Oscar 2013: a legszebb ruhaköltemények
2013. február 25. 17:03
Tényleg nagyon szép ruhák! Nekem a legjobban Jennifer Lawrence, Maria Menounos és Amanda Seyfried ruhája tetszik!
2013. február 25. 17:07
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nekem ezek közül Jennifer Lawrence, Jennifer Garner, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Amanda Seyfried ruhája tetszenek úgy ahogy vannak, viszont némelyiknek a színe bántja a szememet, mint például Reese Witherspoon és Maria Menounos ruhái. Ami meg egyáltalán nem szép szerintem az Charlize Theron vagy Kristen Stewart megjelenése. Az utolsó is jó lenne, ha nincs az a fekete izé. Az olyan furcsává teszi számomra az egészet.
2013. február 25. 17:10
Nekem a legjobban a Jennifer Lawrence rihája tetszik.
2013. február 25. 17:15
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Gyönyörű mindenki
2013. február 25. 17:20
Maria Menounos és Zoe Saldana ruhái a legszebbek *.*
2013. február 25. 17:22
Zoe Saldana,Chalize Theron, Jessica Chastain és Jennifer Lawrence tényleg jók. A többi annyira nem üt.
2013. február 25. 17:24
Szinte mindegyik gyönyörű!Jennifer Lawrence,Jennifer Garner,Amanda Seyfried,Reese Witherspoon ruhái tetszett a leges-legjobban!
Bocsi Kristen rajongók,de ennek a csajnak szinte semmi sem áll jól!A haja kócos és a ruhaválasztásnál is mellé nyúlt!
Bocsi Kristen rajongók,de ennek a csajnak szinte semmi sem áll jól!A haja kócos és a ruhaválasztásnál is mellé nyúlt!
2013. február 25. 17:28
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
mse90
Most komolyan már. A szerencsétlen mankóval jött az Oscarra, nem kizárt, hogy fájdalomcsillapítókon is volt. Nem értem, miért kell ennyire utálni ezt a lányt. Lehet utálni a filmjeit, lehet semmibe venni a tehetségét... A magánéletével kapcsolatban például már nem okés, ha emiatt ítélik el. A személyiségét piszkálni viszont még ennél is alacsonyabb szint. Kicsit introvertált, na és aztán? Én is az vagyok. Tessék engem is lek˙˙˙ázni.
------------------------
Te milyen mankóról beszélsz?
nem láttam nála sehol mankót.
Amúgy meg ahogy viselkedik és amiket művel simán lehet kritizálni. Bármennyire is fáj nekem vagy neki ő egy híresség tessék példamutatóan viselkedni. De ő a közelében sincs. De most nem erről van szó. Hanem arról hogy egész este úgy viselkedett hogy á f--om inkább átöltözök vmi sima ruhába és leiszom magam egy bárban mert az Alkonyatot nem jelölték. Ráadásul minden nézése olyan mintha meg akarna ölni valakit.
Most komolyan már. A szerencsétlen mankóval jött az Oscarra, nem kizárt, hogy fájdalomcsillapítókon is volt. Nem értem, miért kell ennyire utálni ezt a lányt. Lehet utálni a filmjeit, lehet semmibe venni a tehetségét... A magánéletével kapcsolatban például már nem okés, ha emiatt ítélik el. A személyiségét piszkálni viszont még ennél is alacsonyabb szint. Kicsit introvertált, na és aztán? Én is az vagyok. Tessék engem is lek˙˙˙ázni.
------------------------
2013. február 25. 17:29
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Szerintem jennifer lawrence és kristen stewart a legjobb
2013. február 25. 17:38
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Idézet (DarkEagle @ 2013.02.25. 17:28)
mse90
--
nem láttam nála sehol mankót.
Amúgy meg ahogy viselkedik és amiket művel simán lehet kritizálni. Bármennyire is fáj nekem vagy neki ő egy híresség tessék példamutatóan viselkedni. De ő a közelében sincs. De most nem erről van szó. Hanem arról hogy egész este úgy viselkedett hogy á f--om inkább átöltözök vmi sima ruhába és leiszom magam egy bárban mert az Alkonyatot nem jelölték. Ráadásul minden nézése olyan mintha meg akarna ölni valakit. 
--
Ha meg nézed a képeket akkor lehet látni nem is egy képen ,hogy mankóval közlekedett egész este és gondolom azért nem volt a legjobb kedve mert örült ha menni bírt meg persze nem egy fájdalomcsillapító lehetett benne .
2013. február 25. 17:40
Jennifer Lawrence és Maria Menounos ruhája volt a legszebb.
2013. február 25. 17:43
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Jennifer Lawrence helyében én nem vettem volna fel, mert ebben nem lehet lépcsőzni. El is hasalt benne. Minden fényesre van suvickolva, normál ruhában is elég lehet oda felmászni, hát még egy ilyen ruhában. Számtalan portálon fenn van már. Így nem arra fognak emlékezni, hogy 22 évesen Oscart nyert, hanem hogy milyen kínos incidens történt. Sandra Bullock szebb, mint amikor átvette az Oscart. Akkor a haja, a rúzsa és a ruhája is rosszul állt neki. Nekem Anne Hathaway annyira mesterkélt, egyszerűen nincs benne élet. Jennifer Garner sminkje tipp topp, a ruhája is csini, de deréktájon megvariálhatták volna. Charlize Theronnak nem áll jól a rövid haj, mégis évről évre visszatér ehhez a fiús frizurához. Helene Hunt, egyszerű, természetes, látszik rajta, hogy nem akar több lenni, mint ami. Kirsten Stewart fancsali fejét hagyjuk, azon nem lehet javítani.
A ruha rönk testet varázsol neki, pedig nem lenne rossz alakja.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: