hogy Jen-t már nem egyszer díjazták hatalmas díjakkal addig Kristent még egyszer sem. 
Nekem nincs semmi bajom Jen-nel , sőt. De ez azèrt elég furcsa ha Kristen csinálná ezt, egészen más vélemények lennének.. :/"
Könyörgöm, csináljunk végig egy cikket anélkül, hogy kettejüket egymáshoz hasonlítgatnánk. Nem csinálok titkot abból, hogy tiszta szívből utálom, amit a média és az emberek Kristennel művelnek, csak azért mert nem képes az állandó műmosolyokra, és úgy általában véve nem extrémumokban fejezi ki az érzéseit a kamerák előtt. Az biztos, hogy őt jobban támadnák, ha vele esett volna ez meg. És ez nincs rendjén. De ne keverjük most ezt ide.
Bármit is sugall a média, nincs olyan törvény, hogy egyikőjüket utálni kell ahhoz, hogy az ember a másikat szeresse.
2013. február 26. 15:51
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Mk0OMVnCZQA
Tessék ebben a videóban mondja hogy azért volt ilyen mert izgatott volt és megivott egy FELEST az interjú előtt hogy lehiggadjon. Valószínűleg ezért is mutatott be.
Ide pedig egy kis angol tudás és remélem most már mindenki érti a dolgot és nem magyaráz baromságokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BuZ29WOUkTc
Tessék ebben a videóban mondja hogy azért volt ilyen mert izgatott volt és megivott egy FELEST az interjú előtt hogy lehiggadjon. Valószínűleg ezért is mutatott be.
Ide pedig egy kis angol tudás és remélem most már mindenki érti a dolgot és nem magyaráz baromságokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BuZ29WOUkTc
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.