Cikksorozatunk folytatásában Miley Cyrus lesz a főszereplő, az ő legszebb és legrosszabb ruha-összeállításait vesézzük ki.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Miley Cyrus
2013. február 19. 14:40
A legrosszabb ruha-összeállítások-nál a 2. nem olyan rossz.
2013. február 19. 14:41
nekem a Moschino Cheap-ruha és ami alatta van az nagyon tetszik !!
2013. február 19. 14:43
Nekem tetszik a "rossz összeállításban" lévő második ruha, amit az AMA-en viselt.
2013. február 19. 14:44
Nem értem, hogy ha a ruhákról szól a cikk, akkor miért a haja már megint a téma? Már egy jó ideje ilyen a haja... nem lenne egyszerűbb megbékélni vele végre? Amúgy nem értem, mi ez a nagy felhajtás, mert nem rossz a frizurája. Ami pedig a ruhákat illeti nekem az első tetszett a legjobban! Ha egy kicsit javított volna a tartásán tökéletesen állt volna rajta, de így is nagyon szép volt, mint mindig!
2013. február 19. 14:48
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Well, a VMA-n szerintem borzasztóan festett, mind a haja, mind a ruhája, a 2009-es Grammy díjátadós összképtől sem vagyok elájulva, viszont a legrosszabb ruha-összeállítások között van pár, ami szerintem gyönyörű. Például a 2008-as American Music Awardsos csilli-villi ruhájával nem értem mi a probléma, a 2011-es Grammyn is csinos volt, sőt, nekem még az MTV EMA ruhája is tetszik. Azért voltak neki ennél rosszabb összeállításai is.
2013. február 19. 15:03
|
|
Adrii Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 216 Csatolások: 44 Azonosító: 186046 offline
|
A legrosszabbnál a 2. és a 4. nem is rossz
Miley♥
2013. február 19. 15:07
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Mennyivel jobban nézett ki hosszú hajjal!
2013. február 19. 15:09
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
A legszebb ruha-összeállításoknál tényleg gyönyörű *-* A legrosszabbaknál pedig a legborzalmasabb a 3. és az 5. Kb. soha nem venném fel őket, de a második tényleg nem olyan borzalmas:)
2013. február 19. 15:11
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Nekem mind tetszik.
Mileynak nagyon jó stílusa van. <3
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: