A beteg gyerekek megsiratták a One Direction tagjait
2013. február 25. 17:12
|
|
CsengiEszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 184440 offline
|
és akkor még csak a pénzért csinálják.. ppffffff
2013. február 25. 17:14
Nem értem minek kell a nagyokosoknak minden cikk alá odapampogni, hogy PR fogás meg ne sírjanak hanem segítsenek...
Először is, szerintetek mi a retekért mentek ki oda, ha nem segíteni? Másodszor pedig lehet, hogy a menedzserek mondták, hogy menjenek ki, de biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül jó szívvel tették.. és még úgy is, hogy nagyon idegesítenek ezek a fiúk, sokkal többet érnek a szememben így, mint azok akik csak jártatják a szájukat a gép mögül, hogy nem csak sírni kell hanem segíteni, közben meg biztos vagyok benne hogy ők sem a jótékonykodással töltik el a szabad perceiket..
2013. február 25. 17:18
ez nagyon szép desztus volt tőlük...és tényleg nem csak a pénz miatt csinálták...én itt láttam először Harryt sírni
2013. február 25. 17:20
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Soha nem mondtam hogy nincs szívük .. Szegény gyerekek
2013. február 25. 17:25
|
|
CsengiEszterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 184440 offline
|
szegény gyerekek. nagyon sajnálom őket. de Liam meg harry cukik voltak és jajj
2013. február 25. 17:25
Hogyha tényleg igazán sajnálnák a ghánai gyerekeket, akkor nem vittek volna magukkal kamerát és operatőröket. Ez is csak azt bizonyítja, hogy csak megjátsszák magukat.
Persze, mert ha sírnak a gyerekek miatt mindenki azt fogja gondolni, hogy 'jaj milyen édesek, hogy sajnálják őket, biztos nagyon jó fiúkák'. Náluk ez nem a sajnálatról szól, hanem a pénzről és hírnévről.
Persze, mert ha sírnak a gyerekek miatt mindenki azt fogja gondolni, hogy 'jaj milyen édesek, hogy sajnálják őket, biztos nagyon jó fiúkák'. Náluk ez nem a sajnálatról szól, hanem a pénzről és hírnévről.
2013. február 25. 17:31
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Egyébként tökmindegy, hogy PR-fogás vagy sem, az a lényeg, hogy ott voltak és segítettek. Nem vagyok az 1D rajongója, de ha megmentettek egyetlen életet is, akkor legalább jót tettek.
2013. február 25. 17:31
Szegény gyerekek!Mint mindenki más én is nagyon sajnálom őket!A srácoktól pedig nagyon rendes volt ez!
2013. február 25. 17:33
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Egyébként a címe a cikknek félreérthető...
2013. február 25. 17:34
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szegénykék.Már én is elkezdtem sírni.Szomorú látni azokat a gyerekeket,akik előtt még ott állna az élet.Kedves gesztus volt a fiúktól,és tudom,hogy mindenki sajnálja azokat a gyereket,akik olyan betegségben szenvednek mint a malária.
2013. február 25. 17:39
|
|
FeillaKoЯniac. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1942 Csatolások: 0 Azonosító: 176625 offline
|
Azonkívül, hogy egy remek reklámfogás (ez tényleg rideg kifejezés nemes cél érdekében, de sajnos ez a komor igazság) a videó láttán én is elérzékenyültem és a hatást a 2 khm se tudta elrontani.
2013. február 25. 17:39
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Idézet (fashionbébíí @ 2013.02.25. 17:14)
Nem értem minek kell a nagyokosoknak minden cikk alá odapampogni, hogy PR fogás meg ne sírjanak hanem segítsenek...
Először is, szerintetek mi a retekért mentek ki oda, ha nem segíteni? Másodszor pedig lehet, hogy a menedzserek mondták, hogy menjenek ki, de biztos vagyok benne, hogy ettől függetlenül jó szívvel tették.. és még úgy is, hogy nagyon idegesítenek ezek a fiúk, sokkal többet érnek a szememben így, mint azok akik csak jártatják a szájukat a gép mögül, hogy nem csak sírni kell hanem segíteni, közben meg biztos vagyok benne hogy ők sem a jótékonykodással töltik el a szabad perceiket.. 
Szívemből szóltál.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.