A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 18:27
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
lol :DDDDDD ez az Aranymálna rohadt jó xddd
2013. február 24. 18:27
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
kiérdemelték a díjat teljes mértékben!
2013. február 24. 18:44
|
VikiMauszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 194682 offline
|
Szerintem ez durva... mármint, kijött az alkonyt akkor az volt hogy így tarolt meg a legnagyobb bevételt hozta meg hogy így meg úgy a legjobb... most meg hirtelen ilyen szar meg olyan szar meg minden idők legrosszabb filmje lett... és csak azt nem értem miért?! jó persze sokan nem szeretik.. oké nem vagyunk egyformák és ne is legyünk de azért van rengeteg ismerősöm és mind azt mondja hogy jó meg minden... néhány, sőt nagyon kevés mondja hogy nem tetszett neki meg szar meg ilyenek... én nem értek hozzá.... de elég rendesen bántják.. nem csak magát a filmet hanem a szereplőit is... jó persze, mindenkinek van rossz alakítása és nem lehet mindig minden tökéletes, meg nincs olyan színész aki nem teljesített volna rosszul... emberből vannak... na ez az én véleményem volt.. nem akarok ezzel senkit sem bántani.. szerintem nézhető film...
2013. február 24. 18:53
|
|
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline
|
ezek b@rmok én mondom az alkonyat a legjobb könyv/film kinek hogy tetszik én mindkettőben láttam és nekem nayon tetszet lenyügözött aki ezt nem képes elismerni az nem kritikus
2013. február 24. 19:59
Annyira azért nem rossz film
ennél is vannak pocsékabbak!
2013. február 24. 20:00
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Idézet (Törpemókus @ 2013.02.24. 17:58)
Most nem akarok kekeckedni, de szerintem a felhasználók több, mint 50%-a nem látta a Hajnalhasadást, és vakon követi azokat, akik utálkoznak a film felett... De hát ez a világ rendje. Különben meg (az én szemszögemből nézve) jó film a Hajnalhasadás. Érthető, hogy nem mindenkinek jön be ez a vámpírlávolós történet, de akkor legalább tiszteletben kéne tartani a rajongókat.
Én láttam és büszkén mondhatom, hogy ennél nagyobb sz@rt még életemben nem pipáltam... Az animáció undorítóan igénytelen, ebből kifolyólag a kisbaba röhögni való lett, a "farkasoknál" még a szomszéd tacskója is félelmetesebb, folyton kibillentenek a filmből a hányinger efektek sorozata és az indokolatlan lassítások. A történet eddig is undorítóan rosszindulatú és nagyon buta volt, de most már logikátlan is az egész. Összegyűlnek, izgulnak, aztán mindenki hazamegy.
Mellesleg a film üzenete is gyomorforgató. Löki a képedbe az idétlen és idejét múlt vallási rizsát.
A sok kislány, aki megtévelyedett a "romantikus szál" és Taylor Akárki láttán, meg bekajálja.
Ez ám a művészi alkotás!
Amúgy is nagy tehetség kell ahhoz, hogy összeválogassuk mindenidők legtehetségtelenebb színésztársulatát.
1 felhasználónak tetszik:
Kazuo
2013. február 24. 20:34
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az apaég szerintem tök jó film nemtudom mit akarnak, csak vicces és hülyeség a témája de ettől még nem rossz... az alkonyat meg büszke lehet magára az egész stáb mit ne mondjak, főleg a kiscsaj, ilyen fiatalon díjat nyerni és ráadásul Taylor Lautnerrel, ez már teljesítmény:DDDDDDDD
2013. február 24. 20:46
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Hát, én mindjárt elájulok!
Hogy lehet a Hajnalhasadás a legrosszabb film??
2013. február 24. 21:04
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Alkonyat megdolgozott ezért, ahogy Kristen Stewart és Taylor Lautner is. A páros a kislánnyal szerintem beteg dolog, és a rendező is megérdemelte a dijat. Igen... nagyot alkotott
) Bocs a túlömlő iróniaáradatomért!
2013. február 24. 21:35
Nem értem,hogy miért.Na jó igaz,hogy nem a legjobb,de nem a világ legrosszabb filmje
2013. február 24. 21:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Szerintem a Hajnalhasadásnál vannak rosszabb filmek is...
2013. február 24. 21:44
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
egy szó: SZÁNALMAS h arany málnát kapott a film, ezt nem lehet eldönteni pár embernek h majd ők azt mondják h rossz a film! xd háh, mindenki eldönti h tetszik-e neki, és megtartja magának a véleményét! Nekem a kedvencem a film
, de ettől függetlenül a tény az h nem kell díjazni h rossz!
2013. február 24. 22:23
|
|
L.Juditúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 177015 offline
|
Szerintem teljesen mindegy, hogy hivatalosan hogyan bírálták el, mivel úgyis minden néző maga eldönti, hogy belefér e a saját világába vagy sem. Megjegyzés: Mégis teltházas vetítések voltak ország, illetve világszerte. Erről ennyit.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.