Perelnék Taylor Swiftet
2013. február 19. 17:16
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na véégre visszakapja amit érdemel
2013. február 19. 17:29
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
gvilcsi egyet értek(:
2013. február 19. 17:52
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Többet kéne a "munkájára" koncentrálni, mint a volt pasijai után bőgni...
2013. február 19. 17:55
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Jaj, istenem ekkora felhajtást egy elmaradt koncert miatt -.- Istenem
2013. február 19. 17:55
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Egy kicsit nem késtek el ezzel már nem azért....
2013. február 19. 18:01
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Én csak a rajongókat sajnálom. Csak belegondolni, hogy végre találkozol az egyik legnagyobb kedvenceddel, majd kiderül hogy mégse.
2013. február 19. 18:09
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Most jut eszébe????? Ez egy fél éve történt, ne mondja, hogy egyszer csak a fejébe ötlött, hogy:"Mi is volt a nyáron? Ja, igen, még be kéne perelnem Taylor Swiftet! Hm, gyorsan felírom a naptáramba, mielőtt elfelejtem"
Oké, megértem, hogy itt gondok voltak a pénzzel, na de akkor is! Mondjuk én a rajongókat NAGYON sajnálom és mélyen együttérzek velük, én is csalódott lennék, mikor kiderülne, hoghy TS kocert lesz, beleélném magam (+a méregdrága jegyek), aztán csak úgy közlik, hogy hát inkább mégsem tartjuk meg.
Oké, megértem, hogy itt gondok voltak a pénzzel, na de akkor is! Mondjuk én a rajongókat NAGYON sajnálom és mélyen együttérzek velük, én is csalódott lennék, mikor kiderülne, hoghy TS kocert lesz, beleélném magam (+a méregdrága jegyek), aztán csak úgy közlik, hogy hát inkább mégsem tartjuk meg.
2013. február 19. 18:12
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Néha elgondolkodom,hogy egyes kommentelő embereknek az intelligencia szintje meghaladja-e a 100-at(tisztelet a kivételnek).Már bocsánat,de tényleg,ha eltekintek attól,hogy szeretem Taylort akkor is hülyeség ezért perelni.Gondolja meg mindenki,hogyha mondjuk valakinek a kedvencét(kinek kicsoda)emiatt perelnének,az normális dolog?O.o
Egyébként pedig ha a rendezvény szervező megbízhatatlan akkor főleg nem az ő hibája!
Aki pedig itt is csak Herry Sztájlszot emlegeti annak csak gratulálni tudok!
Egyébként pedig ha a rendezvény szervező megbízhatatlan akkor főleg nem az ő hibája!
Aki pedig itt is csak Herry Sztájlszot emlegeti annak csak gratulálni tudok!
2013. február 19. 18:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
az ilyen embereknek komolyan nincs még elég pénzük, hogy ennyi idő után hirtelen felhozzák az ügyet és pénzt akarnak szerezni másoktól? szar egy világban élünk. amúgy ő is hibás, de könyörgöm, ha akkor átsiklottak felette akkor mostmár hagyják békén -.-
2013. február 19. 19:12
Most komolyan... Valaki tényleg ennyire kapzsi hogy ennyi idő után is felhozzon egy ügyet? Jó ilyen emberek közt élni...
2013. február 19. 19:21
Lehet meg is érdemelné, leszállhatna már a magas lóról.
Egyébként akik itt pattognak, hogy jajj, ez csak pár koncert, azok gondoljanak bele abba, hogy a koncertjegyek nem olcsók, az élmény pedig, hogy láthatod a kedvencedet, felbecsülhetetlen
Egyébként akik itt pattognak, hogy jajj, ez csak pár koncert, azok gondoljanak bele abba, hogy a koncertjegyek nem olcsók, az élmény pedig, hogy láthatod a kedvencedet, felbecsülhetetlen
2013. február 19. 19:44
A rajongóknak elég rossz lehetett, de akkor legalább ne ennyi idő után kezdjék el perelni Taylort.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: