Taylor Swift bepasizott
2013. március 02. 16:28
Jaj most mit kell kicikizni Taylort! Nem a ti dolgotok kivel van.. Amúgy is lehet nincs is köztük semmi
2013. március 04. 18:03
Nem értem mért bántjátok részben igaz hogy az ő hibája is hogy nincs tartós kapcsolata, de ő csak az igazit keresi és lehet hogy semmi sincs köztük
2013. március 09. 15:08
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Pár évvel ezelőtt Taylor lett volna az utolsó, akit ilyen embernek gondolok. Mindenhol azt írták, "Taylor tökéletes stb." most meg semmit sem vesz komolyan, csak a magánéletéről lehet hallani. A dalait ettől függetlenül szeretem és továbbra is fogom, de ez a viselkedés annyira eltaszító...
2013. március 09. 22:51
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Annyira nem értem Taylor észjárását. Egyszerűen hihetetlen, hogy minden második paliba beleszeret. Ha továbbra is így folytatja nem marad a földön rendes pali.
Tehetséges énekesnő, dalszerző ezt soha sem kérdőjeleztem meg, de emberileg egy nagy nulla. Sokan a Harry-vel való kapcsolata miatt utálták meg, de én nem azért nem szeretem. Szerintem hanyagolhatná az 'exeimről írok dalokat' című témát, mert még csúnyán megütheti a bokáját. Tessék most mennyi rajongója elpártolt tőle? Rengeteg. És ez Harry Styles miatt van, vagyis a Directionerek miatt. A végén már senki sem fogja venni a lemezeit, aztán majd csodálkozhat, de késő lesz.
Tehetséges énekesnő, dalszerző ezt soha sem kérdőjeleztem meg, de emberileg egy nagy nulla. Sokan a Harry-vel való kapcsolata miatt utálták meg, de én nem azért nem szeretem. Szerintem hanyagolhatná az 'exeimről írok dalokat' című témát, mert még csúnyán megütheti a bokáját. Tessék most mennyi rajongója elpártolt tőle? Rengeteg. És ez Harry Styles miatt van, vagyis a Directionerek miatt. A végén már senki sem fogja venni a lemezeit, aztán majd csodálkozhat, de késő lesz.
2013. március 10. 15:24
megvan Taylor következő slágerének a "múzsája" XDDDDDD
2013. március 12. 20:22
Várom a következő dalt..És annak kecske verzióját.XDDD
2013. július 11. 17:37
|
|
Arthooliganúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 204098 offline
|
Előre is bocsi, hogy nem a fő témához szólok hozzá! Szóval csak annyi, hogy valóban nem egy adonisz a srác, de rohat jó dalai vannak...szerintem. Pl.: https://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=e-aaencD-dY&NR=1
2013. július 11. 17:42
|
|
Arthooliganúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 1 Azonosító: 204098 offline
|
Kihagytam egy d-t de a lényeg érthető
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: