Tegnap este került megrendezésre az idei BRIT Awards, ahol a One Directiont kiáltották ki az abszolút nyertesnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Íme, a 2013-as BRIT Awards nyertesei
2013. február 21. 12:01
2013. február 21. 12:13
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Világsikert elért együttes: One Direction
EZZ AAAAZZZ one direction <3333333333333
EZZ AAAAZZZ one direction <3333333333333
2013. február 21. 12:24
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Pff, még hogy a One Direction az abszolút nyertes... Ez honnan jött? Tudtommal elhoztak egy díjat, amellyel kapcsolatban ugye egyetérthetünk, hogy a siker nem jár kéz a kézben a kimagasló tehetséggel. Abszolút nyertes, persze...
Na. Ben Howard két díjának iszonyúan örültem, neki szurkoltam a legjobban, annyira megérdemli! Tom Odell szintén. Nemrég ismerkedtem meg a zenéjével, csodálkoztam, hogy már díjat is kapott, azt hittem, még nagyon friss. Meg hát ugye ott van a Mumford&Sons
A csúcs az volt, amikor Winnie enyhén részeg állapotban ellopta az óriás Brit Awardot.
Összességében mindenki megérdemelte, amit kapott, úgy gondolom. Kivéve a Best Live Act kategóriát. Én a Coldplay helyett a MUSE-nak adtam volna, de valószínűleg személyes kislányos elfogultságom beszél belőlem.
Na. Ben Howard két díjának iszonyúan örültem, neki szurkoltam a legjobban, annyira megérdemli! Tom Odell szintén. Nemrég ismerkedtem meg a zenéjével, csodálkoztam, hogy már díjat is kapott, azt hittem, még nagyon friss. Meg hát ugye ott van a Mumford&Sons
Összességében mindenki megérdemelte, amit kapott, úgy gondolom. Kivéve a Best Live Act kategóriát. Én a Coldplay helyett a MUSE-nak adtam volna, de valószínűleg személyes kislányos elfogultságom beszél belőlem.
2013. február 21. 12:55
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Emeli Sandé-nak nagyon nagyon örülök! De a többieknek is grat!
2013. február 21. 13:16
Gratulálok mindenkinek. Annak külön örülök, hogy javarészt olyan előadók nyertek, akik meg is érdemlik a díjat.
2013. február 21. 13:17
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Mindenkinek gratulálok! Annak főleg örülök, hogy a Skyfall nyert díjat!
2013. február 21. 13:17
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nagyon örülök, hogy a 1D nyert
2013. február 21. 13:33
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet
Világsikert elért együttes: One Direction
Ezt most nem gondolták komolyan, ugye?
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2013. február 21. 13:36
|
|
harry.styles98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 181246 offline
|
nagyon örülök a one direction-nek
2013. február 21. 13:37
Nagyon sok itt az építő jellegű hozzászólás
Annyira h...k vagytok ...
Miért vitatkoztok , a One Direction tényleg világsikert elért együttes , és fogadjátok el , ők most a világ legkedveltebb zenekara...
Annyira h...k vagytok ...
Miért vitatkoztok , a One Direction tényleg világsikert elért együttes , és fogadjátok el , ők most a világ legkedveltebb zenekara...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.