Klippremier: One Direction — One Way Or Another
2013. február 21. 19:52
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Annyira jó klipp lett! Egyfolytába csak újranéztem
Nill a kádban, Zayn a színpadon, LOuis és Liam azzal a nővel és Harry azzal a két pasival az elején xDDD
NAGYON JÓ KLIPP LETT!
1 felhasználónak tetszik:
itscandice
2013. február 21. 19:56
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
annyira jó, hogy az már fáj*-* és a legjobb hogy jócélból:D de amúgy meg nagyon vicces lett, szerintem sokkal jobb mint a Kiss You. nem a szám, hanem a klip. mondjuk a szám is, még ha nem is az övék. tetszik ^^
2013. február 21. 21:28
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Juj ezt nem kellett volna.. ők tudják
2013. február 22. 09:04
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Szupi lett! nagyokat nevettem közben! annyira hülyék ezért imádom őket! <3
2013. február 22. 11:26
Idézet (Blaze @ 2013.02.21. 14:51)
Drágám, ez egy fórum, itt mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét, akár pozitív, akár negatív. Most ezzel sokra mentél, hogy kiírtad ezt, de igazából az értelmesebb emberek ezeken a megnyilvánulásokon csak nevetni tudnak. Ezzel nem fogod elérni azt, hogy ne írjanak egy hozzászólást bármelyik 1D-s cikkhez.
Amúgy már nagyon kezdem unni, hogy bármit tesznek a srácok, a Directionerek nagy része elkezd nyáladzani, és miért? Nos, állítom, nektek nem számít semmit a zenéjük, csak a kinézetükért szeretitek őket. Félreértés ne essék, szeretem őket nagyon, de ez már nevetséges. Rosszul vagytok ha valami rosszat mondanak róluk, pedig ők sem tökéletesek, és vannak náluk jobb előadók is. Ezt pedig fel kéne fogni.
Amúgy már nagyon kezdem unni, hogy bármit tesznek a srácok, a Directionerek nagy része elkezd nyáladzani, és miért? Nos, állítom, nektek nem számít semmit a zenéjük, csak a kinézetükért szeretitek őket. Félreértés ne essék, szeretem őket nagyon, de ez már nevetséges. Rosszul vagytok ha valami rosszat mondanak róluk, pedig ők sem tökéletesek, és vannak náluk jobb előadók is. Ezt pedig fel kéne fogni.
A tudat, hogy vannak még hozzád hasonló, normális gondolkodású Directionerek már egy kicsit visszaadta az emberiségbe vetett hitemet.
2013. február 22. 13:13
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
ez a szám nem létezik már véletlenül??
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.