Hétszeres nyertes lett az Alkonyat folytatása, de Rihannát és Adam Sandlert is díjazták.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 12:40
Korrekt, bár nem hiszem el, hogy az a David Caspe kapott málnát, aki a Happy Endingset is írja. :|
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. február 24. 12:43
Adam Sandlert nem értem. Viszont a többivel 95%-ban egyetértek (a maradék 5%-ot nem ismerem
)
2013. február 24. 12:44
Pedig Adam Sandler iszonyat jó színész, és az egyik kedvencem :'D
2013. február 24. 12:44
Az Alkonyat ilyen rossz?Ezt nem is gondoltam volna.
2013. február 24. 12:47
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nekem az Alkonyat utolsó része és az Apa ég! is tetszett.
Akkor most az én ízlésemmel van a baj? Mondjuk Kristen tényleg nem jó színésznő. Viszont annak örülök, hogy Robot nem jelölték, mert Ő tényleg tehetséges.
2013. február 24. 12:49
nem vagyok ledöbbenve, ennek szerintem így kellett lennie ^^
2013. február 24. 12:53
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Tényleg tarolt a Hajnalhasadás xD nem gondoltam volna hogy ennyit kap.
2013. február 24. 12:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát ez.. fura, hogy mindenhol az alkonyat van nem csak az arany Málnán ha nem minden egyes díjátadón.. a jón is meg a rosszon is..
2013. február 24. 12:57
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
Az alkonyatot nagyon sokan szeretik mert jó film!!!
És nem a legrosszabb!!! Ez az egész hülyeség!!!
És nem a legrosszabb!!! Ez az egész hülyeség!!!
2013. február 24. 13:00
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerencsére egyik nyertes filmet, vagy alakítást sem láttam, de valószínűleg jogosak a győzelmek. Ettől függetlenül nem kell komolyan venni ezt a díjátadót, mert ezek a filmek nyilván rosszak mind, és divat őket cikizni, de van náluk lejjebb is.
Kristen Stewart nevét meg azért rossz a leggyengébb színésznők között látni, mert tehetséges csaj, csak nem ilyen színvonalú alkotásokban kellene szerepelnie.
Kristen Stewart nevét meg azért rossz a leggyengébb színésznők között látni, mert tehetséges csaj, csak nem ilyen színvonalú alkotásokban kellene szerepelnie.
2013. február 24. 13:00
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Megérdemli, mindenki aki közreműködött ebben a tragédiában.. Az emberiségre zúdították a szart egy filmszéria képében "megtestesülve".
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.