Starity

Baleset volt Reeva Steenkamp halála?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 18. 17:49 #41
AlkonyatGirl18
AlkonyatGirl18
visszatérő vendég

Státusz•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
  Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 215
Csatolások: 0
Azonosító: 195889
Hááát...ha ezt így nevezik, akkor jah, baleset. tongue.gif
2013. február 18. 18:41 #42
ElizaH
ElizaH
visszatérő vendég

StátuszI can be nice only 1 person a day. And today isn't your day.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 130
Azonosító: 195950
Furcsa de ez a nő nem ezt érdemelte volna. Ha Oscar ténylen ártatlan akkor remélem megússza.
2013. február 18. 20:41 #43
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Johinna:

Hozzáteszem te sem tudod bizonyítani csak feltételezed, hogy aludt én meg azt feltételezem, hogy nem.

Az értelmezés nálam azt jelenti, hogy felfogom, hogy szándékos gyilkossággal vádolnak meg valakit, elolvasom miért így tettek a fennálló tények alapján és levonom a magam következtetéseit. Ez történik legalábbis nálam.

A másik oldalon csak el tudom képzelni, hogy az ismert tények ellenében (amiket nem én találok ki) valaki azt képzeli el, hogy Pistorius is csak egy áldozat, aki "véletlenül" agyonlőtte a barátnőjét nem egy, hanem négy tölténnyel a biztonság kedvéért.

Ha egyébként én a legszebb teóriákat gyártom abból kiindulva, hogy mit állít a rendőrségi és ügyészségi szóvivő a feltárt bizonyítékokról a hírekben, te a legszebb mentségeket az alapján, amit kitalálsz, mert nem akarod elhinni, hogy valószínűleg gyilkosság történt nem baleset.

És igazad van, a sokkos állapot tálán meghülyíti az embert. Pistoriust annyira meghülyítette példának okáért, hogy felhívta a spanját, meg aput és anyut arról picsogni milyen összetört, ahelyett, hogy segítséget hívott volna a haldokló barátnőjének tongue.gif

A krikettütő pedig egy feltételezhetően ártatlan véletlen folytán véres, mert miért ne, legyen igazad wink.gif

Egyébként, hogy ki hova menekült és hányszor és hol lőtte meg a barátnőjét Pistorius azt sem az ujjamból szoptam és nem is netes pletykákból.

Kim:
Vannak már hivatalosan kiadott infók is, ezeket ismertettem és ezek miatt hiszem azt, hogy nem baleset lehetett a dolog.

Az, hogy valaki sikeres sportoló az elvesztett lábai ellenére nem teszi automatikusan jobb emberré. Példaképként is ugyanúgy képes elítélendő cselekedetekre, sőt erőszakra is.

Bence ügyét pedig csak amiatt hoztam fel, hogy világossá tegyem egy gyilkos is képes a tette után sírni, könnyezni, teljesen letörni és kétségbeesni, de ennek ellenére elkövette azt a szörnyűséget amit. A sírás egyáltalán nem az ártatlanság egy bizonyítéka, csak egy állapot.

Armstrong egyébként hány évig doppingolt mielőtt meggyanusították volna, vagy később kiderült volna róla? Egy évtized?!

Lehet, hogy én is csak találgatok, de sokat nem tennék ellene az eddigi infók alapján, hogy nem nagyon tévedek ez ügyben.
2013. február 18. 20:50 #44
- törölt felhasználó -    
ez borzalmas! Nyugodjon Békében! sad.gif
2013. február 18. 23:07 #45
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (symor @ 2013.02.18. 20:41)
Johinna:
Hozzáteszem te sem tudod bizonyítani csak feltételezed, hogy aludt én meg azt feltételezem, hogy nem.
Az értelmezés nálam azt jelenti, hogy felfogom, hogy szándékos gyilkossággal vádolnak meg valakit, elolvasom miért így tettek a fennálló tények alapján és levonom a magam következtetéseit. Ez történik legalábbis nálam.
A másik oldalon csak el tudom képzelni, hogy az ismert tények ellenében (amiket nem én találok ki) valaki azt képzeli el, hogy Pistorius is csak egy áldozat, aki "véletlenül" agyonlőtte a barátnőjét nem egy, hanem négy tölténnyel a biztonság kedvéért.
Ha egyébként én a legszebb teóriákat gyártom abból kiindulva, hogy mit állít a rendőrségi és ügyészségi szóvivő a feltárt bizonyítékokról a hírekben, te a legszebb mentségeket az alapján, amit kitalálsz, mert nem akarod elhinni, hogy valószínűleg gyilkosság történt nem baleset.
És igazad van, a sokkos állapot tálán meghülyíti az embert. Pistoriust annyira meghülyítette példának okáért, hogy felhívta a spanját, meg aput és anyut arról picsogni milyen összetört, ahelyett, hogy segítséget hívott volna a haldokló barátnőjének tongue.gif
A krikettütő pedig egy feltételezhetően ártatlan véletlen folytán véres, mert miért ne, legyen igazad wink.gif
Egyébként, hogy ki hova menekült és hányszor és hol lőtte meg a barátnőjét Pistorius azt sem az ujjamból szoptam és nem is netes pletykákból.

Örülök, hogy ekkora élvezeted leled egy ilyen történésben, gratulálok. Nyilván minden feltételezésed igaz, kezet nyújtok és meg is hajlok előtted, légy boldog vele.

Csak nehogy még én kérjek elnézést, mert van saját véleményem, nem feltétlenül csak az amit olvasok. Szerintem így van, szerinted meg úgy, emészd meg. Az édesanyját meg hagyd ki a buliból, mert rajta nincs mit felhívni, még ha ezt egy kellemes kis viccnek szántad akkor is wink.gif
2013. február 18. 23:41 #46
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Johinna:

Elmondtam a véleményemet.
Fogalmam sincs kit hívott fel a családból, mamát, papát, aput vagy húgit...
Lényegében mindegy (ha az anyuka már elhunyt, sajnálom, és nem bántásból írtam őt, a fiával történtekről biztosan nem tehet egy élő, vagy holt rokon sem), a lényeg annyi, hogy nem a mentőket hívta, hanem azokat akiknek elsírhatja milyen szomorú, míg a barátné ugye épp haldoklott mellette.

Nem kértem, hogy kérj elnézést, csak végigvettem te mi alapján gondolhatod (kútfőből), hogy miként történt meg balesetként ez a tragédia és én miért gondolom másképp. Ha a különbség ennek levezetésében és nem tetszik az nem az én problémám, mint írtad is, ez a te és az én véleménykülönbségem, ennyi.

Emiatt egyszer sem kértelek, hogy tagad meg, amit hiszel az esetről és szabadkozz, bármennyire is illogikus mentegetésnek gondolom azt, amit írsz. Bár kifejezetten inkább bosszant, mint szórakoztat az, hogy a Pistorius-hívők egyből megkezdték az alibigyártást, amikor egy fiatal nőt ténylegesen megölt az ikonjuk lőfegyverrel, több lövéssel, egy zárt ajtón keresztül. Erre beállítják a faszit egy félreértés áldozataként huh.gif

Egy utolsó feltételezésként még hozzáteszem, hogy szerintem itt még nagyon csúnya dolgok fognak kiderülni a Pistorius rajongók számára. Ez persze csak egy sejtés, de nyugodtan gondold másképp victory.gif
2013. február 19. 09:31 #47
drfan
drfan
President Laura Roslin

StátuszI wish you all a merry and a happy!
Hozzászólás: 1283
Azonosító: 164095
Ez a híradóban is benne volt...
2013. február 21. 17:40 #48
- törölt felhasználó -    
Elképesztő, hogy egyesek ezen a fórumon meddig képesek elmenni...
Személy szerint én egyelőre nem óhajtanék állást foglalni ebben a témában, és mindenkit óva intek ettől. Ugyanis ha valamikor, na MOST nagyon nem jön jól az agresszív ökölrázós érvelés (lényegtelen, hogy melyik pártot fogod), hiszen egyelőre a nyomozók is annyit tudnak, hogy Reevát megölték, és valaki leadta azt a négy lövést.
2013. február 22. 18:36 #49
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Azért jelenteném, hogy igen csak kezd megdőlni a vád! Ma olvastam hogy a védelem olyan szinten támasztja alá Oscar vallomását, hogy a vád csak kapkodja a fejét és most azon vannak hogy mit tudnának még felhozni ellene. Nagyon remélem, hogy ez így is fog maradni, mivel a védelem megállja a helyét és ezek hivatalos információk!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok