EZ NEM IGAZZ AZ ALKONYAT A LEGJOBB FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM A VILÁGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A barátok közt tán jobb??? DEHOGYIS
AKI NEM SZERETI AZ ALKONYATOT AZ BOLOND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PFF!!! szánalmas ez nem igaz hogy akárhányszor fellépek azt látom hogy az Alkonyat van az arany málnában érdekel????????????????Akinek nem tetszik ássa el magát!!!!!!!
A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 25. 17:05
Utálom az egész Alkonyatot..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. február 25. 17:07
anzi: Aki nem szereti az Alkonyatot bolond? Hmm?
Akkor ennyi erővel én is azt mondom, hogy a Barátok közt a legjobb, és aki utálja az hülye.
Amúgy a BK az sorozat, nem film.
Akkor ennyi erővel én is azt mondom, hogy a Barátok közt a legjobb, és aki utálja az hülye.
Charlotte Benning
2013. február 25. 17:16
ezzel a listával egyáltalán nem értek egyet!!!!!!!!!!!!!
2013. február 25. 17:42
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
anzi: egy egy szabad vélemény ha nem tetszik, ne hallgasd! Nekem is vannak örök-favorit sorozataim/filmeim amiket nagyon szeretek és hopp: a barátaim utálják! Na akkor mi van? Az a te kedvenced attól még mások utálhatják. Én se bírom. Te igen. Ez van.
A cikkhez pedig:
Egyetértek a jelölésekkel.
A cikkhez pedig:
Egyetértek a jelölésekkel.
Charlotte Benning
2013. február 25. 18:05
Borzalom..teljesen megérdemelte az összes jelölést.
Nem értem, hogy Pattinsont miért nem jelölték..
Nem értem, hogy Pattinsont miért nem jelölték..
Charlotte Benning
2013. február 25. 18:45
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
megérdemelte
legrosszabb film
Charlotte Benning
2013. február 25. 20:01
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Végre rájöttek, mennyire f*s film a Twilight.
Charlotte Benning
2013. február 25. 20:09
|
|
FlyGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.17. Hozzászólás: 329 Csatolások: 2 Azonosító: 127389 offline
|
Az Alkonyat tényleg pocsék film, úgy látszik, ti az unalmán és a semmi-nem-történik-benne effektuson átsiklottatatok. Ez személyes vélemény, de amúgy kinek a pap, kinek a papné, mert mindenki mást szeret, azonban az Arany Málnában van igazság.
Charlotte Benning
2013. február 25. 20:48
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ajjjjj szegények pedig nekem tetszik
2013. február 26. 09:59
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
Idézet (anzi @ 2013.02.25. 17:05)
EZ NEM IGAZZ AZ ALKONYAT A LEGJOBB FIILLMM A VILÁGON!!A barátok közt tán jobb??? DEHOGYIS
AKI NEM SZERETI AZ ALKONYATOT AZ BOLOND!! PFF!!! szánalmas ez nem igaz hogy akárhányszor fellépek azt látom hogy az Alkonyat van az arany málnában érdekel??Akinek nem tetszik ássa el magát!!
AKI NEM SZERETI AZ ALKONYATOT AZ BOLOND!! PFF!!! szánalmas ez nem igaz hogy akárhányszor fellépek azt látom hogy az Alkonyat van az arany málnában érdekel??Akinek nem tetszik ássa el magát!!
Drága Anzi, csak hogy megértsd, újra leírom: AZ ARANY MÁLNA KÖZÖNSÉG DÍJ! Hetekig lehetett szavazni a filmekre, és úgy tűnik elég sokan nem osztják a véleményedet, sőt még bolondok is, mert van ízlésük
Amúgy a Barátok közt nem értem hogy került ide, mikor ez egy külföldi díj, és valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy mi az a BK
Charlotte Benning
2013. február 26. 14:32
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
am a BK SOROZAT TE IDIÓTA NEM FILM BÁR TÉNY HOGY 1 SZINTEN VAN AZ ALKONYATTAL xDDD
Charlotte Benning
2013. február 26. 21:44
selena gomez 199 egyetértek, hogyha annyira rossz film az alkonyat akkor mi a francnak szavazták meg a legjobb vámpíros filmnek?
Twilight forever
Twilight forever
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.