Rosetta:
Megint úgy írtál valami baromságot, hogy nem néztél utána...
A kamerákat azért vitték, mert a RedNose nevű alapítvány rendezvénye miatt mentek oda, hasonlít a VIVA-n folyó Teleton-ra, sztárok kérik az embereket, hogy adakozzanak.
Mellesleg a klipjüket is forgatták, amit a rendezvényre készült kislemezükhöz készítettek, aminek minden bevétele az alapítványnak ment. Az akció végén egy nagy adománykoncert is lesz, amin fel fognak lépni.
Úgy bírom, mikor úgy tudtok pampogni, hogy nem tudjátok semminek a hátterét... -.-"
A beteg gyerekek megsiratták a One Direction tagjait
2013. február 25. 17:48
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
2013. február 25. 17:50
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
"És mi van azokkal akik a kornyikálásuktól szenvednek? Rajtuk ki segít?
Ez is csak PR fogás részükről, semmi más. Ha menedzserek azt mondják csinálni kell, akkor csinálni kell."
Na és ha a menedzserek mondták?? Mi van abba? Biztos nem nyúzták addig őket még el nem sírták magukat..Belehalnál ha nem szólnád le a 1D-t? Arra nem gondolsz, hogy néhány milliomos Directioner szívéhez is eljutott az üzi és adakoznak a rászorulóknak? Öcsém belőled sugárzik az "optimista" szellem..
Ez is csak PR fogás részükről, semmi más. Ha menedzserek azt mondják csinálni kell, akkor csinálni kell."
Na és ha a menedzserek mondták?? Mi van abba? Biztos nem nyúzták addig őket még el nem sírták magukat..Belehalnál ha nem szólnád le a 1D-t? Arra nem gondolsz, hogy néhány milliomos Directioner szívéhez is eljutott az üzi és adakoznak a rászorulóknak? Öcsém belőled sugárzik az "optimista" szellem..
2013. február 25. 17:53
Tényleg borzalmas lehet így élni, nagyon sajnálom a gyerekeket, és szép a srácoktól hogy mellettük voltak.
2013. február 25. 17:54
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Szerintem rendes tôlük
2013. február 25. 17:56
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez rendes tőlük!!!!!
2013. február 25. 17:59
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nem csodálom, szegény gyerekek... rendes tőlük ez az egész amit a gyerekekért tettek, komolyan, le a kalappal. ennyit arról, hogy kis tinisztárocskák, lássuk be hogy azért érettebbek már mint mondjuk a kezdetekkor (:
2013. február 25. 18:03
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.25. 17:48)
Rosetta:
A kamerákat azért vitték, mert a RedNose nevű alapítvány rendezvénye miatt mentek oda, hasonlít a VIVA-n folyó Teleton-ra, sztárok kérik az embereket, hogy adakozzanak.
Mellesleg a klipjüket is forgatták, amit a rendezvényre készült kislemezükhöz készítettek, aminek minden bevétele az alapítványnak ment. Az akció végén egy nagy adománykoncert is lesz, amin fel fognak lépni.
Úgy bírom, mikor úgy tudtok pampogni, hogy nem tudjátok semminek a hátterét... -.-"
Mi az, hogy "Megint"?
Az volt az első hozzászólásom ezen az oldalon, úgyhogy inkább te nézz utána, még mielőtt valami baromságot írsz.
A médiát vonják be a saját önfényezésükre, és ez nem nemes dolog, sőt egyenesen visszataszító. A Red Nose helyett pedig választhattak volna valami olyan értelmes alapítványt, amin nem kell kamera elé állniuk, hanem csak elmennek, segítenek és kész. Ha a helyükben lettem volna, én ezt tettem volna.
Nem vagyok fent régóta az oldalon, nem nagyon ismerem a fórumozók lelkivilágát, de azért elnézést kérek, azért mert leírtam a véleményemet. Mert ez egy fórum. Én le zártam ezt a kis vitát.
2013. február 25. 18:04
Nagyon rendes tőlük, hogy meglátogatták őket. Biztos én is sírtam volna...
Élőben rosszabb, mint felvételen.
2013. február 25. 18:12
Idézet (Rosetta @ 2013.02.25. 18:03)
Mi az, hogy "Megint"?
Az volt az első hozzászólásom ezen az oldalon, úgyhogy inkább te nézz utána, még mielőtt valami baromságot írsz.
A médiát vonják be a saját önfényezésükre, és ez nem nemes dolog, sőt egyenesen visszataszító. A Red Nose helyett pedig választhattak volna valami olyan értelmes alapítványt, amin nem kell kamera elé állniuk, hanem csak elmennek, segítenek és kész. Ha a helyükben lettem volna, én ezt tettem volna.
Nem vagyok fent régóta az oldalon, nem nagyon ismerem a fórumozók lelkivilágát, de azért elnézést kérek, azért mert leírtam a véleményemet. Mert ez egy fórum. Én le zártam ezt a kis vitát.
De tudod, ha senki nem látja, hogy mit tesznek, nem biztos, hogy képesek az embereket motiválni. Ebben is lehet valami.
2013. február 25. 18:16
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Komolyan röhejes néhány ember, hogy azon sírnak, hogy a 1D tagjai sírnak! Ki nem szarja le, hogy sírnak, itt nem ez a lényeg, hanem a beteg gyerekek. De egyesek már megint csak azt tudják nézni, hogy jaj de kis cukik a fiúk. -.-
2013. február 25. 18:16
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Hogy a fenébe tudnak egyesek ekkora baromságot írni, hogy csak a hírnév miatt csinálták? A JÓ ISTEN ÁLDJON MEG TITEKET, gondolkozzatok már... Az 1D napjaink leghíresebb fiúbandája, nincs olyan ország ahol ne ismernék őket. Lányok (és akadnak fiúk is) milliói rajonganak értük. Őszintén, szükségük van a népszerűsítésre? NEM.
Liam meg amúgy is mindig olyan kis érzékeny volt, Harry-t meg nem nagyon látni sírni, de látszik hogy szívből csinálják. Minden tiszteletem az övéké.
A sok nagyokosnak (akik biztos nagyon sokat adományoztak) pedig csak úgy elmondanám, hogy Zayn 500,000£ értékben adományozott, ami kb. 170 millió forint, ezzel 100 000 gyermek életét megmentve. Erre varrjatok gombot, észkombájnok...
Liam meg amúgy is mindig olyan kis érzékeny volt, Harry-t meg nem nagyon látni sírni, de látszik hogy szívből csinálják. Minden tiszteletem az övéké.
A sok nagyokosnak (akik biztos nagyon sokat adományoztak) pedig csak úgy elmondanám, hogy Zayn 500,000£ értékben adományozott, ami kb. 170 millió forint, ezzel 100 000 gyermek életét megmentve. Erre varrjatok gombot, észkombájnok...
2013. február 25. 18:26
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
Én is megkönnyeztem a videón. Itt azért sírnak emberek, mert csak iPhone2-esük van. Nekik meg még talán rendes gyógyszerük sincs!
Jó látni persze azt is, hogy van szíve a fiúknak, és hogy nyíltan felvállalják érzéseiket. ♥
Jó látni persze azt is, hogy van szíve a fiúknak, és hogy nyíltan felvállalják érzéseiket. ♥
2013. február 25. 18:29
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
2013. február 25. 18:29
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Rosetta:
Bocs, úgy akartam, hogy "megint úgy írtATOK valami baromságot", így kollektívan, csak E/2-re sikeredett.
A lényeget nem érted. A RedNose-nak nem az a célja, hogy a 1D adakozzon, hanem, hogy felhívják az angol állampolgárok figyelmét az adakozásra. Ezt, hogy éred el máshogy, minthogy hírességekkel reklámozod az akciódat? És nem ők keresték meg a RedNose-t, hanem fordítva.
Bocs, úgy akartam, hogy "megint úgy írtATOK valami baromságot", így kollektívan, csak E/2-re sikeredett.
A lényeget nem érted. A RedNose-nak nem az a célja, hogy a 1D adakozzon, hanem, hogy felhívják az angol állampolgárok figyelmét az adakozásra. Ezt, hogy éred el máshogy, minthogy hírességekkel reklámozod az akciódat? És nem ők keresték meg a RedNose-t, hanem fordítva.
2013. február 25. 18:30
miért hiszik az emberek azt, hogy a sztárok sokkal erősebb idegzetűek?
2013. február 25. 18:31
Idézet (Hugii 570 @ 2013.02.25. 18:12)
De tudod, ha senki nem látja, hogy mit tesznek, nem biztos, hogy képesek az embereket motiválni. Ebben is lehet valami.
A 11-17 éves fiatal hölgyeményeket (mert ugye, ez a célcsoport, csak ez a korosztály figyel rájuk) felesleges motiválni. Soha a büdös életben nem fognak kimenni Afrikába segíteni.
Idézet (Candy_attack @ 2013.02.25. 18:29)
Rosetta:
Akkor ezt elnézem valamilyen szinten.
Akkor miért pont a One Direction-t kérték fel? Mint fentebb írtam csak a 11-17 éves korosztályt érdeklik.
Én ezzel tényleg le szeretném zárni. Nem nézek vissza erre a topicra, de azért remélem, hogy harag nincs köztem és a rajongók között
2013. február 25. 18:31
Plusz pont, az 1D javára.
El kell ismerni, a fiúk végre valami értelmeset is csináltak.
El kell ismerni, a fiúk végre valami értelmeset is csináltak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

6 felhasználónak tetszik: