Oscar 2013: a legszebb ruhaköltemények
2013. február 25. 16:25
Szépek a ruhák.Lejobban Jennifer Lawrencé tetszik
2013. február 25. 16:25
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Jessica-é meg sanrá-é nem a legszebb darab
2013. február 25. 16:30
Anne Hathaway és Jennifer Lawrence díjainak nagyon örülök
2013. február 25. 16:37
|
|
Erzsike15(L)Robsten (L) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 1793 Csatolások: 3823 Azonosító: 97814 offline
|
Mindenkin nagyon jól álltak a ruhák. Azt viszont Én sem értem és nem egy elvakult Rajongó vagyok aki védeni akarja Kristen Stewartott. Mi az oka annak ,hogy amikor ilyen esemény van mindenki csak az ő kinézetét kritizálja. Igaz a fodrásza és nem Kristen maga csinálta a haját ugye fel tűzhette volna. De mindenki úgy ír Róla mintha ő volna a világ legcsúnyább színésznője . Pedig ő igen is természetesen szép mivel nem úgy lép az utcára csak hogy két kiló festék van rajta . Mint ahogy nekünk neki is vannak rosszabb napjai amikor nincs a toppon .
2013. február 25. 16:37
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
A legtöbb tetszik. Most jól választottak.
2013. február 25. 16:38
|
|
S.Nickoletta24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 190783 offline
|
Mindegyik szép, úgy gondolom, de a legszebb: Jenifer Lawrenc, Amanda Sayfried, Kristen Stewart és Reese Witherspoon-né volt. 
2013. február 25. 16:39
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Jennifer és Anne egyértelmű. De a másik Jennifer is csini volt.
Meg ők legalább normálisak. Nem úgy mint az a nyomorult Kristen. Lehet hoyg szép ruhát kapott de egész este bámult mint egy zombi aki utál ott lennie ahol van, pedig megbecsülhetné magát hogy egyáltalán meghívták és még fel is konferálhatott valakit. Egész este ott ült a székén mint valami idegbeteg k..va nem is értem minek hívták meg ja várj tudom azért hogy a sok Alkonyat fan nézze az Oscart a TV-ben
2013. február 25. 16:44
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Óóóóóó, Istenem, Jennifer, légy a felségem!
Ez a lány valami elképesztően gyönyörű!
Bár a többi sztár is remekül nézett ki, Főleg Charlize és Anne... még Kristen is, pedig ő számomra... hát nem a szívem csücske, de most egészen nőiesen csinos volt
Bár a többi sztár is remekül nézett ki, Főleg Charlize és Anne... még Kristen is, pedig ő számomra... hát nem a szívem csücske, de most egészen nőiesen csinos volt
2013. február 25. 16:45
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (DarkEagle @ 2013.02.25. 16:39)
Jennifer és Anne egyértelmű. De a másik Jennifer is csini volt.
Meg ők legalább normálisak. Nem úgy mint az a nyomorult Kristen. Lehet hoyg szép ruhát kapott de egész este bámult mint egy zombi aki utál ott lennie ahol van, pedig megbecsülhetné magát hogy egyáltalán meghívták és még fel is konferálhatott valakit. Egész este ott ült a székén mint valami idegbeteg k..va nem is értem minek hívták meg ja várj tudom azért hogy a sok Alkonyat fan nézze az Oscart a TV-ben 
Most komolyan már. A szerencsétlen mankóval jött az Oscarra, nem kizárt, hogy fájdalomcsillapítókon is volt. Nem értem, miért kell ennyire utálni ezt a lányt. Lehet utálni a filmjeit, lehet semmibe venni a tehetségét... A magánéletével kapcsolatban például már nem okés, ha emiatt ítélik el. A személyiségét piszkálni viszont még ennél is alacsonyabb szint. Kicsit introvertált, na és aztán? Én is az vagyok. Tessék engem is lek˙˙˙ázni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 25. 16:49
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Én vagyok az egyetlen, akinek Anne Hathaway ruhája nem tetszik? Pedig szép nő...
Szerintem a legjobbak: Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Jennifer Garner és Zoe Saldanának is jó ruhája, de neki nem áll jól
Szerintem a legjobbak: Jennifer Lawrence, Reese Witherspoon, Jennifer Garner és Zoe Saldanának is jó ruhája, de neki nem áll jól
2013. február 25. 16:49
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Nem féltékenység, ha az ember azt mondja Kristenről, hogy ez a ruha olyan, mint egy zsák és nem áll jól neki.
A haja meg kócos, és olyan mintha két napja mosta volna meg, most meg csak beletúrt volna és ennyi. De Zoe Saldana ruhája sem tetszik... Sőt, Maria Menounos elég idétlenül fest abban a rózsaszín ruhában, egyáltalán nem Oscarra való az a ruha.
Anne Hathaway ruhája sem áll neki jól. A fiús haja mellé egy nőiesebb darabot is választhatott volna, a ruhája felsőrésze katasztrófa. A többiekkel nincs bajom. De az est legjobban öltözöttje egyértelműen Jennifer Lawrence volt
Anne Hathaway ruhája sem áll neki jól. A fiús haja mellé egy nőiesebb darabot is választhatott volna, a ruhája felsőrésze katasztrófa. A többiekkel nincs bajom. De az est legjobban öltözöttje egyértelműen Jennifer Lawrence volt
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.