Starity

Baleset volt Reeva Steenkamp halála?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 18. 14:24 #21
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (symor @ 2013.02.18. 14:08)
Rendben Sally, akkor vezessük le.
Szerinted Pistorius az ágyban fekve műlábak nélkül zajokra ébred elkúszik a bezárt fürdőszobáig és annak ajtaján keresztül rálő még négyszer az egyszer már "véletlenül" rablónak nézett és meglőtt, egyébként elég felismerhetően szőke, nőies és meglehetősen magas barátnőjére (mert ilyen egy tipikus éjszakai betörő Dél-Afrikában ohmy.gif ).
De mondjuk azt, hogy egyszer rálő valakire a hálószobájában mert olyannyira megijed és sötét van ezért nem ismeri fel az illetőt. Emellett talán feltételezhetjük azt is, hogy a meglőtt illető ezután nem marad csendben, esetleg rákiált, hogy "hé, ne lőj!", vagy valami ilyesmi a maga nem túl idegen hangján. Legalábbis én valahogy elég rosszul tudom elképzelni, hogy egy egyszer már meglőtt illető némán berohan a fürdőszobába bezárkózni.
A nőre egyébként a mentősök egy takarón a lépcsőnél találtak rá, Pistorius gondolom nem a seggén csúszva vitte el odáig, bár tényleg ki tudja  cool.gif 
A véres krikettütőre meg végképp nem ad magyarázatot semmilyen baleset elmélet sem  reklamalo.gif

Honnan tudod, hol van a fürdőszoba? Közzétettek esetleg egy alaprajzot a házról? Lehet, hogy közvetlenül a hálóból nyílik egy ajtó a fürdőszobába, ami mondjuk ott van az ággyal szemben. Nem nagy távolság ez, simán elér odáig az ágyból leadott lövedék.
Szerintem nem feltétlenül kiáltozott az áldozat. Vagy ha mégis, nem biztos, hogy abban a helyzetben leesett neki, hogy kié az a hang.
Én úgy tudom, hogy az apát hívta fel először. Oscar meg valóban saját karjaiban vitte le a barátnőjét, aki akkor még elvileg élt. (addigra felvehette a műlábait)

Én továbbra sem hinném, hogy szándékos lett volna. De ha a rendőrök bebizonyítják, elhiszem nekik. De jelenleg leginkább csak találgatások vannak, amiknek lehet, hogy a fele sem úgy volt, ahogy szárnyra kapott.
2013. február 18. 14:35 #22
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Jézus... Elég durva.
2013. február 18. 14:46 #23
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Ez egyre jobban hangzik tőled mellow.gif

Tehát bejön a barátnő Pistorius meglövi, ezután a sebesült keresztül fut a hálószobán (mert gondolom nem teszed a te elméleted szerint hálóból nyíló fürdő bejáratát közvetlen a hálóbejárat mellé), mindezt az áldozat némán teszi, aztán magára zárja a fürdőszobát, még mindig egy hang nélkül.

Ezt a lábatlan és ideiglenesen hallását is elvesztett Pistorius végignézi (már amennyire a nagyon-nagyon sötét hálóban észlelni tudja), aztán beleereszt még három golyót az ajtóba is, ahová a "rabló" iszkolt.

És a véres krikettütő?
Persze erre is van magyarázat, biztos azzal akarja kiszabadítani a rablót a bezárt fürdőből, ahelyett, hogy riasztaná az elszeparált luxusnegyed biztonsági szolgálatát, vagy hívná a rendőrséget. Neeem. Pistorius inkább összevérzi a krikettütőt, ilyen ártatlanul.

A legjobb rész ezután jön: felcsatolja a műlábát, ami szerinted eddig nem volt rajta, felhívja a barátját, a családját, majd csak ezt követően a mentőket - mert ugye akkora pánikban van, hogy előbb a haver és fater számát pötyögi be a mentőké helyett, míg a még lélegző és vérző barátnője bizonyára még mindig némán (mert ez egy ilyen rendesen haldokló csaj blink.gif ) elég rossz bőrben van.

Ez aztán a sztori meghajolo.gif , az ügyvédei helyében azért nem ezzel próbálkoznék.
2013. február 18. 15:03 #24
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
az ilyesmi sosem derül ki...ha egyvalaki tud róla,pláne nem...ez ugyanolyan,mint Kurt Cobain vagy Sid Vicious története...aki elmondhatná az igazságot,már halott...nyugodjanak békében sad.gif R.I.P.
2013. február 18. 15:26 #25
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Nyugodjon békében! Szomorú hír!
2013. február 18. 15:37 #26
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
majd a bíró eldönti! :/
2013. február 18. 15:51 #27
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Most h így végigolvastam kirázott a hideg !! Ez borzalmas.. Csak ő tudja h mit tett..
2013. február 18. 15:56 #28
- törölt felhasználó -    
Úristen, ez hátborzongató, és rémes..
2013. február 18. 16:14 #29
Lizzie-chan
Lizzie-chan
új tag

StátuszIf you don't accept that SJ have 13 members, you're not a real ELF! 13elieve SJ♥
Hozzászólás: 60
Csatolások: 0
Azonosító: 194043
uhh, ez elég rémes.. és igen, ahogy az előttem szóló LexiCobain is elmondta, az már halott, aki elmondhatná, mi történt.. sad.gif sajnálom nagyon ezt a párost, meg persze Curt Cobaint és Sid Vicioust meg Nancy Sprungent, bár Nancyt utáltam.
2013. február 18. 16:33 #30
- törölt felhasználó -    
Jajj istenem ez annyira rémes nem hiszem hogy direkt gyilkolta meg...
2013. február 18. 16:38 #31
- törölt felhasználó -    
Hát de mindenesetre átgondolhatta volna a csaj is ezt a meglepetés dolgot.Amúgy meg azt hallottam hogy egy jó pár lövést leadott neki szval ez meg pont az hogy meggyilkolta...Hát nem tudom...Ezt csak ő és a felesége tudja de ő már nemigen mond semmit.Nyugodjon békében!
2013. február 18. 16:40 #32
- törölt felhasználó -    
Úristen, ez rémes
2013. február 18. 16:46 #33
hellosummer
hellosummer
visszatérő vendég

StátuszI love days when my only problem is " tea or caffe" :)
Hozzászólás: 308
Azonosító: 189819
Ez mindenhogyan szörnyű...de örülnék, hogy ha kiderülne az,hogy baleset volt...bár nem sokat segítene Oscaron:/
2013. február 18. 16:47 #34
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Norah @ 2013.02.18. 13:04)
Korábban is lehetett róla olvasni, hogy egy erőszakos agresszív alak csak hát bálvány + bajnok, ráadásul hátránnyal indul, nyílván hihetetlennek tűnik. 2 nőt is inzultált korábban egy bulin, majd fellökte és lek*rv*zta őket, miután nem akartak tőle semmit. Mindenki azt hitte, hogy csupán 15 perc hírnévre vágynak. Nem utolsó sorban az a ház, amelyben Pistorius lakott egy kész erődítmény, teljesen biztonsági felszereltséggel +  bekamerázva. Egykönnyen oda nem juthat be egy közönséges betörő. Egy új O.J. Simpson-ügy van kialakulóban.

Általában a legtöbb dologban hasonló véleményen vagyok, mint te, viszont most kicsit váratlanul érintett mennyire elhamarkodottan ítélkezel egy olyan ember felett, akiről hallani néha ezt-azt, aztán hogy igaz-e vagy sem, annak már senki nem néz utána. Persze most, hogy történt ez mindenki kap az alkalmon és próbálja még inkább lejáratni, hát gratulálok egyre inkább sikerül, többnyire ok nélkül. Mégis milyen sportoló az, aki bármilyen koncerten hulla részegen embereket lökdös és nőket támad le, mikor másnap Ampie az edzésen várja. Nem vagyok vele elfogult, abszolút nem, gyűlölöm ezt a szót, de könyörgöm azért, mert egy mocskos netes újság cikkjei szólnak valamiről, azok még nem válnak igazzá. Oscar egy olyan ember, aki az edzéseknek, a családjának és a barátainak él és a hozzá hasonló emberekért küzd, nem egy tapló bunkó, aki minden nap leissza magát a sárga földig, hahóóóó elvégre sportolóról beszélünk.

Nem hiszem, hogy elhamarkodottan kellene megítélni a helyzetét, O.J. Simpsonná avanzsálni és már egyből a börtönbe rakni. Elhiszem, hogy kellemesebb negatív jelzőkkel illetni, mintsem átlátni az egész sztorit és esetleg megérteni, de kár egy olyan emberen csámcsogni, akiről fél füllel hall az ember bármit is és jobb esetben akkor is a sikereivel kapcsolatban, kivéve ezt a kellemetlen történést, de persze ismeretlenül könnyebb elhordani mindennek és véletlenül sem másban hinni, pláne ha alapból nem tudunk róla semmit. Bocsánat, hogy neked válaszoltam, ez nem teljesen szól neked, de felhúztam magam, hogy senki nem tud semmit mégis olyanról beszél, ami nem feltétlenül igaz.

Akármi történt abban a házban, én még mindig balesetnek hiszem, jézusom elvégre odavolt Reevaért, a nagybátyja is lenyilatkozta mennyi tervük volt a jövőre nézve, Oscar pedig nem egy hidegvérrel ölő pszichopata, aki előre kiterveli a barátnője halálát. Ezt a korábbi kapcsolatai is igazolják, soha nem bántalmazta a barátnőit és a legtöbb exével baráti kapcsolatot ápol, de nyilván ebbe is beleköthet pár agyament okostojás, de azok inkább címezzenek egy levelet például Sammynek, lehet e-mail címet kérni, jesszus.

Idézet (symor @ 2013.02.18. 13:34)
Egyébként a hétköznapokban is műlábat visel, nem anélkül közlekedik ott hon sem. Ennyit a magatehetetlenségről, ami nem itt kezdődik.

Nem a műlábaiban alszik, csak szólok wink.gif
2013. február 18. 16:57 #35
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Remélem, hogy baleset volt, kár lenne meghurcolni feleslegesen szegényt...láttam képeket ahol sírdogál.
2013. február 18. 17:09 #36
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Ez már soha sem fog kiderülni!!! :/
2013. február 18. 17:14 #37
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Idézet
Nem a műlábaiban alszik, csak szólok wink.gif

Az új hírek fényében az sem biztos, hogy aludt, amikor megtette, amit tett, ahogy az sem, hogy nem volt rajta a műlába - csak szólok wink.gif

Oscar talán nem egy pszichopata, hirtelen felindulásból viszont ugyanúgy elkövethet egy gyilkosságot mint bármely dühét uralni képtelen férfi.

Itt alapvetően két álláspont létezik, az egyik értelmezi a híreket a másik viszont teóriákat gyárt, hogy miként magyarázható véletlenként az, ha valaki négyszer belelő a barátnőjére, aki bemenekül a fürdőszobába és magára zárja azt.

Ez a senki sem tud semmit dolog meg csak arra igaz, aki nem figyeli a dél-afrikai rendőrségi híreket és az ügyészség állítását, hogy a helyszín mindenben ellenmond Pistorius meséjének.

Lehet persze vitatkozni azon, hogy melyik az erősebb elképzelés a történtekről, azoké, akik azt gondolják nem véletlenül szándékos gyilkosságért emeltek vádat, vagy azoké, akik a balesetelmélet mellett ennek ellenére gyártanak mentségeket dry.gif

Idézet
Remélem, hogy baleset volt, kár lenne meghurcolni feleslegesen szegényt...láttam képeket ahol sírdogál.

Szép gondolat.
Emlékeztek a csajra, aki itthon megöletett egy kisfiút két hajléktalannal nemrég, állítólag végigbőgte a kihallgatást reklamalo.gif
2013. február 18. 17:20 #38
- törölt felhasználó -    
Remelem nemsokára kiderül hogy mi tortent valójában! Ez borzalmas. sad.gif
2013. február 18. 17:30 #39
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (symor @ 2013.02.18. 17:14)
Az új hírek fényében az sem biztos, hogy aludt, amikor megtette, amit tett, ahogy az sem, hogy nem volt rajta a műlába - csak szólok wink.gif
Oscar talán nem egy pszichopata, hirtelen felindulásból viszont ugyanúgy elkövethet egy gyilkosságot mint bármely dühét uralni képtelen férfi.
Itt alapvetően két álláspont létezik, az egyik értelmezi a híreket a másik viszont teóriákat gyárt, hogy miként magyarázható véletlenként az, ha valaki négyszer belelő a barátnőjére, aki bemenekül a fürdőszobába és magára zárja azt.
Ez a senki sem tud semmit dolog meg csak arra igaz, aki nem figyeli a dél-afrikai rendőrségi híreket és az ügyészség állítását, hogy a helyszín mindenben ellenmond Pistorius meséjének.
Lehet persze vitatkozni azon, hogy melyik az erősebb elképzelés a történtekről, azoké, akik azt gondolják nem véletlenül szándékos gyilkosságért emeltek vádat, vagy azoké, akik a balesetelmélet mellett ennek ellenére gyártanak mentségeket  dry.gif 
Szép gondolat.
Emlékeztek a csajra, aki itthon megöletett egy kisfiút két hajléktalannal nemrég, állítólag végigbőgte a kihallgatást  reklamalo.gif

Amelyik értelmezi a híreket? Az nálad azt jelentené, hogy a rendőrség munkája az már a te munkád is és egyből bűntényt oldasz meg, ahelyett, hogy valóban értelmeznéd. Mellesleg lehet, hogy nem feltétlenül biztos az, hogy aludt - mondjuk az éjszaka közepén minek is - de ennek az ellenkezőjét sem tudod bizonyítani, ugye?

Azt, hogy ki hova menekül és mit csinál nyilvánvalóan te tudod a legkiválóbban, esetleg felvételed nem készült az esetről? A legszebb teóriákat te gyártod itt barátom és leginkább mindent elhiszel amit eléd raknak, hivatalos jelentések lennének? Attól mert valami véres, még nem feltétlenül válik az is egy eszközzé, amivel bánthatta Reevat.

Egy korábbi hozzászólásodra áttérve, miért is lenne annyira kézenfekvő sokkosan egyből a mentőket hívni? Kétlem, hogy bárkinek is ez az első, bármennyire is szereti az illetőt és bármennyire szeretne rajta segíteni, ha egyszerűen saját magával szemben is tehetetlen, nemhogy még ésszerűen tudjon ilyen helyzetben gondolkodni.
2013. február 18. 17:42 #40
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Hihetetlen hogy mennyi meg nem erősített információ kering már a neten..ráadásul ezeket a legtöbben úgy kezelik mintha hivatalosan kiadott infók lennének.. Nem akarok belefolyni ezekbe az elmélet levezetésekbe, és Szita Bence ügye sem hinném hogy ide tartozna..A véleményemet már elmondtam egy másik cikknél. Elfogultnak egyáltalán nem tudnám mondani magam, habár eddig is tudtam Oscar létezéséről, de nem erősítem a hardcore fan clubbot. Egyszerűen csak nyomon követtem a pályafutását, és "kedvelem" a kitartása miatt, és főként az miatt ahogy élte az életét. Sokan olyanokat írtok hogy drogozott stb.. Sportolóról beszélünk, azért ezek a dolgok igen csak kiderültek volna már jó pár vizsgálattal ezelőtt. Igen, láttam én is olyan cikket, amiben azt taglalják hogy erőszakos és társai, de ezt egyáltalán nem tartom valószínűnek. Nem ez lenne az első eset, amikor a sajtó valótlanságokat állít..

Nekem ennyi lenne a véleményem, remélem hamarosan többet is lehet már tudni, hivatalos keretek között!

update: az egész ügy legalja, amikor már az összes youtube-os interjúja alatt olyan mondatok állnak mint "remek sportoló és gyilkos". mellow.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok