Hétszeres nyertes lett az Alkonyat folytatása, de Rihannát és Adam Sandlert is díjazták.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Hajnalhasadás tarolt az Arany Málnán
2013. február 24. 12:40
Korrekt, bár nem hiszem el, hogy az a David Caspe kapott málnát, aki a Happy Endingset is írja. :|
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2013. február 24. 12:43
Adam Sandlert nem értem. Viszont a többivel 95%-ban egyetértek (a maradék 5%-ot nem ismerem
)
2013. február 24. 12:44
Pedig Adam Sandler iszonyat jó színész, és az egyik kedvencem :'D
2013. február 24. 12:44
Az Alkonyat ilyen rossz?Ezt nem is gondoltam volna.
2013. február 24. 12:47
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Nekem az Alkonyat utolsó része és az Apa ég! is tetszett.
Akkor most az én ízlésemmel van a baj? Mondjuk Kristen tényleg nem jó színésznő. Viszont annak örülök, hogy Robot nem jelölték, mert Ő tényleg tehetséges.
2013. február 24. 12:49
nem vagyok ledöbbenve, ennek szerintem így kellett lennie ^^
2013. február 24. 12:53
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Tényleg tarolt a Hajnalhasadás xD nem gondoltam volna hogy ennyit kap.
2013. február 24. 12:57
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Hát ez.. fura, hogy mindenhol az alkonyat van nem csak az arany Málnán ha nem minden egyes díjátadón.. a jón is meg a rosszon is..
2013. február 24. 12:57
|
|
SpindelFloraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 196667 offline
|
Az alkonyatot nagyon sokan szeretik mert jó film!!!
És nem a legrosszabb!!! Ez az egész hülyeség!!!
És nem a legrosszabb!!! Ez az egész hülyeség!!!
2013. február 24. 13:00
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Szerencsére egyik nyertes filmet, vagy alakítást sem láttam, de valószínűleg jogosak a győzelmek. Ettől függetlenül nem kell komolyan venni ezt a díjátadót, mert ezek a filmek nyilván rosszak mind, és divat őket cikizni, de van náluk lejjebb is.
Kristen Stewart nevét meg azért rossz a leggyengébb színésznők között látni, mert tehetséges csaj, csak nem ilyen színvonalú alkotásokban kellene szerepelnie.
Kristen Stewart nevét meg azért rossz a leggyengébb színésznők között látni, mert tehetséges csaj, csak nem ilyen színvonalú alkotásokban kellene szerepelnie.
2013. február 24. 13:00
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Megérdemli, mindenki aki közreműködött ebben a tragédiában.. Az emberiségre zúdították a szart egy filmszéria képében "megtestesülve".
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.