Elkezdődött a One Direction világ körüli turnéja
2013. február 24. 16:08
Idézet (Rubi123 @ 2013.02.24. 16:08)
Ebbe az országba miért jön alig olyan híresség akit 12-20 éves kor örül szeretnek?! Mindig csak a 40-50-60-as korosztály kedvencei látogatnak ide!

Talán csodálkozol rajta?
2013. február 24. 16:11
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.02.24. 14:13)
Hidd el, a One Direction fél rajongótábora nem is nevezhető igazi rajongónak. A többségnek annyiból áll a nagy rajongás, hogy beindítja az egyik számukat a mobilon, miközben az interneten képeket néz valamelyikről. Bezzeg ha lenne rá lehetőségük, szerintem a 60%-uk nem menne el koncertre.
*Beindítja az egyik legismertebb számukat. Pl. a Guns 'fanok' között is nagyon sok ilyen van, November Rain és itt kis merül, meg talán Sweet Child O'Mine, a kevésbe ismert dalok nem is léteznek...
2013. február 24. 16:57
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.02.24. 13:18)
'Retkes féreg ország' Gratulálok!
Tudod, fel tudok hozni ezer meg ezer példát arra, hogy miért nem normálisak a magyarok a koncertek terén. Itt volt a közelmúltban Slash, az egyik legnagyobb név a zeneiparban, és ahány beszámolót olvastam, mindenki megemlítette hogy a közönség nagy része milyen elvetemült volt, ész nélkül taposott át mindenkin, de nem ez volt az egyetlen koncert ahol ilyen történt. Gondolj bele, ha már a közösségi oldalakon milyen őrjöngés van az 1D iránt, milyen lenne egy koncerten... magyarok, magyarok, hagyjuk már. Az lehet hogy te normális lennél, de honnan tudod hogy a rajtad kívüli több száz ember hogy viselkedne? Elég ostoba hozzászólás volt...
Tudod, fel tudok hozni ezer meg ezer példát arra, hogy miért nem normálisak a magyarok a koncertek terén. Itt volt a közelmúltban Slash, az egyik legnagyobb név a zeneiparban, és ahány beszámolót olvastam, mindenki megemlítette hogy a közönség nagy része milyen elvetemült volt, ész nélkül taposott át mindenkin, de nem ez volt az egyetlen koncert ahol ilyen történt. Gondolj bele, ha már a közösségi oldalakon milyen őrjöngés van az 1D iránt, milyen lenne egy koncerten... magyarok, magyarok, hagyjuk már. Az lehet hogy te normális lennél, de honnan tudod hogy a rajtad kívüli több száz ember hogy viselkedne? Elég ostoba hozzászólás volt...
Semmi köze a viselkedésnek az egészhez. Elkérnek X összeget egy fellépésért, a magyar koncertszervezők kiszámolják, hogy ahhoz 120ezerért kellene eladni a jegyeket. Mivel nincs aki megfizesse, szerveznek más koncertet. Erről van szó, a többi csak rizsa.
2013. február 24. 17:06
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Bár ott lehetnék egyen de ide soha nem jönnek :'(
2013. február 24. 17:16
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Én is ideges vagyok, hogy Németországig kell értük utaznom, pedig irtózom a németektől. Legalább, ha Bécsig eljönnének... Mindegy, barátokkal megyek, jó kis nyaralás lesz. =D
2013. február 24. 17:25
Idézet (_ToTo_ @ 2013.02.24. 16:57)
Semmi köze a viselkedésnek az egészhez. Elkérnek X összeget egy fellépésért, a magyar koncertszervezők kiszámolják, hogy ahhoz 120ezerért kellene eladni a jegyeket. Mivel nincs aki megfizesse, szerveznek más koncertet. Erről van szó, a többi csak rizsa.
Persze, ezt én is tudom, csupán csak a kommentelőt akartam felvilágosítani hogy a magyarok nem olyan normálisak mint aminek ő mondja, főleg ha az 1D-ről van szó, a sikító tini rajongótáborukkal.
2013. február 24. 17:28
Gratulálok azoknak a semmitnemértő kis hülyegyerekeknek akik az országot sziggyák azért mert pár retkes tehetségtelen énekeseknek nevezett paraszt nem jön ide plébekelni...Több okból is nem jönnek,amit ti a gyenge elmétekkel úgyse fogtok megérteni
1:Itt -nagyon kevés emberen kívül- senkit se érdekel,mert nem hallgatunk meg minden szart,ami fel van kapva.
|
Ezét
2:Ha lenne itt koncert,alig mennének el rá-> akkor meg azért sápítoznátok h miért nem jött rá szinte senki,ezért kár volt koncertezniük itt, hogy letörjék az önbizalmukat blablabla.
3:Tudjátok ti azt mennyi pénz az,amit jegyért kérnek?Ja, 10-13 évesek leszarják mert anyuci úgyis megkeresi gondolják,persze 120000 Ft egy jegyért sok embernek egy havi fizetése vagy annyi sincs...Jó vicc basszátok meg!
1:Itt -nagyon kevés emberen kívül- senkit se érdekel,mert nem hallgatunk meg minden szart,ami fel van kapva.
|
Ezét
2:Ha lenne itt koncert,alig mennének el rá-> akkor meg azért sápítoznátok h miért nem jött rá szinte senki,ezért kár volt koncertezniük itt, hogy letörjék az önbizalmukat blablabla.
3:Tudjátok ti azt mennyi pénz az,amit jegyért kérnek?Ja, 10-13 évesek leszarják mert anyuci úgyis megkeresi gondolják,persze 120000 Ft egy jegyért sok embernek egy havi fizetése vagy annyi sincs...Jó vicc basszátok meg!
2013. február 24. 17:30
Na ez szuper!
Jó hogy újra turnéznak.Amúgy egyetértek,ne a mi országunkat szidják "egyesek" amiért ide nem jönnek el..van ez így..nem halunk bele.
2013. február 24. 17:37
|
|
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline
|
Miért is kell le csórózni M.o-t??????????????? Egy beszélgetés a menedzserrel úgy tudom díjtalan, és lehetne ott is alkudni........ Ne várja azt senki, hogy majd a 1D beállít, hogy: Hello mi vagyunk a One Dierction és szeretnénk koncertezni a kis hazátokba, igaz senki se hívott minket de jöttünk!
Lényeg:Remény hal meg utoljára!
Lényeg:Remény hal meg utoljára!
2013. február 24. 17:46
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
ZitaTwilight:
Azért a pop rajongók annyira nem durvák, mint a rockerek, pláne nem a tizenéves lányok. Voltam Pesten Lady Gaga koncerten, és minden nagyon kulturált volt, mindenki szépen kivárta a sorát, bent mindenki tombolt, de azért baleset nem volt, vigyáztunk egymásra.
Egy Slash koncerttől meg mit vártál? Minimum egy bordatörést. =D
Azért a pop rajongók annyira nem durvák, mint a rockerek, pláne nem a tizenéves lányok. Voltam Pesten Lady Gaga koncerten, és minden nagyon kulturált volt, mindenki szépen kivárta a sorát, bent mindenki tombolt, de azért baleset nem volt, vigyáztunk egymásra.
Egy Slash koncerttől meg mit vártál? Minimum egy bordatörést. =D
2013. február 24. 17:55
|
|
Candy_attackMonster |
|
Skyler.The.Best.: "...pár retkes tehetségtelen énekeseknek nevezett paraszt nem jön ide plébekelni..."
Na-na...
Egy: Hogy beszélsz?! Attól még, hogy "naaaagy rocker" vagy, tudni kéne viselkedni.
Kettő: Attól még, hogy nem a te stílusod, nem biztos, hogy "szar", meg "tehetségtelen".
Három: Pont ők nem szoktak playbackelni (kevés előnye van a tehetségkutatós sztároknak, de legalább megtanították őket élőben énekelni).
Négy: A heavy metal-lal meg inkább csendben maradnék, a pophoz még mindig többet kell énekelni, mint a hörgéshez és üvöltözéshez. (Nem utálom a rockot, de csak azt a fajtáját szeretem, amiben énekelnek is).
Na-na...
Egy: Hogy beszélsz?! Attól még, hogy "naaaagy rocker" vagy, tudni kéne viselkedni.
Kettő: Attól még, hogy nem a te stílusod, nem biztos, hogy "szar", meg "tehetségtelen".
Három: Pont ők nem szoktak playbackelni (kevés előnye van a tehetségkutatós sztároknak, de legalább megtanították őket élőben énekelni).
Négy: A heavy metal-lal meg inkább csendben maradnék, a pophoz még mindig többet kell énekelni, mint a hörgéshez és üvöltözéshez. (Nem utálom a rockot, de csak azt a fajtáját szeretem, amiben énekelnek is).
2013. február 24. 17:59
|
|
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline
|
de kár hogy nem jönnek Magyarországra mert ha nem engedtek volna el akkor kimásztam volna az ablakon amúgy is nagyából tudok is angolul!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: