Starity

Finnország

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 20. 19:42 #1
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Lehetséges, hogy a keresőm romlott el, de nem találtam topikot Finnország-hoz, ami engem nagyon meglepett. mellow.gif
Pedig nem csak tájai, hanem kultúrája is figyelmemre méltó és lenyűgöző.
7 felhasználónak tetszik: Johinna, Jolie_77, Im a SlaveForBritney, itsjustme, TarjaNightwish, Törpemókus, LeahRyan
2013. február 20. 22:02 #2
- törölt felhasználó -    
Habár engem a finnek és az országuk is hidegen hagy, teszek pár képet Helsinkiről, mert gondolom vannak egy páran, akik szeretik azért. Még tavaly októberben jártunk ott smileeee.gif
7 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, Darkness, Johinna, itsjustme, Törpemókus, TarjaNightwish
2013. június 02. 19:32 #3
- törölt felhasználó -    
ha gondoljátok én is szívesen töltök fel néhány képet, a múlt évben volt szerencsém egy hetet eltölteni ebben a fantasztikus országban smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Darkness, Törpemókus
2013. június 03. 13:36 #4
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (eszterke92 @ 2013.06.02. 19:32)
ha gondoljátok én is szívesen töltök fel néhány képet, a múlt évben volt szerencsém egy hetet eltölteni ebben a fantasztikus országban smileeee.gif

Én szívesen megnézném a képeket smileeee.gif
2013. június 04. 12:29 #5
- törölt felhasználó -    
nagyon jó volt, bár nem laknék ott mert csúnyán fogalmazva unalmas, de a látvány az hihetetlen rolleyes.gif sok dolgot át lehet ott gondolni, amikor csak a motorcsónakkal kimentek a tóra, lekapcsoljátok és nézitek a tájat, figyelitek a csendet.. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, TarjaNightwish
2013. június 04. 18:22 #6
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

Idézet (eszterke92 @ 2013.06.04. 12:29)
nagyon jó volt, bár nem laknék ott mert csúnyán fogalmazva unalmas, de a látvány az hihetetlen  rolleyes.gif sok dolgot át lehet ott gondolni, amikor csak a motorcsónakkal kimentek a tóra, lekapcsoljátok és nézitek a tájat, figyelitek a csendet..  blush.gif

Köszönöm, hogy feltöltötted, gyönyörűek lettek ^^
2013. június 05. 14:44 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Darkness @ 2013.06.04. 18:22)
Köszönöm, hogy feltöltötted, gyönyörűek lettek ^^

Nagyon szívesen, amúgy ahol épp naplemente van, akkor volt körülbelül éjfél biggrin.gif Hajnali 2-kor pedig már jött is fel smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
2013. július 20. 21:07 #8
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Hogy én miért csak mostakattam rá erre a csodálatos témára,nemis értem? smileeee.gif ...Nagyon sok mondani valóm van Suomiról jajj istenem elsem tudom mondani mennyire szeretem nem vagyok oda a hidegért meg a télélt sem túlzottan de Finnországot akkor is imádom és kész nagy álmom egyszer ott élni... biggrin.gif a metálon kivül sok mást is szeretek benne pl ittvan Lappföld ennél gyönyörűbb vidéket még életemben nem láttam az a gyönyörű táj és már sugárzik is róla a nyugalom a csend a biztonság és a naplemente máshol szebbet biztos nemlátni a városok és az egész természet a szabad mind mind ragyog a szépségről bár ezek az apró csodák leginkább télen látszanak amikor mindent befed a csillogó fehér hó és te csak állsz és nézed mennyire szép minden... heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Darkness
2013. július 20. 21:52 #9
- törölt felhasználó -    
Jajjaj Finnország annyira szeretlek smileeee.gif Olyan misztikus az egész, én meg odavagyok az olyan helyekért ^^ wub.gif és mégcsak pluszpont a finn zene biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Darkness, TarjaNightwish
2013. július 20. 22:06 #10
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Hát Finnországról ódákat lehetne zengeni... smileeee.gif Engem nagyon megfognak az északi népmesék, Lappföld és a körülötte levő misztikum, az északi fény, Helsinki és Turku (apu kétszer is járt ezeken a helyeken, én akkor nagyon pirinyó voltam még), na meg a finn zene - legfőképpen a metál. Innen jön a Nightwish, a Lordi, a The Rasmus, az Apocalyptica, a HIM és még sorolhatnám... elbűvölő egy hely, és ott van a Joulupukki is. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Darkness
2013. július 20. 22:17 #11
- törölt felhasználó -    
Én már a látványba is egykettőre szerelmes lettem, igazából nem tudom elmondani, mi fogott meg ennyire az országban. A zenéje, a gyönyörű, csendes és tiszta tájai, a nyelv, a finnek, a Lappföld, és minden apró részlet... bár én szeretem a nagyvárosokat is, egy kicsi, eldugott finn faluban le tudnám élni az egész életemet, de tényleg. Még az sem lenne baj, ha egyedül lennék, így is antiszociális vagyok... És meg akarom kóstolni a finn havat. Tényleg. rohog.gif A naplemente, az éjszaka, a csend, a hó, az égbolt mind-mind jobb Suomiban, mint akárhol az egész világon. Mindenhol jó, de a legjobb... wub.gif
2 felhasználónak tetszik: TarjaNightwish, Darkness
2013. július 20. 22:32 #12
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
Hozzászólás: 2037
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.07.20. 22:17)
Én már a látványba is egykettőre szerelmes lettem, igazából nem tudom elmondani, mi fogott meg ennyire az országban. A zenéje, a gyönyörű, csendes és tiszta tájai, a nyelv, a finnek, a Lappföld, és minden apró részlet... bár én szeretem a nagyvárosokat is, egy kicsi, eldugott finn faluban le tudnám élni az egész életemet, de tényleg. Még az sem lenne baj, ha egyedül lennék, így is antiszociális vagyok... És meg akarom kóstolni a finn havat. Tényleg. rohog.gif A naplemente, az éjszaka, a csend, a hó, az égbolt mind-mind jobb Suomiban, mint akárhol az egész világon. Mindenhol jó, de a legjobb... wub.gif

Hát mondjuk én a finn vodkát kóstolnám meg biggrin.gif biggrin.gif

thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Darkness
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!