Már nem kell sokat várniuk azoknak, akik szeretik a Trónok harcát. Bő egy hónap, és már izgulhatunk is hetente a kedvenceinkért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a Trónok harca harmadik évada
2013. február 24. 14:42
Várjuk, mint a messiást.
A plakát nekem nem tetszik, ha már sárkány, akkor simán betehettek volna Drogonról egy képet az árnyék helyett.
Az előzetes: libabőr
Amúgy nekem a harmadik könyv a kedvencem, kíváncsian várom, hogyan adaptálják. A trailer baromi hangulatos, a zenéje is nagyon bejön. A sárkány nagyon szép lett!
Az életéért harcol azért kicsit túlzás:) De Dany nagyon badass lesz ebben az évadban, az tény.
A plakát nekem nem tetszik, ha már sárkány, akkor simán betehettek volna Drogonról egy képet az árnyék helyett.
Az előzetes: libabőr
Amúgy nekem a harmadik könyv a kedvencem, kíváncsian várom, hogyan adaptálják. A trailer baromi hangulatos, a zenéje is nagyon bejön. A sárkány nagyon szép lett!
Idézet
sokak által kedvelt szereplők fel is tűnnek, mint például Emilia Clarke – Daenerys Targaryen, ahogyan harcol az életéért a sárkányaival együtt
Az életéért harcol azért kicsit túlzás:) De Dany nagyon badass lesz ebben az évadban, az tény.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. február 24. 14:46
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Tőlem jöhet!!!!!
2013. február 24. 14:54
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (***aiden*** @ 2013.02.24. 14:42)
Már az előzőben is elég badass volt.
2013. február 24. 15:12
Idézet (Misao @ 2013.02.24. 14:54)
Már az előzőben is elég badass volt.
Szerintem akikkel találkozott,ha akarják,ha nem egy életre megjegyezték,hogy ő aztán Daenerys fuckin' Stormborn of House Targaryen, the Unburnt, Mother of Dragons,Khaleesi to Drogo’s riders, and Queen of the Seven Kingdoms of Westeros. 
Who will take what is hers with fire and blood!
Akikre én még nagyon kíváncsi vagyok azok az új szereplők közül Beric Dondarrion és Mance Rayder. Na meg Bolton fattya, kb az egyetlen karakter Walder Frey-jel egyetemben akiket jobban utálok Joffrey-nál.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. február 24. 15:21
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
pff... alig varom mar!!!
Kivancsi vagyok h alakitjak a dolgokat a masodik evad befejezo reszetol!
2013. február 24. 16:46
Jaj, már nagyon várom! Most nemrég fejeztem be a 2. évadot. De előtte még újranéztem az elsőt. Egyszerűen megunhatatlan!
2013. február 24. 16:55
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Mamám, már alig várom! Ez az előzetes eléggé izgalmasra sikeredett, és ha olyan színvonalas lesz mint az első kettő, imádni fogom!
2013. február 24. 18:22
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jóó
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.