Channel 4, bemutató: 2013. január 15. A hatrészes sorozat középpontjában egy titokzatos képregény utáni hajsza áll, amelyben maga a jövő van megírva, a háttérben pedig egy politikai-gyógyszeripari összefüggés fejleményei bontakoznak ki.
Fiona O'Shaughnessy, Neil Maskell, Alexandra Roach, Nathan Stewart-Jarrett, Paul Higgins, Adeel Akhtar, Oliver Woollford, Geraldine James
IMDb
Utopia (2013-)
2013. március 21. 01:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A fényképezés nagyon durván stílszerű, és remekül össze van rakva a plot. Mindenkinek, aki odavan a minőségi cuccokért, ezerrel ajánlom.
Ennek ellenére be kell vallanom, hogy nekem így se jött be maximálisan. Az okok viszont nem technikai, hanem inkább személyes, emocionális indíttatásúak - a karakterek egyszerűen nem húztak be, nem tudtam belemászni a fejükbe, nem remegtem a széken és egyebek. De könnyen lehet, hogy csak velem van a hiba.
Még ezzel együtt is értékelni tudtam viszont az elébem rakottakat.
Ennek ellenére be kell vallanom, hogy nekem így se jött be maximálisan. Az okok viszont nem technikai, hanem inkább személyes, emocionális indíttatásúak - a karakterek egyszerűen nem húztak be, nem tudtam belemászni a fejükbe, nem remegtem a széken és egyebek. De könnyen lehet, hogy csak velem van a hiba.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

1 felhasználónak tetszik: