Beyoncé eddigi karrierje során rengeteg címlapon szerepelt. Most nézzük meg, ezek közül melyek sikerültek a legjobban, és mely címlapok sikeredtek rosszabbra.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Beyoncé
2013. február 22. 16:02
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
az első nagyon megfogott
2013. február 22. 16:04
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Az InStyle (2011) résznél nem tetszik a ruhája..túl csicsás...de maga Beyoncé nagyon csini!
2013. február 22. 16:08
Gyönyörű mindenhol, még a "rosszabb" címlapfotókon is!!
2013. február 22. 16:09
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Beyoncet mindig is gyönyörűnek tartottam,még női szemmel nézve is;a hangja után ez az első dolog,ami eszembe jut róla.Ez a cikk pedig csak még inkább megerősített abban,h nem véletlenül szeretne nem egy nő a világon olyan testi adottságokkal rendelkezni,mint ő
Nekem a felsoroltak közül a Dazed And Confused és az InStyle 2011-es címlapján tetszik a legjobban.Szerintem azokon a legszebb.
Amit kiemelnék a "rosszak" közül,az számomra egyértelműen az Ebony..Sokkalta öregebbnek látszik,mint amennyi valójában.A többin "csak" a retusálást vitték túlzásba szerintem,talán még a The Face címlapján néz ki előnytelenül.
Nekem a felsoroltak közül a Dazed And Confused és az InStyle 2011-es címlapján tetszik a legjobban.Szerintem azokon a legszebb.
Amit kiemelnék a "rosszak" közül,az számomra egyértelműen az Ebony..Sokkalta öregebbnek látszik,mint amennyi valójában.A többin "csak" a retusálást vitték túlzásba szerintem,talán még a The Face címlapján néz ki előnytelenül.
2013. február 22. 16:11
A Sports Illustrated-es tetszik a legjobban, bár a rosszak tényleg agyon vannak szerkesztve, de akkor sem olyan tragikusak, mint például Vanessa Hudgens rossz címlapjai.
2013. február 22. 16:14
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
A jónak tituláltak közül az 1. nem tetszik annyira. De a többi..
A rosszak közé pedig az utolsót egyáltalán nem raktam volna be. Oké, nem a legjobb, de azért nem is rossz.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.