A beteg gyerekek megsiratták a One Direction tagjait
2013. február 25. 16:19
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Én is megtennék mindent a helyükben, istenem, mennyire becsülöm őket ezért! Mindig is tudtam, hogy segítőkész, rendes srácok és ez fontos, ők mind kivételes emberek és ezért is szeretem őket annyira.
Aki tud, az segítsen. Ez az emberek feladata, segítsük egymást.
2013. február 25. 16:21
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Szegény gyerekek o.o T-----T A Liam milyen aranyos :DDDD
2013. február 25. 16:23
Idézet (Oszika @ 2013.02.25. 15:39)
Nem siratni kéne őket, hanem segíteni nekik...
Öcsém...
2013. február 25. 16:24
|
|
ElizaHvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 195950 offline
|
sárancs, tanulj meg írni ... vagy ne
Láttam már érzékeny férfiakat, fiúkat, de mindig is visszataszítónak találtam...
Miért kell mindenkinek kiírni hogy „Jaj, szegény gyerekek!” vagy „Ez 'télleg naon' rendes dolog volt tőlük” és stb. ...
Láttam már érzékeny férfiakat, fiúkat, de mindig is visszataszítónak találtam...
Miért kell mindenkinek kiírni hogy „Jaj, szegény gyerekek!” vagy „Ez 'télleg naon' rendes dolog volt tőlük” és stb. ...
2013. február 25. 16:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
És mi van azokkal akik a kornyikálásuktól szenvednek? Rajtuk ki segít?
Ez is csak PR fogás részükről, semmi más. Ha menedzserek azt mondják csinálni kell, akkor csinálni kell.
Ez is csak PR fogás részükről, semmi más. Ha menedzserek azt mondják csinálni kell, akkor csinálni kell.
2013. február 25. 16:32
Én is megkönnyeztem.Szép dolog tőlük,hogy segítenek.
2013. február 25. 16:33
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
most hova olvadjak ?? -.-"
2013. február 25. 16:34
Borzasztó így látni egy gyereket.Elhiszem hogy mennyire felzaklatta őket,meglátszik hogy Ők is emberek.
2013. február 25. 16:34
Jajj szegények
, én nem értem mért hiszik azt sokan, hogy ez a pénz az 1D tagjait fogja majd gazdagítani, nem hinném, hogy ennyire lesüllyednének, hogy így keressenek pénzt, így is elég gazdagok, minek nekik annyi. Még szép, hogy a beteg gyerekek segítségére gyűjtik. S most mi van ha kellett sírniuk, attól még segítenek. S nem igaz, hogy nincs szívük. Aki ezek után is ezt mondja annak baj van az agyával, már ne haragudjon...
2013. február 25. 16:37
|
|
rebuska2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.18. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 186218 offline
|
Ezt szörnyű látni.. :'( Még én is könnyeztem.. De ez nagyon-nagyon rendes tőlük.
2013. február 25. 16:54
|
|
Annus888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 188974 offline
|
Idézet (Kriszta16 @ 2013.02.25. 16:34)
Jajj szegények
, én nem értem mért hiszik azt sokan, hogy ez a pénz az 1D tagjait fogja majd gazdagítani, nem hinném, hogy ennyire lesüllyednének, hogy így keressenek pénzt, így is elég gazdagok, minek nekik annyi. Még szép, hogy a beteg gyerekek segítségére gyűjtik. S most mi van ha kellett sírniuk, attól még segítenek. S nem igaz, hogy nincs szívük. Aki ezek után is ezt mondja annak baj van az agyával, már ne haragudjon...
PONTOSAN!!! Aki még valami rosszat mond:
Ennyi
2013. február 25. 16:58
Szegény kisgyerekek, megrázó lehetett ilyen sok beteg gyereket látni! Nem csodálom, hogy így megviselte őket! Nagyon szép tőlük, hogy segíteni akarnak a gyerekeken!
2013. február 25. 17:04
Komolyan nem értek egyes embereket, hogy mennyire elszántak, és rohadtul meg vannak arról győződve, hogy igazuk van. Oké, persze jó, ha kiállsz a véleményed mellett, de néhányan már komolyan szánalmasak. Nem sírni kell, hanem segíteni? Gondolkozzatok már, szerintetek mi a francért mentek ki, sírni? Én is tudnék sírni, nem is kéne kimozdítanom a lábamat a lakásból, ha annyira sírni akarnék. Egy normális, érző emberi lény ilyen állapotok láttán sírni kezd, mert meghatódik attól, ami ott van. Nem üzlet, hogy "most sírjál, vagy repülsz". Lehordjátok őket, még is, szerintetek ilyen jó színészek? Ha olyan sz*rok, mint amilyennek néhányan elmondják őket, hogy sírnának? Ha énekelni nem tudnak, színészkedni meg végképp. Egyébként segítettek. Pénzzel is, de ilyen embereken nem csak pénzzel lehet, mert már az is óriási ajándék, ha mosolyt csalnak a gyerekek arcára. Ha játszanak velük. Vagy, ha énekelnek nekik. Lehet, hogy az általatok b*zinak titulált illetők talán nem olyan jó énekesek, sőt, szerintetek egyenesen rosszak, és a hányinger, illetve sírógörcs kerülget titeket, ha meghalljátok őket, de ezeket a szerencsétlen gyerekeket nem az érdekli, milyen hangjuk van. Hanem az, hogy ez az öt srác foglalkozik velük. Hogy megpróbálnak egy kis színt vinni a napjaikba. Igen, pontosan nagyon jól tudom, hogy nem lehet egy lapon említeni őket Michael Jacksonnal (ez már egy nagyon extrém példa), vagy a Bon Jovival. De számtalanszor megmutatták, hogy aranyból van a szívük. Nem parancsszóra csinálják ezt, vagy azt, hanem mert szeretik az embereket. A rajongókat, vagy éppen ezeket a gyerekeket. Szeretnek segíteni.És ez a lényeg. Nem az, hogy hogy néznek ki, vagy hogy Harry nem ismeri a fodrászt, vagy az ollót (mint ahogy sokan megjegyezték más cikkekben), vagy hogy gyerekes arcuk van... Csak az a baj, hogy egyes emberek képtelenek egy kissé átlátni ezen, és fújják a magukét ahelyett, hogy gondolkodnának.
2013. február 25. 17:05
Istenem, szegény gyerekek. : (
szép dolog volt tőlük, nem hiszem hogy bármilyen rossz kifejtést is igényel.
lehet most is gyűlölködni:)
szép dolog volt tőlük, nem hiszem hogy bármilyen rossz kifejtést is igényel.
lehet most is gyűlölködni:)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: