A környezetvédelem egyre több ember életében tölt be fontos szerepet. Te is tehetsz pár dolgot a környezeted megóvása érdekében, akár otthonról is. Nem kell rögtön nagy dolgokat vállalni, mint tudjuk, sok kicsi sokra megy!
A teljes cikkhez kattints ide!
Legyen otthonunk is környezetbarát!
2013. február 24. 20:20
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
ibolya26
2013. február 24. 20:36
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Jó lett a cikk, nagyon hasznos.
2013. február 24. 20:43
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jó és hasznos cikk lett! Nem árt betartani!
2013. február 24. 20:44
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Nagyon jó ez a cikk, sok hasznos és érdekes dolog van benne. Én a régi holmijaimat nem szoktam kidobni, ha a ruháim közt van olyan amit nagyon szeretek, de kinőttem, akkor félreteszem őket és ha van rá időm, akkor másikat csinálok belőle, de volt már olyanom is, amiből párna huzatot csináltam (bár bevallom kellett hozzá egy kis segítség). De ha nem tudok belőlük mit csinálni, vagy sose tetszett annyira, akkor mindig eladományozom. A régi játékaim sincsenek kidobva, hanem félreraktuk őket, mert néha szoktak hozzánk jönni kisgyerekkel (főleg a bátyám, mert neki már gyerekei vannak) és olyankor jól jönnek.
2013. február 24. 20:45
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nem is tudtam ezekről a természetes rovarirtókról és zsíroldókról.
2013. február 24. 22:23
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Hasznosak a tippek, de mi már eddig is így csináltuk
2013. február 24. 22:53
A cipő levétele alap, de attól még nem lesz kevesebb por a szekrény tetején, legalább heti egyszer mindenhol felmosnak.
Panelban lakom, amióta negyedévente jön a rovarírtó, azóta nincs csótány. Hogy mit használ nem tudom, de nem érdekel.
Összeségében érdekes cikk.
Ha valaki tudna egy linket, ahol a gáztűzhelyt és az indukciós fözőlapot hasonlítanák össze, és az eredményt forintosítva adnák meg, az kérem magánlevélben küldje el.
Panelban lakom, amióta negyedévente jön a rovarírtó, azóta nincs csótány. Hogy mit használ nem tudom, de nem érdekel.
Összeségében érdekes cikk.
Ha valaki tudna egy linket, ahol a gáztűzhelyt és az indukciós fözőlapot hasonlítanák össze, és az eredményt forintosítva adnák meg, az kérem magánlevélben küldje el.
2013. február 25. 07:36
Már ott kezdődik a gond, hogy mosogatógép. Biztos én vagyok túl begyöpösödött, de világ életemben kézzel mosogattam és eddig még nem haltam bele, akkor sem, ha 6 ember étkezése után kellett minden főzőkellékkel megrakodva. De persze a mai világban ha egy nőnek azt mondják mosogasson kézzel, a csillagokat is lekiabálja és leátkozza az égről. Tisztelet a kivételnek, de sajnos az egyre ritkább.
A cikk többi részét aláírom, bár szerintem egy normális családban ezt már a gyerek kiskorában megtanulja.
A cikk többi részét aláírom, bár szerintem egy normális családban ezt már a gyerek kiskorában megtanulja.
2013. február 25. 07:49
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem meg a fürdéssel sokkal kevesebb megy víz pocsékba, mint zuhanyozással... Én legalábbis 4x annyi (vagy több) vizet használok el egy zuhanyozásnál, mintha beleülnék egy nem teli(!) kád vízbe... Ugyanis fázós vagyok és a zuhanyzáskor nem éppen szokott melegem lenni...
Ja, és egyetértek a mosogatással: kézi mosogatás esetén sokkal kevesebb víz használódik el, mint egy mosogatógép esetében, ami szerintem is teljesen felesleges találmány. Nem csak több vizet eszik, de még áramot is fogyaszt... Pff...
Ja, és egyetértek a mosogatással: kézi mosogatás esetén sokkal kevesebb víz használódik el, mint egy mosogatógép esetében, ami szerintem is teljesen felesleges találmány. Nem csak több vizet eszik, de még áramot is fogyaszt... Pff...
1 felhasználónak tetszik:
Yaroslava
2013. február 25. 15:51
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hasznos tippek!
Jó cikk lett
Jó cikk lett
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.