Felkerült az internetre Demi Lovato legújabb dala, Heart Attack címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Demi Lovato — Heart Attack
2013. február 25. 08:59
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
VÉGRE VÉGRE VÉGREEEEEE*-*
2013. február 25. 09:26
ez a dal nem a Got my girls? ez egy régebbi száma ha jól tudom:/ a Heart Attack teljesen más, de persze lehet hogy én tévedek.
2013. február 25. 09:30
Mi ez a zaj?? Tipikus 5 perc alatt összehozott autotune giccs. És ennek a lánynak a hangjától kellene lepetézni?
2013. február 25. 09:46
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ez nem a Heart Attack. Az előző albumjáról az egyik szám, ha jól tudom. Viszont nagyon nem jön be.
2013. február 25. 10:28
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Pedig ez Demi, felismerem a hangját, és nem az előző lemezről van a szám, mert nekem az megvan, és rohadtul nem ismerem.. (Y) szóval mindenképp új szám.. és szerintem jó.. és a hangja sincs nagyon elváltoztatva.
Nekem tetszik..
Nekem tetszik..
2013. február 25. 10:40
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Jesszusom, mindig is ilyen hangja volt
És a Got My Girls SOHA NEM VOLT DEMI DALA ! Egy teljesen más énekesnő dala volt, csak valaki nagyon unatkozott és azt mondta, hogy Demié pedig aki igazán szereti őt észre veszi,hogy egy hangnyi hasonlóság nincsen közte -.- DE IGEN EZ A HEART ATTACK MERT DEMI SAJÁT FIÓKJÁRA TETTE KI PLUSZ ÉNEKLI BENNE,HOGY HEART ATTACK --.- Jesszus.
És a Got My Girls SOHA NEM VOLT DEMI DALA ! Egy teljesen más énekesnő dala volt, csak valaki nagyon unatkozott és azt mondta, hogy Demié pedig aki igazán szereti őt észre veszi,hogy egy hangnyi hasonlóság nincsen közte -.- DE IGEN EZ A HEART ATTACK MERT DEMI SAJÁT FIÓKJÁRA TETTE KI PLUSZ ÉNEKLI BENNE,HOGY HEART ATTACK --.- Jesszus.
2013. február 25. 11:04
Úristen, imádom, imádom, imádom és imádom. Már nagyon vártam a dal megjelenését, és őszintén szólva Demiben nagyon nehezen tudok csalódni.
2013. február 25. 11:45
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
I-M-Á-D-O-M. Emiatt már érdemes volt felkelni
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: