Földönkívülit csináltak Sarah Jessica Parkerből
2013. február 23. 18:34
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
tényleg nem hasonlít magára. viszont a lovas vicceket és hasonlókat mellőzhetnétek emberek, mert nevetségesek vagytok :'DDD
2013. február 23. 18:40
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Megijedtem xDDDD
2013. február 23. 19:00
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szegény szegény Sarah! Alapvetően ronda, nemhogy ezen a fotón! Nem tudom, hogy ő látta e ezt a fotót, mert gondolom csak megmutatják a végleges, agyon photoshopolt képet. Ezek szerint nem egy önbizalom hiányos színésznő. Valaki igazán szólhatott volna valaki, hogy úgy néz ki mint egy spániel O.o
2013. február 23. 19:10
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Érdekes,egy földönkívüli ló,ilyet sem mindig látni
Egyébként azon értelmes embereknek üzenem,hogy az UFO az hivatalosan az "unidentified flying object" vagyis "azonosítatlan repülő tárgy"-at jelent
Egyébként azon értelmes embereknek üzenem,hogy az UFO az hivatalosan az "unidentified flying object" vagyis "azonosítatlan repülő tárgy"-at jelent
1 felhasználónak tetszik:
Little Monster-GFF
2013. február 23. 20:08
Óóóó szegényem! Miért? Én úgy szeretem ezt a nőt!
2013. február 23. 23:18
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ez rémisztő...
amikor megláttam még a hideg is kirázott :S xD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.