A legszebb és a legrosszabb ruhák a Spring Breakers premierjein
2013. február 27. 16:29
|
|
selena fan vagyokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 195277 offline
|
Rachel..Selena ruhái nagyon jók voltak és jól is álltak neki
2013. február 28. 15:10
|
|
i_need_youúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 196342 offline
|
Selena ruhái jól álltak neki..de nekem nem nagyon tetszettek:/
2013. március 01. 15:48
egyik se jóóó de nézzük csak meg az első képet
mint a leszbi....
mint a leszbi....
2013. március 01. 16:17
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem egy ruha tetszik és az is Vanessa ruhája az a színes virágos szerintem nagyot ütött
2013. március 01. 18:24
Rachel Korine öcces cucca ronda......ppfffujj....
2013. március 01. 19:29
Ashley Benson ruhái a legjobbak <33 Selenáé se rossz viszont Vanessa ruhái közül csak az utolsó tetszik. Rachel Korine-ról még soha nem hallottam ezelőtt és látszik is rajta, hogy nem túl gyakorlott az ilyen megjelenéseken.
2013. március 01. 21:36
Berlinben mindenki egész jól nézett ki, előtte és utána valahogy megakadt szegény stylist
2013. március 01. 21:58
|
|
WhiteRoseee._.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 192708 offline
|
2013. március 01. 22:50
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Selena Párizsban szörnyen festett, a többi egész tűrhető, de egyiket se mondanám annyira hű de jónak.
Vanessa stílusa mindig is érdekes és egyedi volt, ezek is változatosak és illenek hozzá, de nekem a madridi ruha nagyon bejön
Ashley-nél az abszolút kedvencem a párizsi
a berlini is szép, de nekem más színben lenne az igazi, mondjuk ezüstben, a madridi jó úgy ahogy van, a római viszont úgy rossz, ahogy van
Rachel párizsi ruhája szerintem tök jó, bár a pocakját kiemeli. a madridi nem, viszont a római nagyon jó választás volt.
Vanessa stílusa mindig is érdekes és egyedi volt, ezek is változatosak és illenek hozzá, de nekem a madridi ruha nagyon bejön
Ashley-nél az abszolút kedvencem a párizsi
Rachel párizsi ruhája szerintem tök jó, bár a pocakját kiemeli. a madridi nem, viszont a római nagyon jó választás volt.
2013. március 02. 09:48
|
|
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline
|
Selena Gomeznek az 1 ruhája nem nagyon.De az utolsó négy gyönyörű volt.
Vanessa neki az első és a harmadig nem nagyon tetszik a rózsaszínű és fekete virágos nem szép meg a piros sem az.A többi tetszik.
Nekem ők a kedvenceim és csak öket jellemzem
xDDD
Vanessa neki az első és a harmadig nem nagyon tetszik a rózsaszínű és fekete virágos nem szép meg a piros sem az.A többi tetszik.
Nekem ők a kedvenceim és csak öket jellemzem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: