A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miley Cyrus
2013. február 19. 15:38
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
hát szerintem az az arany fekete az szép
2013. február 19. 15:44
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Az első ruhában gyönyörű volt, tényleg eltalált mindent.
Nem értek egyet az arany-fekete ruhával kapcsolatban. Teljesen jó.
Én sem értem hogy minek kell kommentálni a haját ha a ruhákról szól a cikk, vagy nem?!
Én sem értem hogy minek kell kommentálni a haját ha a ruhákról szól a cikk, vagy nem?!
2013. február 19. 15:51
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát nekem az utolsó ruha nem tetszik
A többin elképesztően gyönyörű és csodálatos
2013. február 19. 16:12
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
az utolsó rossz csaka többi mind jó
2013. február 19. 16:12
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szerintem mindegyikben ronda
nah jó,okés elismerem,hogy a legjobbak között az utolsó kettő ruci nagyon dögös és jól állt neki a hosszú haj,de mostanában szerintem szörnyen fest...
2013. február 19. 16:13
A fehér David Koma ruhás megjelenése az egyik kedvencem. Bár szerintem a rosszak sem annyira borzasztóak.
2013. február 19. 16:16
|
|
SHINeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.10. Hozzászólás: 209 Csatolások: 40 Azonosító: 179966 offline
|
Hát a legszebbek közül nekem kettő nagyon nem jön be és a rosszak közül meg az útcsón és talán az első ami még gáz de a többi nagyon bejön nekem nem értem miért lenne a legrosszabb és nekem van egy olyan kedvenc ruhám amiben miley gyönyörű és ide nem lett berakva én másképp csináltam volna meg
New haragudj ezért a megjegyzésért mert a többi ilyen cikk sorozat tetszett imádom is ezeket a cikket és örömmel olvasom de most kicsit csalódott vagyok . .(
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: