Selena Gomez hűtlen volt Bieberhez?
2013. február 23. 12:43
A film forgatásán még együtt voltak, nem? Amúgy ebből a csajból már mindent ki lehet nézni, össze-vissza hazudozik, hogy róla beszéljenek!
2013. február 23. 13:02
Nem valószínű,hogy igaz a hír.Most komolyan a Justin-fanoknak miért kell ócsárolni Selenát? Nem hiszem,hogy jólesne ha elkezdeném szapulni a TE kedvenc sztárodat.Csak kicsit gondolkozzatok el,mindenkin lehet fogást találni.Oké,mondjuk azt,hogy megcsalta.Akkor mi van?
Sok sztár is megcsalta az adott barátnőjét,feleségét és mégsem lett ekkora botrány.Már nem azért,de engem nagyon untat az a Justin-Selena sztori mert mindig ezt látom/hallom.
2013. február 23. 13:12
|
|
Selena02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.23. Hozzászólás: 119 Csatolások: 0 Azonosító: 178441 offline
|
-.- ennél több hülyeséget neee.... nem értem miért oltogatjk Selenát a Bieber-fanok, mikor JB dobta Sel-t. Szval tök mindegy. haggyjátok már békén Selenát!!
2013. február 23. 13:39
Hát nem tudom mit gondoljak. Inkább vagyok Selena-párti, bár egyikójük rajongójának sem mondhatom magam. Én értem, hogy Selena huszon..akárhány éves, de a fickó csak 33 és azért az csak egy kis korkülönbség. Én nem tudom...
2013. február 23. 15:10
|
|
Szonja 14 Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 437 Csatolások: 0 Azonosító: 189299 offline
|
Nem hiszem,hogy megcsalta volna.
Selena nem az a típus.
Lehet,hogy csak nagyon jóban lettek egymással.
Egyébként szerintem ez a Gucci nem lehet valami normális ember ha ilyen zűrös ügyekbe keveredett bele vagy lehet,hogy még részt is vett benne.
Amúgy se illenek össze Selenával.
Én nem támogattam a kapcsolatukat Justinnal,de ha választani kéne akkor inkább Justin,mint ez a Gucci.
Egyébként se illenek össze Guccival,főleg,hogy már 33 éves.
Selena jobbat érdemel nála és szerintem nem kezdene egy ilyen emberrel,mint amilyen Gucci.
Selena nem az a típus.
Lehet,hogy csak nagyon jóban lettek egymással.
Egyébként szerintem ez a Gucci nem lehet valami normális ember ha ilyen zűrös ügyekbe keveredett bele vagy lehet,hogy még részt is vett benne.
Amúgy se illenek össze Selenával.
Én nem támogattam a kapcsolatukat Justinnal,de ha választani kéne akkor inkább Justin,mint ez a Gucci.
Egyébként se illenek össze Guccival,főleg,hogy már 33 éves.
Selena jobbat érdemel nála és szerintem nem kezdene egy ilyen emberrel,mint amilyen Gucci.
2013. február 23. 15:22
|
|
Esztii. SelenaFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 323 Csatolások: 29 Azonosító: 190224 offline
|
Szerintem ez már megint kacsa!
2013. február 23. 15:52
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez biztos hogy nem igaz
2013. február 23. 15:56
Hát ez furi...............O.o de tuti h nem igaz....
2013. február 23. 15:56
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
na jó ez biztos hogy nem igaz!!!!
de ha igen meg pukanok............
2013. február 23. 16:16
|
|
AdriiVagyookúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 195847 offline
|
Selena nem az a típus.?...szerintem pedig az. ._.
2013. február 23. 21:38
|
|
PNóraSelenatorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 196654 offline
|
Mennyi hülyeséget kitalálnak az emberek ...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: