Oscar 2013: a legszebb ruhaköltemények
2013. február 25. 17:50
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (DarkEagle @ 2013.02.25. 17:28)
mse90
Most komolyan már. A szerencsétlen mankóval jött az Oscarra, nem kizárt, hogy fájdalomcsillapítókon is volt. Nem értem, miért kell ennyire utálni ezt a lányt. Lehet utálni a filmjeit, lehet semmibe venni a tehetségét... A magánéletével kapcsolatban például már nem okés, ha emiatt ítélik el. A személyiségét piszkálni viszont még ennél is alacsonyabb szint. Kicsit introvertált, na és aztán? Én is az vagyok. Tessék engem is lek˙˙˙ázni.
--
Te milyen mankóról beszélsz?
nem láttam nála sehol mankót.
Amúgy meg ahogy viselkedik és amiket művel simán lehet kritizálni. Bármennyire is fáj nekem vagy neki ő egy híresség tessék példamutatóan viselkedni. De ő a közelében sincs. De most nem erről van szó. Hanem arról hogy egész este úgy viselkedett hogy á f--om inkább átöltözök vmi sima ruhába és leiszom magam egy bárban mert az Alkonyatot nem jelölték. Ráadásul minden nézése olyan mintha meg akarna ölni valakit. 
Most komolyan már. A szerencsétlen mankóval jött az Oscarra, nem kizárt, hogy fájdalomcsillapítókon is volt. Nem értem, miért kell ennyire utálni ezt a lányt. Lehet utálni a filmjeit, lehet semmibe venni a tehetségét... A magánéletével kapcsolatban például már nem okés, ha emiatt ítélik el. A személyiségét piszkálni viszont még ennél is alacsonyabb szint. Kicsit introvertált, na és aztán? Én is az vagyok. Tessék engem is lek˙˙˙ázni.
--
Te milyen mankóról beszélsz?
Te nyilvánvalóan behatóbban ismered Kristen Stewart belső gondolatait, úgyhogy látom, hogy nem is éri meg veled vitatkozni.
Idézet (devilrose @ 2013.02.25. 17:43)
Charlize Theronnak nem áll jól a rövid haj, mégis évről évre visszatér ehhez a fiús frizurához.
Charlize 10 éve is, meg most is egy szerep miatt vált meg a frizurájától...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 25. 17:54
|
|
sloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 195910 offline
|
Bevallom őszintén nekem Anne ruhája nem igazán tetszik
Jennifer Lawrence ruhájával kapcsolatban nem tudom eldönteni,hogy ez most nagyon jó vagy inkább mellényúlás-e.Mindenesetre baromi nehéz lehetett benne járni szegény,megértem,hogy elbotlott. Kristen szerintem jól néz ki,de a haja olyan "semmilyen". Charlize fiús haja sem jön be annyira,de ő olyan gyönyörű,hogy még ez is jól áll neki. Jennifer Garner sminkje(és a ruhája is)gyönyörű.Amelyik viszont különösen tetszik az Amanda Seyfried és Jessica Chastain ruhája.De természetesen a listán felsoroltak közül mindenki jól néz ki
2013. február 25. 17:54
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Szerintem Jennifer Garner volt a legszebb
A ruhája,a sminkje,a haja...minden tökéletesen meg van csinálva
De Amanda és Jennifer Lawrence ruháját is szívesen elfogadnám
De Amanda és Jennifer Lawrence ruháját is szívesen elfogadnám
2013. február 25. 17:56
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
Jennifer Lawrence annyira gyönyörű volt hogy az már fáj *-* ránéztem és meghaltam a szépségtől:D a többiek ruhái is jók de nekem Jenniferé tetszik a legjobban
2013. február 25. 18:00
Jennifer Lawrence ruhája tényleg nagyon gyönyörű!
*-*
*-*
2013. február 25. 18:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Jennifer a legszebb. *O*
2013. február 25. 18:02
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Nekem a legjobban tetsző ruhák gazdái:Zoe Saldana,Maria Menounos,Jennifer Lawrence,Amanda Seyfried
Bárcsak nekem is lennének ilyen ruháim!
Bárcsak nekem is lennének ilyen ruháim!
2013. február 25. 18:04
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Jennifer Lawrence ruhája valami iszonyat gyönyörű.És persze, aki a ruhát viseli az is gyönyörű.
2013. február 25. 18:05
|
|
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline
|
Nekem Jennifer Lawrence ruhája tetszik, elképesztően gyönyörű benne!!!! Anne Hathaway nagyon bájos, Helen Hunt előtt pedig le a kalappal, bőven tagadhat a korából!
2013. február 25. 18:15
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (chuckbass @ 2013.02.25. 18:08)
Ahogy elnézem a ruháját (ami szerintem tuti volt minimum 200.000 dollár) Jennifer Lawrence nem éhezik... 
Azt ugye tudod, hogy ezeket a ruhákat és ékszereket a tervezőktől kapják, és általában nem tarthatják meg?
2013. február 25. 18:27
Jennifer Lawrence és Helen Hurt ruhája a legszebb!!! a nyerteseknek gratulálok!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.