2014-ben jön A szürke ötven árnyalata-film
2013. február 22. 22:38
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
A felsorolt pasik közül nekem nagyjából mindegy, hogy ki játssza Christiant, csak ne Mark Walberg vagy Bradley Cooper. Azt viszont nem tudom, hogy ki rendezi, illetve írja a forgatókönyvet. Remélem, hogy mégis Bret Easton Ellis!
2013. február 23. 01:07
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Uhh koszonom a cikket! Eppen erre az infora volt szuksegem
Anya meg november korul hozta nekem haza, csak ugy, es asse tudtam mi az, csak olvastam akonyvon, h nagyszeru, utana meg jottek a cikkek, h valszeg film lesz
Meg akkor elkezdtem olvasni, de sajnos abba hagytam a 40 valahanyadikon, de megint elkezdtem
Vegre egy konyv amit elobb fogok kiolvasni, mint a film megjelenik
Es Ryan, Ian, Bradleynek nagyon orulnek ^^ De szerintem Chacehez is illene
A lanyok kozul meg uhhh mind 3at szeretem hmmm! Szerintem legjobban Alexhez illene, mert szep lany, bar megse az a szexi, plusz egy egyetemistanak jolenne, es uh nagyon eltudom kepzelni a szerephez
Jajjjjj
Anya meg november korul hozta nekem haza, csak ugy, es asse tudtam mi az, csak olvastam akonyvon, h nagyszeru, utana meg jottek a cikkek, h valszeg film lesz
Meg akkor elkezdtem olvasni, de sajnos abba hagytam a 40 valahanyadikon, de megint elkezdtem
Vegre egy konyv amit elobb fogok kiolvasni, mint a film megjelenik
A lanyok kozul meg uhhh mind 3at szeretem hmmm! Szerintem legjobban Alexhez illene, mert szep lany, bar megse az a szexi, plusz egy egyetemistanak jolenne, es uh nagyon eltudom kepzelni a szerephez
2013. február 23. 10:55
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
Matt Bomer és Alexis Bledel a nyerő!
Amióta hallottam hogy Matt is esélyes, azóta csak ő van a fejemben Christianként, aztán láttam a sok fanmade-előzetest a jutubon Alexis-szel, és oh máj gad, perfect páros.
Kétszer olvastam el mindhárom könyvet, alig várom máááááááááááááááááááááár *_________________________* de jövő év nyaráig belepusztulok a várakozásba
Amióta hallottam hogy Matt is esélyes, azóta csak ő van a fejemben Christianként, aztán láttam a sok fanmade-előzetest a jutubon Alexis-szel, és oh máj gad, perfect páros.
Kétszer olvastam el mindhárom könyvet, alig várom máááááááááááááááááááááár *_________________________* de jövő év nyaráig belepusztulok a várakozásba
1 felhasználónak tetszik:
Alexis_0504
2013. február 23. 12:02
|
szirko1985új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 67967 offline
|
tudtátok h igazából Matt meleg...? nincsenek előitéleteim, de nem tudom mennyire tenne jót ez a dolog egy ilyen típusú filmnek! tagathatatlan h szerintem is nagyon helyes és az összes Fan-made amit róla láttam nagyon tetszik és szerintem is el tudná játszani! egyébként pár hete láttam egy cikket a Blikkben h már kiválasztották Ryan-t. bár szerintem a Blikkre nem nagyon lehet adni!
2013. február 23. 14:33
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (szirko1985 @ 2013.02.23. 12:02)
tudtátok h igazából Matt meleg...? nincsenek előitéleteim, de nem tudom mennyire tenne jót ez a dolog egy ilyen típusú filmnek! tagathatatlan h szerintem is nagyon helyes és az összes Fan-made amit róla láttam nagyon tetszik és szerintem is el tudná játszani! egyébként pár hete láttam egy cikket a Blikkben h már kiválasztották Ryan-t. bár szerintem a Blikkre nem nagyon lehet adni!
És? Mintha nem játszott volna meleg színész heteroszexuális karaktert korábban...
2013. február 23. 22:58
Mintha Iannek írták volna, tökéletes lenne Christiannak. Alexis Bledel tűnik még a legjobbnak e közül a három közül, de szerintem egy Jennifer Lawrence, vagy Carey Mulligan jobb választás lenne, kár hogy ők nem merültek fel lehetségesekként. Kíváncsi vagyok, mit fognak kihozni a könyvből.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.