rögtön jobb lett az estém
A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 22:27
|
|
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline
|
Norah egyetértek:D
2013. február 24. 22:32
|
v000kr1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 183515 offline
|
L.Judit egyetértek veled, attól hogy lehúzták majdnem minden kategóriában mégis elég sok pénzt kerestek vele. Szeretnék én is ilyen rossz filmben szerepelni, ha "csak" ennyit lehet vele keresni.
2013. február 24. 23:56
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
Hát ennyi:dD Tényleg nem olyan nagy szám..eddig tartott az alkonyat filmek úgy mond aranykora:)
2013. február 25. 10:13
|
|
zendayaloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 179917 offline
|
EZEK .....PFFF DE EGY IGAZSÁTGTALAN EZEK EGY AKKORA SZEMÉTSÉG AZ ALKONYAT A LEGJOBB FILM EZ FELHÁBORITOOO!!!:@@@@
2013. február 25. 10:55
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
rek4 tökéletesen leírta az én véleményemet is.
Nem azért húzzák le az Alkonyat szériát, mert ez menő dolog, vagy mert az amúgy idétlen történetet kifogásolnák. Hanem mert filmes szemmel nézve az egész pocsék. A cgi effektek nevetségesek - értsd ez alatt, hogy Nessie növekedése és farkasok - ezért csak döbbenten pislogtam mikor láttam. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a farkasokat már megszoktam, hogy rettentő bénák
De Nessie növekedése még egy Film+ minőségű filmben is jobban meg lett volna csinálva
Költhettek volna rá többet, volt miből. A színészi gárda meg annyira unott volt az egész film alatt, hogy egyszer-kétszer azt vártam, hogy elásítják magukat
Ráadásul még az sem segített a filmen, hogy átírták a könyvbeli véget és tettek bele egy "harc jelenetet", ami megint vicces lett. Szóval filmes szemmel ez egy kritikán aluli film volt, megérdemelte az Arany málnát. Egyébként a negatív díjakat is el kell fogadni. Lásd.: Halle Berry, a Macskanőért megkapta a legrosszabb színésznő díját, és ő elment az átadóra, megköszönte mosolyogva és beszédet is mondott.
Nem azért húzzák le az Alkonyat szériát, mert ez menő dolog, vagy mert az amúgy idétlen történetet kifogásolnák. Hanem mert filmes szemmel nézve az egész pocsék. A cgi effektek nevetségesek - értsd ez alatt, hogy Nessie növekedése és farkasok - ezért csak döbbenten pislogtam mikor láttam. Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a farkasokat már megszoktam, hogy rettentő bénák
2013. február 25. 12:39
Én imádom Adam Sandlert de viszont az Apa ég! című filmet még nem láttam...de biztos nem lehet ennyire rossz.
2013. február 25. 13:01
|
|
Evelinke8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 177869 offline
|
Egyáltalán nem tudom elképzelni,hogy mért nem szeretik az Alkonyatot és ,hogy mért ez a legrosszabb film mert szerintem ez a legjobb film és mér legalább 100-szor megnéztem és még mindíg nem unok úgy hogy teljesen igazságtalanul ítélték meg nekik az arany málnát és szerintem Taylor L. is nagyon jó színész és Kristen Stewart is.ÉS szerintem az utolsó része majdnem a legjobb és nagyon remélem hogy ennek ellenére lesz még neki több része is. <3 <3 <3 <3
2013. február 25. 13:28
|
|
Xenia013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 196757 offline
|
Én sem tudom elképzelni mi a próbléma az Alkonyattal Én imádom és sokan avgyunk így...szerintem ez az egyik legjobb film....mindegyik része fantasztikus....egyszerűen nem tudom megunni nagyon sokszor megnézem....az utolsó része is szupper..izgalmas.Szerintem is igazságtalanul ítélték meg....Én is várom a folytatást...remélem lessz :-)
2013. február 25. 14:53
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Ez az egész Arany Málna egy nagy hülyeség. Alkonyat?? Kristen Stewart?? Taylor Lautner?? Komolyan?? Az Alkonyat filmek a legjobb filmek a világon, egyszerűen nem lehet megunni, el sem tudom képzelni mit lehet utálni benne. Twilight Forever <3
2013. február 25. 15:02
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
7/10. Ez egy gyönyörű eredmény
rek4: Teljes mértékben egyetértek!
2013. február 25. 15:11
Nem szeretnék szőrös szívű lenni, de komolyan sajnálom, szánom azokat, akik szerint az Alkonyat a világon a legjobb film. Egy Asylum film szintjén mozog az egész Twilight mizéria, csak sokkal nagyobb marketinggel.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 25. 15:21
Szegény Alkonyat. xDD Pedig ez annyira nem is lett rossz, sokkal gyengébbet is lehetett volna találni.
2013. február 25. 17:01
|
|
selfansikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.17. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 180598 offline
|
Minden évben nekik szurkolok <3
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.