Szabó Dávid is új dallal jelentkezik
2013. február 27. 14:33
|
|
csillamlama.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 194530 offline
|
komolyan mondom nem lepodok meg. ahogy meglattam valamelyik oldalon ezeket a kepeket rola..
a dalrol meg ne is beszeljunk. nagyon nem illik hozza szerintem, de ha ez a stilusa.. hajra._.
@prézli hat kb:D:D:Dd
a dalrol meg ne is beszeljunk. nagyon nem illik hozza szerintem, de ha ez a stilusa.. hajra._.
@prézli hat kb:D:D:Dd
2013. február 27. 16:36
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Hát, az X-Faktorban szerettem, de ahogy ezt most elnézem eléggé a fejébe szállt a hírnév. A szám valami rémes lett, a képen meg nagyon idétlenül néz ki. De ha ez a stílusa...Amin még úgy elgondolkoztam: Miért nem magyar számot adott ki? Hiszen itt él, a magyaroknak énekel
2013. február 27. 17:35
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Valahol meg lehet érteni, hogy miért olyan ez a szám, amilyen. Érthető, hogy nemzetközi karriert akar, ezért énekel angolul, a stílus pedig pontosan az, amire manapság az emberek legnagyobb része vevő. Ugyanakkor szomorú is, hogy nincs egy olyan új tehetség sem jó ideje, aki megelégedne a hazai karrierrel, és magyarul énekelne. Ráadásul amint kijutnak külföldre, el is felejtenek minket (pl a Moog, akik már csak angolul írnak ki bejegyzéseket a facebook oldalukra). Dávid esetében a musical-színész múlt miatt különösen elszomorító, hogy ennyire elfordult a mui jó kis kulturánktól.
A stílusról nem nyilatkozom, mindenki dönse el maga, hogy mit hallgat.
2013. február 27. 21:07
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Nem igazán értem azt, hogy miért kell, HA VALAMI NEM TETSZIK undortó, lekicsinylő, goromba és feletébb bunkó kommenteket írni?????????? Lehetne mellőzni a bunkó éskretén hozzászólásokat..ha valakinek nem tetszik ne nézz oda és ne hallgsd és maradj k**sban...........
2013. február 27. 22:28
|
szila021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 196911 offline
|
Azért annak a nagyon okos embernek üzenném, aki szerint Dávidra ráerőltették ezt a stílust és eladta magát a médiának... könyörgöm, miért kell ilyeneket mondani, ha azt sem tudja, ki ő, mivel foglalkozott eddig, miért csinálja azt, amit? Biztos örült magának, hogy nagyon okosat írt,kár, hogy egyáltalán nem tudja, miről beszél. Nekem kifejezetten tetszik ez a stílus, ő tud mit kezdeni a negyedik helyével, nem úgy mint a többiek, akikről semmit sem hallani. Dávid nagyon sikeres lesz, az országban és külföldön egyaránt, mert tudja, hogy mit akar és bízik önmagában! (Egy értelmes kommentelő voltam, aki képben van a témában, nem csak látatlanba ítélkezik!
)
2013. február 28. 09:36
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Én csak azt gondolom, hogy mások kedvencét kritizálni nagyon sértő, mert annak az illetőnek is rosszul esne, ha az ő kedvencét szidnák. Mindenkinek más tetszik, más az ízlése, más az érdeklődési köre, ezt el kell tudni fogadni és ha nem tetszést is fejezünk ki, akkor legalább azt kulturáltan. Szerintem!!!!
2013. február 28. 10:56
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Te jó ég.Ez valami borzalom.
2013. február 28. 14:37
|
|
i_need_youúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 196342 offline
|
Ez borzasztó.O_O
2013. február 28. 15:36
Először is,ez a kép fájdalmas.Semmi problémám Dáviddal,sőt kedvelem.De ez a "stílus" nem valami...hogy is fejezzem ki magam..megnyerő.A dal sajnos nem lett a szívem csücske..az a hallgatható kategória,de még az se igazán.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: