A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 14:16
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Egyetértek! Az apaég szörnyen rossz film, 1szer ha mosolyra nyílt a szám. Az alkonyat filmek meg azért népszerűek, mert a tinik tartják fenn.
2013. február 24. 14:24
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Szerintem ez egy rohadt nagy hülyeség, és nem azért mondom mert szeretem a Twilightot. Még is mi a baj a filmmel vagy a szereplőkkel? Szerintem csak is annak van ezzel baja aki nem szereti a filmet. Meg, már csak azért is hülyeség mert Adam Sandlerre aki azt mondja,hogy rossz színész akkor az h.lye! Oké lehet,hogy pölö az Apaég film sem lett valami jó de akkor se a színészt bántság már ezzel. Most pedig jöhetnek a csúnya kis hozzá vakkantások .. nagyon nem fog meghatni.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. február 24. 14:24
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Én egyetértek ezzel, mert az Alkonyat széria szerintem a legrosszabb vámpírfilm amit valaha készítettek, főleg ilyen főszereplőkkel.......komolyan mondom a mellékszereplőknek érdekesebb háttértörténete van mint a főszereplőknek.
2013. február 24. 14:27
Saphira: úgy szidd, hogy az 1D in 3D is esélyes rá
2013. február 24. 14:30
Boybelieber: Eláulnád, hogy hogy ?
1.dokufilm
2.MÉG KI SE JÖTT !
amúgy meg van lepődve bárki is ?
1.dokufilm
2.MÉG KI SE JÖTT !
amúgy meg van lepődve bárki is ?
2013. február 24. 14:33
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Egyet kell értenem! Az Alkonyatot lássuk be , csak a helyes fiúk miatt szeretik - sokkal jobb Vámpírtörténetek vannak - totálisan igazuk van bármennyire is szidhatják őket a kis gyerekes tinilányok...Kristen alakítása is valami borzalmas...Adam Sandlert szeretem, ezekben a szerepekben még nem láttam de valószínűleg megnézem majd..
2013. február 24. 14:33
Ott a varázsszó: premier! Akkor derül ki, milyen a film, és azok, akik megveszik a jegyeket, csak remélik, h jó lesz! Emiatt nem értettem meg sosem azokat a türelmetlen embereket, akik képesek voltak ott aludni a mozinál egy-két nappal valamelyik új film bemutatása előtt. És ezt a részt csak a legnagyobb fanatikusok, az elvakult rajongók láthatták jónak! Az egyetlen izgalmas rész a harc volt benne, és a csavar. De amúgy...
Idézet (kesty @ 2013.02.24. 13:52)
Én komolyan nem értem! Hogy ha annyira rossz film lenne akkor nem menne el mindenki megnézni Amerikában nem költöznének a premier előtt napokkal a mozi elé és nem lenne akkor akkora tömegnyomor a premier utáni 2-3. héten is. Szerintem ez is csak egy olyan "divat" mint a b*zizzuk le Justin Bieber-t vagy a One Direction tagjait. Szánalmas szerintem igen is jó film és a folytatása is jó volt! És meg kell hogy mondjam szerintem az első után pont ez a rész volt a legélvezhetőbb!
2013. február 24. 14:34
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Felteszem, hogy be akarták pótolni a tvájlájt eddig "elmaradt" díjait (ugyanis hiába a rengeteg jelölés, korábban nem igen "tisztelték" meg őket szobrocskákkal). Adam Sandler filmjeit nagyon utálták mindig is, belenézve néhány frissebb alkotásába pedig sajnos azt kell mondanom, hogy okkal, úgyhogy már az is nagy szó, hogy nem az Apa ég! nyert a fő kategóriában. A Csatahajó meg igazán nyerhetett volna több díjat, az a film ugyanolyan kiválósága az agyatlan robbantós IQ-romboló mocsok filmeknek, mint az Alkonyat a nyáltúltengésben szenvedő homloklapító eszetlenkedéseknek.
2013. február 24. 14:46
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Hát hogy képzelik? -.-
2013. február 24. 14:51
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez nagy az egyik legnézetebb film
2013. február 24. 14:57
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
a film nekem sem tetszik, de a könyv annál inkább
2013. február 24. 15:01
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Igaz, hogy a Hajnalhasadás 2. részét nem láttam, de hogy őszinte legyek, nem lepődtem meg nagyon...
Viszont az is igaz, hogy az Apa ég! nem sikeredett olyan jó filmre mint pl a Nagyfiúk. A rossz film miatt nem Adam-et kell hibáztatni, hiszen ő nagyon jó színész!!
2013. február 24. 15:06
Teljesen érthető hogy ennyi jelölést kapott, borzalmas film. A főszereplők bénák, karakterfejlődés nincs, a sztori az nulla, semmi romantika csak nyáladzás, érdekes mellékszereplők akiket elnyom a 3 idióta, és csillogó vámpír (wtf?). De most komolyan, valaki magyarázza már el hogy mi jó ebben.
2013. február 24. 15:13
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
...és az Alkonyat elnyeri méltó "jutalmát"
2013. február 24. 15:21
|
directioner.nikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 196690 offline
|
Nem igazán értek ezzel egyet... Nekem az apa Ég! és a Hajnalhasadás 2. része is nagyon tetszett sajnálom hogy ilyen "díjjakkal jutalmazták" a színészeket, a rendezőket és a fimeket is.
Bár Rihannára nem tudok mit mondani mivel azt a filmet még nem láttam.
Bár Rihannára nem tudok mit mondani mivel azt a filmet még nem láttam.
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.