Kiosztották az idei Oscar-díjakat
2013. február 25. 19:39
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Anne Hathaway. Többet mondani sem kell. Eszméletlen alakítás A Nyomorultakban, méltó a történet zsenialitásához.Gratulálok Neki!
2013. február 25. 19:41
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
gratu mindenkinek
2013. február 25. 19:46
Jennifer megint hozta a formáját.
Hihetetlen a csaj.
Grat neki!
Grat neki!
2013. február 25. 19:49
Idézet (mse90 @ 2013.02.25. 18:37)
Youtube-ról most még eléggé gyorsan lekapják a feltöltéseket, de ha van torrented esetleg ajánlhatom az eztv.it oldalát. 
Köszönöm ,kipróbálom.
2013. február 25. 20:05
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Adele, Anne Hathaway és Jennifer Lawrence megérdemelték nagyon a díjakat
Pont most néztem meg a Napos oldalt és Jennifer tényleg tök hitelesen játszik benne.
2013. február 25. 20:34
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én a suli miatt sajnos nem tudtam megnézni a műsort, de reggel az első dolgom volt hogy megnézzem hogy kik nyertek
végre kb azok nyertek akiket szerettem volna
akiknek és amiknek különösképpen örülök az Jennifer Lawrence, Anne Hathaway,Christoph Waltz,Anna Karenina,A nyomorultak,Django elszabadul és az Argo
2013. február 25. 20:35
Jennifer
Jen nagyon is megérdemelte
De ugy veszem észre a többiek sem rosszak:D
De ugy veszem észre a többiek sem rosszak:D
2013. február 25. 20:36
|
|
henike9999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 179901 offline
|
VÉGRE!!! Idén tényleg a legjobb film nyerte a legtöbbet!! Gratula *-*
2013. február 25. 20:42
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Köszi a remek cikket, Courtneyy!
Idén először volt lehetőségem "élőben" nézni a show-t, úgyhogy nagyon izgultam és szurkoltam egész este - és persze igyekeztem nem elaludni.
Seth MacFarlane-t amúgy bírom, de nekem a poénjai valahogy nem jönnek át (és szerintem itt nem a nyelvvel volt a gond). A sok reklám baromira unalmas volt, de legalább kívülről fújom az HBO fél éves kínálatát...
És akkor térjünk rá a díjakra, ha végre túléltük Seth unalmas bevezetőjét. Mikor meghallottam Christoph nevét, hihetetlenül örültem és próbáltam magamba fojtani az örömöm, nehogy valakit felébresszek a házban.
Aztán jöttek az animációs kategóriák, amire nagyon, de nagyon nem voltam még felkészülve. Rá kellett jönnöm, hogy nem véletlenül. Mikor bejelentették a Paperman győzelmét, hihetetlenül örültem, szóhoz sem jutottam, de ez nem tartott sokáig... nem akartam, hogy egyből az egész estés animáció jöjjön - éreztem volna a vesztem? Fél perc, ennyi sem volt és a Brave megkapta az Oscar-t, nekem meg a szívem szakadt meg a Rontó Ralph-ért. Nehéz dolog egyszerre a Pixarnak és a Disney-nek is szurkolni, de még nehezebb elfogadni azt, hogy a Merida jogtalanul kapta meg a díjat Ralph-fal szemben. Mert akárhogy is nézzük, ezt a díjat nem Merida, hanem a PIXAR úgy összességében kapta. Ez lett volna a WDAS első animációs Oscar-ja. Azt hittem, történelmet írnak, de tévedtem. Ez volt az a pont, mikor kivételesen bánatomban pityeredtem el és közben próbáltam örülni annak a skót lánykának, akire majd' egy évet vártam tavaly.
Ezután jöttek a kevésbé fontos kategóriák és eléggé meglepődtem, hogy a Pi élete milyen sok díjat kapott - főleg, mert a többség a Lincoln tarolására számított. Közben az est egyik fénypontját jelentette számomra A nyomorultak stábjának produkciója, Hugh Jackman-től Anne Hathaway-en keresztül a hihetetlenül édes Eddie Redmayne-ig.
Rengeteg várakozás után végre elérkeztünk a legjobb női mellékszereplőhöz. Annyira szurkoltam Anne-nek, hogy amikor végül átvehette a díjat, a korábban tapasztalt örömteli picsogás tört rám . de hát ilyen az ember, ha nagy kedvencéről van szó.
A legjobb színésznő kategória hatalmas meglepetés volt számomra, mert már réges-rég elkönyveltem Jessica győzelmét - nem is sajnáltam volna, úgy voltam vele, Jennifernek lesz még ezeregy alkalma a díjra. Mikor meghallottam Jen nevét, először el sem akartam hinni, csak tátott szájjal bámultam és sikítani szerettem volna örömömben. Szegénykém annyira aranyos és szerény volt, ahogy a méregdrága Diorban megbotlott, átvette a díjat és alig tudott megszólalni - látszott rajta, hogy ma úgy jött ide: nem ő viszi haza a díjat. És mégis.
DDL győzelme szerintem egyértelmű volt, így nem is lepődtem meg rajta - ez nem mondható el a legjobb filmről, ami szintén meglepetést okozott. Az Argo győzelmével mintha hitelt nyert volna az egész show - úgy éreztem, van igazság a Földön.
A műsor után négy órát aludtam, nem volt mese, kelnem kellett, de valahogy a hatalmas karikáim alatt igazán boldog voltam. Remélem, még sokszor élhetem át ezt az egészet, és sokszor sírhatok együtt a kedvenceimmel. Életre szóló élmény volt, tévén keresztül is.
Idén először volt lehetőségem "élőben" nézni a show-t, úgyhogy nagyon izgultam és szurkoltam egész este - és persze igyekeztem nem elaludni.
És akkor térjünk rá a díjakra, ha végre túléltük Seth unalmas bevezetőjét. Mikor meghallottam Christoph nevét, hihetetlenül örültem és próbáltam magamba fojtani az örömöm, nehogy valakit felébresszek a házban.
Ezután jöttek a kevésbé fontos kategóriák és eléggé meglepődtem, hogy a Pi élete milyen sok díjat kapott - főleg, mert a többség a Lincoln tarolására számított. Közben az est egyik fénypontját jelentette számomra A nyomorultak stábjának produkciója, Hugh Jackman-től Anne Hathaway-en keresztül a hihetetlenül édes Eddie Redmayne-ig.
Rengeteg várakozás után végre elérkeztünk a legjobb női mellékszereplőhöz. Annyira szurkoltam Anne-nek, hogy amikor végül átvehette a díjat, a korábban tapasztalt örömteli picsogás tört rám . de hát ilyen az ember, ha nagy kedvencéről van szó.
A legjobb színésznő kategória hatalmas meglepetés volt számomra, mert már réges-rég elkönyveltem Jessica győzelmét - nem is sajnáltam volna, úgy voltam vele, Jennifernek lesz még ezeregy alkalma a díjra. Mikor meghallottam Jen nevét, először el sem akartam hinni, csak tátott szájjal bámultam és sikítani szerettem volna örömömben. Szegénykém annyira aranyos és szerény volt, ahogy a méregdrága Diorban megbotlott, átvette a díjat és alig tudott megszólalni - látszott rajta, hogy ma úgy jött ide: nem ő viszi haza a díjat. És mégis.
DDL győzelme szerintem egyértelmű volt, így nem is lepődtem meg rajta - ez nem mondható el a legjobb filmről, ami szintén meglepetést okozott. Az Argo győzelmével mintha hitelt nyert volna az egész show - úgy éreztem, van igazság a Földön.
A műsor után négy órát aludtam, nem volt mese, kelnem kellett, de valahogy a hatalmas karikáim alatt igazán boldog voltam. Remélem, még sokszor élhetem át ezt az egészet, és sokszor sírhatok együtt a kedvenceimmel. Életre szóló élmény volt, tévén keresztül is.
2013. február 25. 20:53
|
|
Selenator_32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.19. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 190048 offline
|
gratu!!!
2013. február 26. 06:23
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Gratulálok! Akik nyertek tényleg megérdemelték :-) pont tegnap néztem meg a Pi életét, nem csodálom hogy ennyi díjat kapott :-)
2013. február 26. 10:08
JLAW
Fura de nekem Jen még mindig tud meglepetést okozni bár ez kivétlesen nem lepett meg és egész este fen voltam ,hogy ne maradjak le valamiről közbe sikerlt le betegednem XD Hozom a formám szóval igen Jen megcsináltad és hát nem nem meglepő mert a S.L.P. egyszerűen zseniális
És Adele
Ez a nő imádom ez lett szerencse napom a kedvenc színésznőm és a kedvenc énekesem Oscar-t nyert.
És Adele
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: