Dalpremier: Demi Lovato — Heart Attack
2013. február 25. 19:02
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
hát nekem nem tetszik
2013. február 25. 19:24
Hát nema legjobb de nem olyan amit egyszer lehet csak meg ahéllagtni ahnem többször
2013. február 25. 19:34
|
|
Melis Liliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 186267 offline
|
nemtetszik
2013. február 25. 19:41
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
szerintem nagyon is jóóó lett
2013. február 25. 19:51
Idézet (Récy98 @ 2013.02.25. 15:57)
Jó szám! Am csak nekem tűnt fel a címazonosság??
http://www.youtube.com/watch?v=1JO-d5EkgDY
ez egy kicsivel előbb megvolt..
http://www.youtube.com/watch?v=1JO-d5EkgDY
ez egy kicsivel előbb megvolt..
És 100% jobb is.
2013. február 25. 20:05
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem kedveltem a csajt, sőt hihetetlenül irritált mindig a jelenléte a médiában, amikor nyomatta a sztéjsztrongos dumáját és az iszonyat sz*r életével próbált köztudatban maradni. De szakemberként, mint énekesnő mindig is sokra becsültem, mert hangja az tényleg van attól eltekintve, hogy az előző két albumát is über gagyinak, unalmasnak és hallgathatatlannak tartottam mindig is. Most meg azt hittem, hogy valami agyon áutótyúnozott Rihannát vagy Nicki Minajt hallok.
Semmi egyediség, semmi extra, igazi tucatsz*rral van több a mai világban, ami még jobban támogatja azt, hogy a fiatalok drogozzanak és alkoholizáljanak. Az egész dal nem csak hallásra giccsmonstrum, de a dalszöveg sem szívbemarkoló és eget rengető, sőt mondhatni meglehetősen pocsék és felületes, ahhoz képest, hogy állítólag benne csak dúlnak és fúlnak az érzések.
Hát ezt nem találta el, és ami elindul ezen a vonalon gyerekek, az szinte irreverzibilis. Azért sajnálom, hogy ide jutott, mert énekesként sokkal több van benne, mint a legtöbb kolléganőében, mégis ilyenre pazarolja a tehetségét. Eddig sem tartottam valami extrának a munkásságát, és azt hiszem a közel jövőben sem fogom. Bár olyan másfél év alatt eljutott végre odáig szegénykének az agyacskája, hogy talán melózni kéne és nem a "sz*r életével" telenyomni a sajtót. Elvégre jobb később, mint soha...
Hát ezt nem találta el, és ami elindul ezen a vonalon gyerekek, az szinte irreverzibilis. Azért sajnálom, hogy ide jutott, mert énekesként sokkal több van benne, mint a legtöbb kolléganőében, mégis ilyenre pazarolja a tehetségét. Eddig sem tartottam valami extrának a munkásságát, és azt hiszem a közel jövőben sem fogom. Bár olyan másfél év alatt eljutott végre odáig szegénykének az agyacskája, hogy talán melózni kéne és nem a "sz*r életével" telenyomni a sajtót. Elvégre jobb később, mint soha...
2013. február 25. 20:11
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Tipikus slágerszám, aminél Demi szerintem többet tud, mert egy tehetséges énekesnő, de ő úgy döntött, hogy tucatnak áll, hogy nagyobb sikere legyen, amit egyrészről megértek, bár eddig sem volt egyedi a zenéje. Kár, hogy ennyire tucaténekesnő lett belőle.
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. február 25. 20:44
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Szerintem nagyon jó lett!
igaz, hogy eléggé használatba vették az autune-t, de szerintem jó lett!^^ Amúgy meg kb. 100x kérem meg az életteleneket, hogy ne itt éljék ki magukat, mert már kezd unalmassá meg szánalmassá válni!
Bettyke94
2013. február 25. 20:52
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
szerintem is jó lett!!!!
2013. február 26. 16:03
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Túlságosan imádom Demzt ahhoz, hogy leszóljam amit csinál, de most ha akarnám se tudnám leszólni, ugyanis tegnap óta nem hallgatok mást, csak ezt.
Szerintme iszonyat jó lett, a szövege is tetszik.
2013. február 26. 18:42
|
|
mollywood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.11. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 149109 offline
|
kedves Beyla,köszönöm a rossz kritikádat úgy gondolom ilyen is kell a sok jó után:Az én véleményem a számról ,hogy a dalszöveg nagyon jó lett és igenis van mondanivalója.A szám picit elektronikusabb lett mint az eddigiek de Deminek minden jól áll és az elöző lemezei nagyonjók voltak és inspirálók.Beyla ha nem tetszenek akk ne hallgasd őket.A dal ezen kívűl tele van érzelemmel.Még csak annyit hogy Demi nem sírt a médiának inkább segített az embereknek avval hogy legyenek erősek és ne adják fel a reményt semmivel szemben sem.Igen egy lovatic vagyok és igenis nagyon tehetséges énekes Demi bárkinél is!
Bettyke94
2013. február 26. 19:00
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Candy_attack: "Demit az különbözteti meg a sok autotune-ninjától (Katy Perry, Britney, stb), hogy ő élőben is el tudja énekelni a számait..."
Igazad van!
Igazad van!
Bettyke94
2013. február 26. 20:49
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mollywood @ 2013.02.26. 18:42)
kedves Beyla,köszönöm a rossz kritikádat úgy gondolom ilyen is kell a sok jó után:Az én véleményem a számról ,hogy a dalszöveg nagyon jó lett és igenis van mondanivalója.A szám picit elektronikusabb lett mint az eddigiek de Deminek minden jól áll és az elöző lemezei nagyonjók voltak és inspirálók.Beyla ha nem tetszenek akk ne hallgasd őket.A dal ezen kívűl tele van érzelemmel.Még csak annyit hogy Demi nem sírt a médiának inkább segített az embereknek avval hogy legyenek erősek és ne adják fel a reményt semmivel szemben sem.Igen egy lovatic vagyok és igenis nagyon tehetséges énekes Demi bárkinél is!
Szívesen a kritikát, bár a hozzászólások alapján úgy gondolom, hogy a többségnek nem nyerte el a tetszését a dal, de mindegy.
2013. február 26. 21:59
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
A hangja az szép, de ez a dal... gyerekek, ez a dal nagyon rossz. Ismét egy hasznavehetetlen szemét, ami elvegyül a többi mai hulladék között. Semmi több.
2013. február 26. 22:08
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Lehet hogy tele van nyomva autotune-nal, de figyeljétek meg, hogy élőben is el fogja tudni énekelni
Egyébként nekem nagyon bejön, két napja csak ez a szám jár a fejemben, imádom!
Egyébként nekem nagyon bejön, két napja csak ez a szám jár a fejemben, imádom!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.