Klippremier: One Direction — One Way Or Another
2013. február 21. 14:08
Igen, ez megint hozta a szokásos színvonalat, szerintem rohadt jó lett
És még póni is volt benne. Apró örömök.
Persze szerintem a legtöbb szám, legalábbis nagyon kevés van, amelyik nem, legjobb eredetiben.
2013. február 21. 14:11
Im a SlaveForBritney-hez képest máshogy mondanám, a szám már ismert volt, ergo félig nyert ügyük van vele, egyébként nem lett rossz, azt el kell ismerni, bár a tánc oktatás tényleg rájuk férne és rájuk férne még egy rendes stylist is, a cuccok nagy része kritikán aluliak.
Ha meg engedtek még egy kis kritikát, lehet, hogy nekem rossz a szemem, de miért csak Stylesnak koszos a polója? Direktbe koszolták össze a klipp kedvéért, vagy a többiek tudnak ügyelni magukra?
Ha meg engedtek még egy kis kritikát, lehet, hogy nekem rossz a szemem, de miért csak Stylesnak koszos a polója? Direktbe koszolták össze a klipp kedvéért, vagy a többiek tudnak ügyelni magukra?
2013. február 21. 14:17
wrestlingfan Direkt koszos a pólója.
Amúgy nekem nagyon tetszik a klip és a dal is.
Amúgy nekem nagyon tetszik a klip és a dal is.
2013. február 21. 14:21
|
|
DiaDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 195017 offline
|
nagyoon jóó lett!!!
IMÁDOM! <3
2013. február 21. 14:27
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Úristen milyen Malik ezen a képen. :I
2013. február 21. 14:31
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
A klipet látva rá úgy 10 perccel már a táncot tanultam..
2013. február 21. 14:40
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Szinte bűnnek számít, hogy azt a szerencsétlen dalt ilyen ízléstelen, hallgathatatlan, hétköznapi és szívonalon aluli módon gyalázták meg. Jobban belegondolva, már teljesítmény is a One Direction részéről, hiszen mindig alulmúlják a saját magukat. Ez figyelmet érdemel, mert nem mindenki tud a katasztrófánál is rosszabbat kreálni. Azért remélem, hogy a direksönereknek egyszer feltűnik majd ennek a bandának az olcsósága és silánysága.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 21. 14:51
Idézet (Laura_hehe_1D @ 2013.02.21. 13:35)
Drágám, ez egy fórum, itt mindenkinek joga van kinyilvánítani a véleményét, akár pozitív, akár negatív. Most ezzel sokra mentél, hogy kiírtad ezt, de igazából az értelmesebb emberek ezeken a megnyilvánulásokon csak nevetni tudnak. Ezzel nem fogod elérni azt, hogy ne írjanak egy hozzászólást bármelyik 1D-s cikkhez.
Amúgy már nagyon kezdem unni, hogy bármit tesznek a srácok, a Directionerek nagy része elkezd nyáladzani, és miért? Nos, állítom, nektek nem számít semmit a zenéjük, csak a kinézetükért szeretitek őket. Félreértés ne essék, szeretem őket nagyon, de ez már nevetséges. Rosszul vagytok ha valami rosszat mondanak róluk, pedig ők sem tökéletesek, és vannak náluk jobb előadók is. Ezt pedig fel kéne fogni.
2013. február 21. 14:52
|
|
Black Bunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 140695 offline
|
Nekem igazán tetszett
...persze ez ízlés kérdése. De azt nem felejthetjük, hogy igazán jó célért tették így ha esetleg nekem nem tetszene, akkor se mondanék semmit, hiszen ez igazán szimpatikus dolog...csak úgy mint a többi híresség akik a Red Nose Day alapítványt támogatták
Jó dolog (akár reklám, akár nem) hogyha tesznek valamit az ellen ami Afrikába örténik
S mindezek mellett szerintem a klip aranyos lett, és szerintem magával az előadásmóddal sem volt gond
2013. február 21. 15:00
Csak nekem tűnt fel, hogy a sokak által szexistenként kikiáltott Harry Styles szépen szólva is csúnya?
2013. február 21. 15:01
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.02.21. 15:00)
Csak nekem tűnt fel, hogy a sokak által szexistenként kikiáltott Harry Styles szépen szólva is csúnya? 
Csak most vetted észre?
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.