A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 13:19
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Szerintem az Apa ég! nem is annyira rossz
2013. február 24. 13:23
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Az Arany Málna az egyik legnagyobb baromság,amit láttam.A legtehetségesebb színészeket/színésznőket és a legjobb filmeket "díjazzák" noname senkicskék,akik csak irigyek ezeknek az embereknek a sikereire.Szánalom.-.- Az Alkonyat az egyik legnézettebb film,hogy lehetne már az a legrosszabb?!
2013. február 24. 13:25
Idézet (blackstar15 @ 2013.02.24. 13:23)
Az Arany Málna az egyik legnagyobb baromság,amit láttam.A legtehetségesebb színészeket/színésznőket és a legjobb filmeket "díjazzák" noname senkicskék,akik csak irigyek ezeknek az embereknek a sikereire.Szánalom.-.- Az Alkonyat az egyik legnézettebb film,hogy lehetne már az a legrosszabb?!
Csak hogy egy példát mondjak, a Győzike show is iszonyat nézett volt, mert a sok agyament ember vevő volt annak az elmebetegnek a hülyeségeire. Azért csinálták, mert nagy volt a nézettsége. Nem biztos, hogy a legnézettebb a legjobb.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 24. 13:27
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Madjnem teljesen egyetértek a listával, végre valahol észrevették milyen sz*r az Twilight-saga.
Viszont úgy látom Adam Sandler szinte minden évben "díjazva van" amit viszont nem tudok megérteni.
Szerintme igenis jó színész!
2013. február 24. 13:28
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
A Hajnalhasadás II. szerintem inkább a "már csak azért is mert az Alkonyat filmek egyike" kapja ezeket a kritikákat és az Arany málnához hasonló díjakat. Azt aláírom, hogy Kristen Stewart nem az ezerarcú színésznők egyik, sőt az első rész kivételével szerintem mindegyik filmben borzalmas volt, de az utolsó részben azért kicsit ő is megerőltette magát. Maga a film sem lett rossz sőt voltak benne nagyon jó részek is.
2013. február 24. 13:29
|
|
mofa2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 191424 offline
|
Ekkora baromságot még életemben nem hallottam....az alkonyat igen is nagyon jo film és a folytatás is nagyon jó, ja és a szereplők meg végkép tehát ne fikázza senki se!!!!!!!!!!!!
2013. február 24. 13:33
Nem csodálom, ez volt a széria legrosszabb része :S De minek a sz*r alkotásokat díjazni?
2013. február 24. 13:41
Pont ma kezdtem el másodjára a Hajnalhasadás 2-t, de egyszerűen 25 percnél tovább nem bírom nézni. Az erőltetett poénok, a gagyi párbeszédek, meg úgy az egész ... Szörnyű
Az Apa ég!-et nem is kommentálnám, úgy rossz ahogy van.
Az Apa ég!-et nem is kommentálnám, úgy rossz ahogy van.
2013. február 24. 13:47
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Az egészben azt nem értem, hogy megy ez az "olyan rossz film az Alkonyat" de azért megnézi mindenki....
Ami azt illeti, szerintem annyira nem lett rossz film, bár Kristen Stewart polcnak való feje különösebben nem izgat, az alaptörténet igenis jó....
Nem vagyok fan, de sajnos észrevettem, hogy elterjedt a 'hú de gáz az Alkonyat széria' és hogy mindenki menő maradjon mások körében, ezért átveszi másnak a véleményét és azt is vallja, de azért mégis megnézi ezt a 'pocsék' filmet...
Ezt nevezem aztán ellentmondásnak....
Ami azt illeti, szerintem annyira nem lett rossz film, bár Kristen Stewart polcnak való feje különösebben nem izgat, az alaptörténet igenis jó....
Nem vagyok fan, de sajnos észrevettem, hogy elterjedt a 'hú de gáz az Alkonyat széria' és hogy mindenki menő maradjon mások körében, ezért átveszi másnak a véleményét és azt is vallja, de azért mégis megnézi ezt a 'pocsék' filmet...
Ezt nevezem aztán ellentmondásnak....
2013. február 24. 13:52
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Én komolyan nem értem! Hogy ha annyira rossz film lenne akkor nem menne el mindenki megnézni Amerikában nem költöznének a premier előtt napokkal a mozi elé és nem lenne akkor akkora tömegnyomor a premier utáni 2-3. héten is. Szerintem ez is csak egy olyan "divat" mint a buzizzuk le Justin Bieber-t vagy a One Direction tagjait. Szánalmas szerintem igen is jó film és a folytatása is jó volt! És meg kell hogy mondjam szerintem az első után pont ez a rész volt a legélvezhetőbb!
2013. február 24. 13:58
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Annyira vicces itt olvasgatni a rajongók dühös hozzászólásait. Vagy "igazságtalan", vagy az Arany Málnát ócsárolják. Elárulom: Attól nem lesz jó egy film, hogy rengeteg agyatlan liba bekajálja ezt a mocskot.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.