2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film
2013. március 03. 14:50
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Úgy hírlik, hogy Ian fogja játszani Christian Grey-t. Azt írják a neten, hogy El James a napokban lenyilatkozta, hogy mindenképpen őt szeretné. Szerintem Ana-t játszhatná Nina Dobrev, úgyis olyan szar színésznő és bénácska is. Pont jó lenne Ian mellé Ana szerepére.
2013. március 04. 10:03
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ne szégyeld! Annyira azért nem jó, hogy ne lehene kihagyni. Kíváncsi leszek a filmre. Először nekem is tetszett a könyv, de ahogy leülepedett bennem a sztori, rájöttem, hogy egy kalap szart nem ér. Ráadásul a csaj annyira idegesítően béna (szőrös pi..-val), hogy ha én férfi lennék, inkább átpártolnék a pasikhoz. És még egy gondolat. Írtam, hogy a Bale, meg M.Bomer milyen jók lennének a filmben. Hát remélem, hogy egyiket se találják meg vele. Ian-hez pedig annyit fűznék, hogy a könyvbéli Christianhoz semmi köze. Christian Grey a könyvben egy magas, izmos, bronzszínű, sűrű hajú, stb. pasi, nem pedig egy festett fekete, ritka hajú, alacsony, gyenge fizikumú férfi. Ettől persze Ian még helyes pasi.
2013. március 04. 13:13
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
mbgamessel egyetértek abban, hogy a főszereplő csaj nagyon idegesítő. A hülye belső istennős, gondolatalattis, és "szent sz@r" benyögéseitől frászt kapok. Ráadásul szerintem tök buta is, nem esnek le nekik a dolgok, pedig Christian, sőt mindenki azt állítja róla, hogy milyen okos. Túl van értékelve, de nagyon. Christianban meg semmi durva nincs, de azért őt bírom, csak miatta érdemes elolvasni a könyvet.
2013. március 05. 14:53
|
kiflikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 197245 offline
|
A két legjobb jelölt Matt Bomer és Alexis Bledel!Ha megnézitek a youtube-n a rövid előzeteseket akkor rájuk illik leginkább a szerep!Aki pedig azt írja hogy undorító és primitív az elég prűd ehez a könyvhöz és a filmhez is tehát inkább tartsa meg a véleményét!
2013. március 06. 10:57
|
|
Bohácsi Adriennúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 196816 offline
|
Már nagyon várom...
2013. március 06. 22:03
|
|
kiflike! nincs benne semmi undorító, viszont a kiscsaj elég primitív. el kell olvasni a könyvet, meg kell nézni a filmet és majd mindenki eldöntheti, hogy tetszik vagy nem. Engem először teljesen magával ragadott a könyv, viszont valami annyira zavart és végül rájöttem, hogy a lánnyal nincs valami rendben. Nagyon szerencsétlennek lett beállítva és ezért nem lett végülis olyan jó, mint amilyennek az elején indult a dolog. Ha valakinek tetszett a könyv, annak ajánlom figyelmébe Sylvia Day Crossfire trilógiáját.
2013. március 07. 15:37
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ian Somerhalder nem illik Christina Grey-hez. Persze, nem rossz, de nem az a férfi, akiről árad az erotikus kisugárzás, nem az az erős testalkatú, izmos és "dögös" férfi, ahogy a könyvben meg van írva. Nem rossz, sőt, helyes, de mégsem az igazi, és alacsony is.
Viszont Matt Bomer.. na ő már más. :$
Viszont Matt Bomer.. na ő már más. :$
2013. március 11. 15:55
|
|
alexaL.o.L.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 197255 offline
|
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
Várom!!! Biztos jó lesz!
<3
2013. március 12. 17:37
|
Sumixyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 197705 offline
|
Személy szerint nagyon várom,semmi kritikám nincs a történettel,max a magyar fordítással de annyira jó a sztori hogy még így is rohadt élvezhető
Matt Bomer-t tudom csak elképzeli Christian Greynek Anának pedig Alexis Bledel-t
ha nem játszik benne Matt akkor részemről az egész film egy rakás hm :/
ha nem játszik benne Matt akkor részemről az egész film egy rakás hm :/
2013. március 16. 14:28
|
Sarpeiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 197771 offline
|
Aki már elolvasta a könyvet(eket) az már tudja miért csak is Matt Bomer jöhet szóba,mint főszereplő. Részemről ha nem őt választják a rendezők,a filmet meg sem nézem. Ne legyen egy jó könyv után a film tutui rossz élmény.Ana mindegy, de azért én is Alexis Bledel-nek szorítok.
2013. március 19. 19:13
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Már nagyon várom!! *_*
2013. március 19. 21:01
|
aprelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 198194 offline
|
hát igen...Ryan Gosling és Ian Somerhalder rohadtul nem idevaló...nem azért mert egy szar könyv adaptációról van szó hanem azért mert egyáltalán nincs meg bennük az ami ehhez a szerephez kell...Aki olvasta a könyvet az tudja h miről beszélek..úgyh nálam Matt Bomer a nyerő
a női főszerepben csakis Alexis Bledel:)
2013. március 21. 20:39
|
|
Anikó88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 118946 offline
|
Idézet (LadyAlba88 @ 2013.02.22. 19:52)
Volt "szerencsém" beleolvasni...
Olyan mintha valami alja blogot olvastam volna a neten!
Ez a förmedvény max a kis tizenéveseknek meg a negyvenes panelproliknak lehet érdekes! Úgy beszélnek erről a sz@rról, mintha most találta volna fel a spanyolviaszt! Aki erotikus könyvet akar olvasni, ne ezzel kezdje, vannak ebben a műfajban is igényes művek.
És aki elválalja bármelyik szerepet ebben a filmben, az csak a felhajtás miatt teszi...
Olyan mintha valami alja blogot olvastam volna a neten!
Ez a förmedvény max a kis tizenéveseknek meg a negyvenes panelproliknak lehet érdekes! Úgy beszélnek erről a sz@rról, mintha most találta volna fel a spanyolviaszt! Aki erotikus könyvet akar olvasni, ne ezzel kezdje, vannak ebben a műfajban is igényes művek.
És aki elválalja bármelyik szerepet ebben a filmben, az csak a felhajtás miatt teszi...
Ha olvastad volna a konyveket es nem csak egy szexjelenetet akkor mas lenne a velemenyed rola!en nem a szex miatt olvasom hanem mert tetszik a tortenete es vegre vmi mas nem a megunt vampir-verfarkas-szuperhos szerelmes mese!ajanlom h aki itelkezik eloszor olvassa el mind a harmat es akkor azt is megerti h Christian Grey miert banik igy a nokkel ami persze mar a masodik reszben nem igy lesz!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: