2013. február 24-én, vasárnap este (magyar idő szerint hétfő hajnalban) zajlott le a várva várt, 85. Oscar-díj-átadó Los Angelesben, ahonnan a Pi élete vihette haza a legtöbb díjat, de a legjobb filmnek az Argót választották.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiosztották az idei Oscar-díjakat
2013. február 25. 05:59
2013. február 25. 06:10
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ami a színésznőket illeti, nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam.
De én megmondtam.
(Viccelek, valójában én is Emmanuelle-re tettem a tippemet...
)
DDL-nél az a jó, hogy majd egy hónap állt a rendelkezésére, hogy kifinomítsa azokat a poénokat. Anne Hathaway-ről nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire váratlanul érte a győzelem, tényleg ennyire izgul, vagy csak rájátszik a nagy csodálkozásra.
A drága Jen meg... Elesik. A lépcsőn. Megáll az agyam.
Ben beszédén meghatódtam, nagyon aranyos és őszinte volt.
PS: Nem kell azért ennyire kihangsúlyozni Jen "tapasztalatlanságát", nem sok ember mondhatja el magáról azt egyáltalán, hogy két főszereplői Oscar jelöléssel rendelkezik, 22 évesség ide, 7 éves pálya oda. És a többi jelölt közül csak Emmanuelle meg Naomi azok, akik ténylegesen "évtizedek óta" vannak az iparban.
De én megmondtam.
(Viccelek, valójában én is Emmanuelle-re tettem a tippemet...
DDL-nél az a jó, hogy majd egy hónap állt a rendelkezésére, hogy kifinomítsa azokat a poénokat. Anne Hathaway-ről nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire váratlanul érte a győzelem, tényleg ennyire izgul, vagy csak rájátszik a nagy csodálkozásra.
A drága Jen meg... Elesik. A lépcsőn. Megáll az agyam.
Ben beszédén meghatódtam, nagyon aranyos és őszinte volt.
PS: Nem kell azért ennyire kihangsúlyozni Jen "tapasztalatlanságát", nem sok ember mondhatja el magáról azt egyáltalán, hogy két főszereplői Oscar jelöléssel rendelkezik, 22 évesség ide, 7 éves pálya oda. És a többi jelölt közül csak Emmanuelle meg Naomi azok, akik ténylegesen "évtizedek óta" vannak az iparban.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. február 25. 06:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Nyert a Skyfall is juhuh!
2013. február 25. 07:07
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jen mindent csinált amit egy ilyen esemény alatt lehet; felbukott a lépcsőn,spontán felköszöntötte Emmanuelle-t,ha jól láttam egy képen középső ujjat is mutatott,mindennek tetejébe még Emma Stone-hoz is volt egy-két kedves szava.
A bájos köszönő beszédét nem is említem.
Grat, Jennifer
A bájos köszönő beszédét nem is említem.
Grat, Jennifer
2013. február 25. 07:45
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
A Merida, a bátor és a Pi élete nagyon jó film
2013. február 25. 08:14
szerintem igazságosan osztották szét a díjakat. Egyik film sem tarolt toronymgasan. Anne Hathawaynek szobrocskájának nagyon örülök, már kijárt neki. A Merida a bátor lett a legjobb animációs rajzfilm, ezen sem lepődök meg. A Pi élete kapott 4-et! Hallottam, hogy nagyon jó kis film, majd megnézem. Az Argo-akció is érdekel és a Django elszabadul című filmet is meg fogom nézni. Gratula a nyerteseknek.
2013. február 25. 08:18
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
A merida nagyon jó!!!
2013. február 25. 08:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!!!
2013. február 25. 09:03
Hatalmas gratuláció a nyerteseknek és a hoppon maradtaknak is. A nem nagy meglepetést okozó, papírforma DDL-nak és Anne-nek és a 2 számomra hatalmas meglepetésnek is: az elbűvölő tehetségnek Jennek és a sógorzseni Waltz bácsinak is. (Őszintén? szívem mélyén nekik drukkoltam, De! Nironak is.) Bennek, akinek most nem felezni, hanem harmadolnia kell majd azt a szobrot. Az egyik legjobb, legigényesebb Oszi'gála már hosszú idők óta ez volt. Minden díjazottnak még egyszer hatalmas gratula. (Kár, hogy nem jut el hozzájuk:))
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.