Idézet (civa @ 2013.05.14. 22:18)
Szerintem a szexuális irányultsága nem lényeg, illetve épp az a színszi kihívás benne, hogy így eljátsszon egy heterót. Nagyon jóképű, túlságosan is, de kisfiús. Matthew McConaughey-t Christian Grey-nek!
Kizárt! Matthew jó pasi, de egyáltalán nem olyan mint ahogyan a műben Christian le van írva, sokkal inkább hajaz Matt-re, de talán még Ian is jó lenne, mind a kettőnek a megjelenésben ott van a vad szexualitás és az hogy ijesztőek tudnak lenne, Matthew mint ijesztő vagy irányítás mániás? Neeem ő ennél bájosabb, a kisfiús vidám Christiant maximálisan el tudná játszani, de a többi "árnyalatát"? Még ha kiváló színész is, és egyébként az, akkor sincsenek meg hozzá a külső adottságai.
Ana szerepére én mást el sem tudok képzelni mint Alexis-t ha nagyon akarom akkor talán Mila Kunis, de őt igencsak át kéne sminkelni, mert nem éppen az a hófehérke típus.
Szóval a tökéletes páros az én véleményem szerint Alexis Bledel és Matt Bomer lenne.
Amit a könyvről írtál, azzal 80%-ban egyetértek, minden műnek van valami alapköve, ami nélkül nem működne, mondjuk az Alkonyat milyen lenne, ha nem lennének benne vámpírok meg vérfarkasok? Vagy a Harry Potter könyvek milyenek lennének mondjuk varázslók nélkül vagy Voldemort nélkül? Az Ötven árnyalat trilógia egyik alapköve a szex, de hát ez egy erotikus, romantikus regény. A jellemfejlődésben igazad van, bár nem gondolom, hogy Ana lotyóssá vált volna, szimplán csak Christian kedvére akar tenni na és persze a sajátjára. Mondjuk nekem kevesebb szexuális töltéssel is tetszene a könyve, mert anélkül is élvezhető a mű, vannak benne történések és van háttér anyag is.
Amúgy pedig a filmet sokkal kevesebb és sokkal kevésbé durva szex jelenetekkel is meg lehet csinálni, elég lenne összesen 2 játszószobás jelenet, vagy az első vagy a második és az, amikor Ana úgy dönt elhagyja Christiant. Magát a helyiséget is be lehet mutatni kevésbé durvának is. Mert mint írtam a rengeteg szex nélkül is van olyan jó film alapanyag mint a legtöbb jelenleg a mozikban futó filmnek a forgatókönyve. És azt sem értem hogy miért zárkóznak el annyin attól hogy szerepeljenek benne, mondjuk nem tudom mennyire durva a forgatókönyv, de nem hiszem annyira nagyon extravagáns lenne, hiszen akkor csak 18-as karikával mehetne a moziba és szerintem céljuk inkább a 16-os besorolás elérése,